Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dansçı kıza direkt açılış

Katılım
30 Eylül 2018
Mesajlar
44
Tepkime puanı
65
Yaş
28
Şehir
İstanbul
Salı sabahı okulun gym salonundaydım. Çalışmamı bitirmiş yandaki ortak salona geçip kum torbasında çalışmaya devam edicektim. Ortak salonun kapısını açtım, baktım içeride ders vardı; dans dersi. Benim de son hareketten dolayı göğüsle omzum arasında bir acı vardı. Bu iki faktör üst üste binince tribünde biraz oturayım dedim. Oturdum napıyorlar diye bakıyordum bir yandan da çalışmam icin salonu boşaltsınlar istiyordum. Ders bitti ama 10 kişi falan hocayla bir şeyler yapmaya devam ettiler. Benim ağrım arttığı için sporu boşverdim dersim de olmadığı için oturup onları izledim çünkü içlerinden bir kız çok iyi duruyordu; diğer kızların arasında parlıyordu. Normalde ben gözlük takıyorum ama sporda çıkardığım için suratını tam olarak idrak edemiyordum. Kısa boyu, diri vücudu ve koca kalçaları bende "böyle bir fizikten çirkin surat çıkamaz" algısı yaratmıştı. O andan itibaren nasıl set açarım, acaba derse mi katılsam diye düşünmeye başladım çünkü hoca sürekli bana öğrencisiymişim gibi bakıyordu ve derse katılmamı bekliyor gibiydi. Ama sayıları eşit olduğu bundan vazgeçtim oraya gidip eşsiz kalmam daha kötü olurdu. Yalnız tam o sırada kız su molası vermek için ayrıldı ve olduğum yere doğru yürümeye başladı. Tesadüf bu ya tam kızın çantasının yanına oturmuştum. Kız yaklaştıkça yüzünü idrak etmeye başladım ve yüzü de fiziği kadar güzeldi. Yanıma geldi, göz göze geldik, suyunu aldı ve ben 3 saniye kuralına sadık kalmak zorunda olduğum için düşünmeye vakit bulamadan ayağa kalktım. Kalktığım anda tecrübesiz bir adam olmanın çarpıcı gerçeğiyle karşılaşıp vücudumdaki adrenalin patlamasını hissettim. Direkt lafa girmek yerine önce tek başıma neden tribünde oturduğumu söyledim: "Spor yapacaktım ama ağrım oldu biraz oturdum sonra seni gördüm sıcak bir gülümsemen, pozitif bir havan var, seni tanımak istiyorum" gibisinden konuştum. Tam o sırada da sınıf arkadaşı geldi. Ben konuşurken adrenalinden dudağımın bile seyreldiğini ve yanlış bir açılış yaptığımı farketmiştim haliyle kız da direkt olarak "Ben istemiyorum" dedi ve kız arkadaşı da anlamsız bir bakış attı bana. O anda bir eksiğimi daha farkettim; itiraz karşılamayı bilmiyordum. Daha da zorlamadım. Kız karşımda dururken ben kendi iç savaşımı hatalarımı düşünmeye başlamıştım bile. Kız da benim donukluğumdan yararlanarak yavaşça uzaklaşıp derse devam etti. Çok başarısız bir iş yapmıştım, farkındaydım ama pişman değildim. Kızı bir daha görmeyecektim ama kız geldiğinde hiç konuşmadan suyunu içip gidişini izlemiş olsaydım eminim ki pişman olacaktım. Bu benim için hatalarını görmem adına bir tecrübe oldu.
 
Son düzenleme:
Aslında her şeye hata gözüyle de bakmamak gerekir. Her şeyi çok iyi yaparsın ama kızın deli gibi aşık olduğu birisi olabilir, içine attığı bir sıkıntısı olabilir vs...
 
bu konularda bir çok deneyimim oldu ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, en başarısız açılış, açılış yapmamaktan daha başarılıdır. bir keresinde otobüse harika bi kız görmüştüm, kıza adeta kilitlenmiştim. fakat kızla tanışmayı çok istememe rağmen kız otobüsten indiği halde peşinden tanışmaya gitmemiştim. kendime bahaneler sunup olduğum yerde beklemiştim. sonuç mu? üzerinden bir yıl geçti ve hala pişmanlığını yaşarım...

geçenlerde de yine otobüse çok güzel bi kız gördüm, onunla tanışmayı istedim. kız otobüsten inince bir an inmesem mi diye düşündüm fakat korkumu siktir edip peşinden gittim. sonuç olarak; kızla tanışıp numarasını aldım.

ne olursa olun konuşun beyler. en berbat açılış bile size bir şeyler katar.
 
Peki sence nasıl bi açılış yapsaydın şansın artardı?
 
Peki sence nasıl bi açılış yapsaydın şansın artardı?
Neg atıp ; o suyu neye güvenerekte içiyorsun diye soracaktın.
Kız: neden ki, ne alaka ?
Sen: İçine belki de zehir katmışımdır. Şu an belki de bana güvenmemen gerek vs gibisinden uzatıp , kızı güldürüp numberini alabilirdin. Bu sohbet aklıma 3 saniye de geldi. Senin ama vaktin vardı. Bol kitap oku faydası olur.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst