Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Cinsel Gerilim/Çekim Nasıl Oluşturulur?

maliblue

Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
16 Eylül 2018
Mesajlar
157
Tepkime puanı
1,228
Yaş
22
Şehir
İzmir
Kadın ve erkek varoluşlarından beri iki ortak gayede birleşir. Bunlar hayatta kalmak ve üremektir. Bu konuya başlamadan önce şunları bilmelisiniz ki, kadınlar da seks istiyor ve bundan, sizin aldığınızdan daha fazla zevk alıyorlar (tabi tatmin edebilirseniz :p )

Bu yazıda hem sanalda hem reelde nasıl cinsel çekim oluşturursunuz bundan bahsedeceğim. Hadi başlayalım,

Öncelikle çok yakışıklı bir aktör,ünlü bir rock yıldızı, bir çastin bibır değilseniz ilk andan kızın üstünüze atlayacağı kadar cinsel çekim oluşturamazsınız. Bakın dikkat edin, ''kızın üstünüze atlayacağı kadar'' diyorum. Ne demek bu,yani biraz oluşmuş mudur? Evet. Hani bazen kafede,yolda,parkta bir kızla bakışırsınız ve içiniz kıpır kıpır eder ''anlık hoşlanma'' yaşarsınız. Heh, işte bu aranızda bir gıdım cinsel elektriklenme oluştuğunu gösterir. Tabi dikkat etmeniz gereken bir nokta, kızın da size aynı şekilde baktığıdır.

Peki cinsel gerilim için neler gereklidir?

1- Flört etme becerisi
2- İma sanatını bilmek
3- Esprili ve müstehcen (dozunu ayarlayarak) konuşmak
4- Cinsel konulara hakim ve bilgili görünmek fakat ihtiyacı varmış gibi davranmamak
5- Kino yapabilmek
6- Sağlam göz kontağı
7- Güzel vücut,güzel koku
8- İlk izlenim


Hadi gelin şimdi bunların bazıları üstünde çalışalım,

İma sanatı, esprili ve müstehcen konuşmak

Hem cinsel konulardaki bilginizi hem kızdan bu yönde beklentiniz olduğunu en iyi bu üçlüyü birleştirerek gösterirsiniz. Kıza esprili şekilde sataşarak bunu sağlayabilirsiniz. Mesela kızın kalçaları büyükse,

''Hadi parka gidelim de,seni aşk filmlerindeki gibi salıncakta sallayayım. Ama salıncağa benim oturmam gerekebilir :p '' Nedenini soracaktır. Burada önemli olan vereceğiniz yanıtın kızı kırmayacağından emin olmanız. ''Ee neden olacak koca popon serüvenimize salça olmasın diye ahahahah''

NOT: Dediğim gibi, kız sizin espritüel, dalga geçen şakacı biri olduğunuzu bilmesi gerekiyor yoksa ters tepebilir.

NOT-2: Bunlar seviyelidir. Mesela kalça ya da basen 1. seviye, fazla sorun teşkil etmezken göğüs 2. seviye olarak biraz daha cüretkârlık gerektirir-

Göğüsleri büyükse ve fotoğraflarda bunu ön plana çıkarmaya çalışıyorsa bunu yüzüne vurabilirsiniz.

Baştan beri hafif müstehcen konuşmak sizin bu konulara açık olduğunuz mesajını kıza verecektir ve fazla yadırgamayacaktır. Online'dayken kıza arada ping mesajı göndererek tepkisini ölçün ve ona göre ilerleyin. Ters tepki veriyorsa biraz daha rahatlatın ve tekrar deneyin. Sadece gülüp geçiyorsa niyetinizi anlıyordur ama tam hazır değildir. Gülüyor, o da sataşıyor ve bu konuda yorum yapıyorsa bu iş olmuş demektir.

Cinsel konulara hakim fakat ihtiyaç sahibi görünmemek
Bu hem duygusal gücün bir gerekliliğidir hem de yukarıdaki maddenin temelini oluşturur. Siz kızla böyle konuşuyorsunuz ama zaten her kızla böylesiniz ve ihtiyacınız yok gibi gösterir. Bunu yapmak için de kız sizi denemek için shit test atacaktır yapmanız gereken dal görmüş sazan gibi kıza atlamamak. Mesela, ''evet ya kalçam çok mu kötü?''

Kino yapabilmek

Bundan uzun uzun bahsetmiştim zaten, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Sağlam göz kontağı
Eveet. İşte uzun uzun bahsetmek istediğim en önemli şeyi sona bıraktım. Bu reel oyundaki en önemli kısımdır diyebiliriz. Oyun bilmeyen insanların ilişkileri bile ''bakışarak,kesişerek'' başlar çoğu zaman. Ayrıca iri göz bebekleri insanlara çok çekici gelir. Hatta ''güzelavrat otu''nun adı, kadınlar güzel görünmek için bu zehirli bitkiyi gözlerine sürerek göz bebeklerini büyütmesinden gelir.

Kalabalık bir ortamda iki kişinin göz göze gelmesi romantik filmlerde en çok kullanılan sahnelerinden biridir. Ancak göz kontağında oldukça karmaşık ve bilinç altı tepkileri içeren bir durum söz konusudur.

Hepimizin başına gelmiştir. Gürültülü ve kalabalık bir ortamda bir insanla bakışlarınız kesişir ve etraftaki her şey bulanıklaşırken siz birbirinize bakıştığınız ortak bilgisiyle anlık bir bağlantı hissedersiniz aranızda.

Göz kontağı her zaman bu kadar heyecan verici olmasa da gündelik konuşmaların doğal bir parçası olarak önemlidir. Biriyle konuşurken, göz temasına veya bakışlarını kaçırmasına göre kişilik değerlendirmesi yaparız. Sokakta yürürken insanlar bizimle göz teması kurmuyorsa reddedilme hissine kapılabiliriz. O yüzden Oyun'da 3 saniye kuralı, 4 bakışma kuralı gibi kurallar var.

Biz, bizim işimize yarayacak noktayı kullanacağız. Kızla buluştuğunuzda bön bön gözünüzü gözüne dikip bakmayın. Bundan rahatsız olabilir. Siz konuşurken beden dilinizi de araya katın. Ses tonunuz, beden diliniz ve göz kontağı üçlünüz kızı aşırı etkileyecektir. Filmlerde öpüşmeden önce birbirlerinin dudaklarına baktıklarını görmüşsünüzdür. Siz de kızı dinlerken gözleri ve dudakları arasında bir üçgen kurun, dudaklara bakmak kıza cinsel ping mesajı yollayacaktır. Derin ve manidar bakmalısınız. Lafın tam anlamıyla ''sikici'' bir şekilde bakın. Derin bakışlar hipnoz etkisi oluşturur. Ses tonunuzu sertleştirin ve ağır ağır konuşun.

İlk izlenim
İnsanlar sizi giysilerinizle karşılar, fikirlerinizle uğurlar.
İlk izlenimin önemini hiçbir zaman küçümsemeyin. Bir ortama girdiğinizde giydikleriniz karakteriniz hakkında birçok şey anlatır.
Eğer siyah pantolonla beyaz çorap giyiyor, gökkuşağı gibi giyiniyor , olmayacak ortama olmayacak stille giriyor, yırtık çorabınızdan devasa bir patates görünüyorsa, cildiniz mayın tarlası gibiyse kusura bakmayın ama ne kadar kültürlü, bilgili de olsanız insanların size karşı olan olumsuz tepkilerini engelleyemeyeceksiniz. Bu aynı zamanda cinsel çekimi de oluşmadan yok edecektir.

A presto amici!
 
Ozguven,rahatlik,hayattan keyif almak,eglence,mizah,cok calisma,kendi surekli gelistirme,beden dili,diksiyon,ses tonu ..
 
goz temasi
diksiyon

bunlari gelistirmem gerek
sadece karsi cins degil, ben insanlarin gozlerine genelde bakmam
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst