Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Cinsel istek ahlâk tanımaz

Sıradaki konumuz ne olsun ?

  • Bukalemun Teoremi -Sosyal ilişkiler

  • Benlik denilen olguya sahip olmamak - Psikoloji


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Katılım
25 Mayıs 2018
Mesajlar
453
Tepkime puanı
782
Şehir
İstanbul
Naber dostlar , Forum biraz sakinleştiğine göre sahneye çıkabilirim diye düşündüm :)
Bugün konuşucağımız konu yarı bilimsel yarı kadınlar ile ilgili İyi okumalar dilerim.

Cinsellik insanoğlunun temel ihtiyaç piramidinde yemek , barınmak gibi ihtiyaçlarla bir tutulur. Doğada ki en önemli görevlerimiziden biri neslimizin devamını sağlamaktır. Bunu niye anlatıyorum dostlar , çünkü cinselliğin ne kadar ilkel ve güçlü bir hissiyat olduğunu anlayın istiyorum.
Beslenme ihtiyacımızı ele alalım. Besin bulamamamız durumunda İlkel beyin doğası bizi en yakın arkadaşımızı yemeye itebilir Halbuki ahlaki olarak ne kadar yanlış değil mi ?

Doğa Ahlaki tabuları siker atar dostlar. Ahlak falan dinlemez. Tecavüzlerin sebebi o an tevavüzcünün cinsel ihtiyacının ahlaki tabularını yıkacak kadar güçlü duruma gelmesidir. Cinsel ihtiyaçların kuvveti bu denli güçlü işte.


Peki Cinsel ihtiyaçlar bu kadar güçlüyken , Sevgilinizin sizi aldatmayacağına %100 gözüyle bakabiliyormusunuz ? Bakıyorsanız körsünüzdür. Kadınlar öyle varlıklardır ki yatakta en yakın arkadaşınızla bassanız utanmadan gelip size “Bana ilgi göstermiyordun” diyip sizi suçlayarak çemkirebilirler. Hem aldatıp hem size bok atıyor yanlış duymadınız.
Kadın ne zaman ahlaklı , temiz , duygusal , merhametlidir biliyormusunuz ? Karşısındaki erkek güçlü olduğu vakit. Siz güçlüyseniz kadın sizi ideal eş olarak görür ve sizi düşünerek hareket eder. Ama onun gözünde bitmiş bir erkekseniz size acımayacaktır dostlar. Cidden melek yüzünün altından şeytan çıkıcak. Burdaki çoğu adamın hayatı dişiler tarafından sikilmiştir. İstediğinize sorun , Bu durumu yaşamayan kimse yoktur. Duygularınız umurlarında olmayacaktır. Çünkü cinsel duyguları artık sizin için çalışmıyordur.


Konuyu toparlamak gerekirse dostlar ; Sevgilim asla beni aldatmaz , beni çok sever diye düşünmeyin. Gücünüz olmadığı sürece “Aşk” oyunuda biter. Aldatır , umursamaz , hemen başkasının kucağında nefesini alır. Evli eşiniz olsa bile birkaç ay yalnız bıraktığınızda bir bakarsınız Apartman yöneticisinin iç çamaşırı yatağın altından çıkar. Hataya düşüp Duygular konusunda pot kırıp bir kadına güvenmeyin dostlar. Şu kadın böyle or*spu şu şöyle kataktersiz diye boşuna dişileri eleştirmeyin. Aşk masallardaki gibi yaşanan bir olgu değil.

İyi akşamlar dilerim Alfaloji.

Görüş ve beğenilerinizi belirtmeyi unutmayınız.
Destek olmanız hoşuma gidiyor : )))))

Sıradaki konunun ne olması gerektiği hakkında bir anket oluşturdum dostlar oy verip forumdaşlık görevinizi yapmayı unutmayın :)
 
Yazıdaki bir örnek son derece kötü olmuş. Söylememe gerek yok sanırım.
 
Tecavüz örneğini diyor galiba.
 
Çok doğru bir yazı olmuş hiçbir kadına güvenmemek lazım. Bunu yaşamış biri olarak yakın zamanda asla güvenmiyorum.
 
Formul bende. Grinin elli tonundaki gibi bir taktik yapicaz.
Gozlerini bagliycaz ellerini yataga bagliycaz. Sonra bir oyun oynayalim diycez. Oyunumuzun adi agzimdakinin adi ney? Sonra sinini zaten siz getirebilirsiniz.



Tabikii bu degill. Bir kadin her sekilde zevk almak doymak ister. Hem duygusal hemde mental. Kendinizi buna gire gelistirin. Ornegin bi kiza tabiki guvenmiycezz. Ama biz onun duygularini ihtiyaclarini karsilarsak. Mesela ****** istediginde agzina verirsek. Derdini dinlememizi istediginde dinleyip teselli edip agzina verirsek. Zaten gozlerinden seni sevip seedigini anlarsinn. Ama sunu hepimiz bilmeyliyiz ki. Bu devirde babana bile guvenme lafi varken. Sevgilinize olan guveni abartmayin.
Bi gun agzinda ne var oyunu oynarken bi de bakmissiniz ki kizin agzinin ici bemmmbeyazz. ( baskasiyla oynamis kaltak :) )
Iyi forumlar guzel yazi olmus.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst