Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Cumartesi sahası eksiklerim,neler yapabilirim?

Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
227
Tepkime puanı
238
Şehir
Bursa
selam beyler cumartesi en az 10 farklı açılış yaptım kimisinde bu taktikler eskidi dediler kiminde 5 dk muhabbet ettik kiminde konu tıkandı muhabbeti kestik bazılarında kızlı erkekli guruba gitip muhabeti full erkek üstünden ilerlettik kızı pasifize ettik vs vs .
ben tespit ettiğim başlıca yanlışları ve probleri yazıcam ve beraber bunlara çözüm arayacağız
-dik durma
-ses tonu
-muhabbeti devam ettirmeme
-direct açılış yapmama
-konunun tıkanması
-numara isteme faslına geçişte yaşanan problemler

bu arada imlaya hiç bakmadım hatalar için şimdiden k.b
 
Selam dostum. İlk olarak dik durma hususuna değineyim ;

Aynaya geç 15-20 dakika duruş dene. Hangi duruş tarzı sana daha iyi gidiyor ve duruşun şimdi nasıl 1 aya düzelir. Ses tonu için internette biraz araştırma yap hatta forumda da şöyle bir konu var buna bak iyi teknikler vermiş arkadaş. Ses tonu

Muhbbeti devam ettirme konusu aslında çok basit ben genelde konudan konuya atlıyorum sanki arkadaşımmış gibi bir konudan bir konuya atlıyorum ve böyle olunca kızın zihni sanki aranızda bir bağ olduğunu düşünüyor ardından da istediğin konulara çek.

Direk açılış yapamama konusunu anca tecrübe ile yenersin ona bir şey diyemeyeceğim.

Konunun tıkanması biraz da korkudan kaynaklanıyor , şöyle dersem kız korkar mı lan ? Diye düşünmeden kaynaklanıyor bu da tecrübe meselesi.

Numara isteme faslı en basit kısım aslında. 3-4 dakikalık güzel bir muhabbetten sonra eğer kadın da sana karşı bir çekim duyduysa (bunu hisettiysen) şansını denersin. Aslında arkadaşlarımla buluşacaktım fakat seni görünce gelip konuşmak istedim , numaranı ver bir kaç hafta sonra kahve içmeye gidelim gibi cümleler ile alabilirsin.

Kasma her şey zamanla oturacak.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst