Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Çok Zor Değil Be Arkadaş!

Kuşçubaşı

Blog Yazarı
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
9 Nisan 2018
Mesajlar
361
Tepkime puanı
3,201
Şehir
Antalya
Çok zor değil bak, cidden çok zor değil!

Mesela virgül koymak, cümleyi nokta ile bitirmek, soru işareti koymak, mesela çok basit ve ufak imla kurallarına dikkat etmek...

Ben yapıyorum örneğin, ha öyle üstün zekalı falan da değilim. Valla bak ya, hiç zor değil dene göreceksin. Mesela bize forumda soru soruyorsun, ne sorduğun belli değil. Dert yakınıyorsun mesela, ama derdini anlatamamışsın. Kafanın çok dağınık olduğunu söylüyorsun, çünkü kullandığın dil dağınık her şeyden önce. Seni bilmem güzel dostum, ama biz Homo Sapiens'ler yani insanlar kelimelerle konuşur kelimelerle düşünürüz. Eğer sen daha kelimelerini bile doğru düzgün seçmesini bilmiyor, hadi onu da geçtim seçtiklerini bile bir düzene koyamıyorsan sen kendinden nasıl iyi bir düşünce yapısı bekliyorsun ki ?

Lütfen bak, bu konu hakkında forumda yazmak zorunda kaldığım ikinci yazı oldu bu. Vallahi benim bu konudaki sinirime @Godless-Alpha başkan şahittir. Yani fıttırıyorum hacı. Bu forumun amacı ne ? Alfa erkek olmak mı ? Başarılı olmak mı ? Zeki olmak mı ? Kadınlarla arası iyi olan bir erkek olmak mı ?

Bunları istiyorsan öncelikle işe dilinden başla. Yahu derdini anlatıyorsun, sorunu soruyorsun ama ne anlattığın belli ne sorduğun. Yani, diline sahip çıkmak bu kadar zor bir mevzu değil arkadaşlar. Bazen 4-5 saat girmiyorum, öyle başlıklar atılmış ki tam anlamıyla rezalet, düzelte düzelte bir hal oluyorum.

Bir abiniz, kardeşiniz, dostunuz olarak bu önerimi lütfen dinleyin. Bunu sadece forumumuz için demiyorum, diline özen gösteren erkek daima aranan erkektir. Bu sözün doğruluğunu ve önemini halihazırda dilini düzgün kullanan her erkek bilir zaten.

Uyarımı dikkate aldığınız için teşekkürler, iyi forumlar...
 
Ağzına sağlık. Neden hiçbir forumda Türkçeye dikkat edilmez ki?
Ben, ana dilim olmadığı halde Türkçeyi elimden geldiği kadar, yapabildiğim kadar iyi kullanmaya çalışıyorum.
Neden insanlar bu kadar duyarsız anlamıyorum.
 
Hakikaten çok haklısın.Özellikle güzel yazanların yazıları daha ilgi çekici oluyor.Hepimiz dilimize dikkat etmeliyiz.
 
ben eskiden forum kültüründen dolayı dikkat ederdim ama artık umursamıyorum. virgül nokta vs. koyarım ama sanki bir makale yazıyormuşum gibi de umursamam. :D
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst