Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Daygame, Türkiye'de işe yaramaz

Burada atıp tutan sahte alfaları boş verin.

Bu daygame denen meret, TR'de işe yaramıyor, yaramaz da. Başarı oranı çok düşük. 100 kişiye set açsanız 95'i reddedecek, kalanlardan da bir şey çıkması düşük ihtimal. O 5 kişi de muhtemelen Insta'sını ya da numarasını verip flake çıkacak, çıkmasa bile kısa bir süre sonra ghost yapacak.

Bu iş belki yurtdışında işe yarar ama oralarda bile izlediğim kadarıyla başarı oranı düşük.

KADINLAR, TANIMADIĞI KİŞİLERLE SOKAKTA TANIŞMIYOR, arkadaşlar. Hele hele TR'de...

Knk kaç set açtın merak ediyorum ve setlerde enerjin,modun nasıldı?

Evet en başarılı adamlar bile çok yüksek başarı oranına sahip değiller. Ama şöyle düşün en kötü durumda bile ayda 1-2 yeni hatunla seks yapıyorsun. Tabi bunun için düzenli olarak daygame yapıyor olman lazım.

Ayda 1-2 yeni hatunla seks yapmak bu sözde alfaların sattığı ve söylediği bir yalandır. Öyle bir şey mümkün değil. Çok dinleme bunları derim.

Kendim daygame'e düzenli devam ettiğim süreçte bu skorları elde ettim, bu aşamaya 1-2 ayda gelemedim tabi 2 seneye yakın sürdü bulunduğum konuma gelmek, sana tavsiyem kendini bu kafaya sokma. Evet etrafta çok atıp tutan adam var , ama bunlar olmayacak şeyler değil, ha sen dersen ki daygame bana göre değil , bu kadar uğraşamam o ayrı birsey .

Kanıt olmadan inanamıyorum böyle iddialara. Kusura bakma :D

Bu postun yazan arkadaşın max yaşı 22 dir.
Veya kendisine bakan karizma bir adam değildir. Yaşı 19 bazılarının gidiyor 23 lük kızlara set açıyor. 18 liklere açsan bile kızlar net bir şekilde kendisinden büyük olgun erkeklerden hoşlanıyor. Tabiki kendi yaşına da bakan olacaktır ama çok düşük. Ayrıca 19 yaşında ki erkeğin kapsadığı yaş ( kızlar açısından ) 18-19-20 yani üç yaş grubunu kapsıyor. 26 yaşındaki bakımlı karizma bir erkek 8-9 yaş grubunu kapsıyor.

Yaşım 23 iken bende senin gibi düşünüyordum . Şimdi her şey çok farklı. 2 gününü day game ayırıp 1 hafta boyunca kızlarla buluşup sevişebilirsin. Bu oran herkeste aynı değildir.

Bu postun yazan arkadaşın max yaşı 22 dir.
Veya kendisine bakan karizma bir adam değildir. Yaşı 19 bazılarının gidiyor 23 lük kızlara set açıyor. 18 liklere açsan bile kızlar net bir şekilde kendisinden büyük olgun erkeklerden hoşlanıyor. Tabiki kendi yaşına da bakan olacaktır ama çok düşük. Ayrıca 19 yaşında ki erkeğin kapsadığı yaş ( kızlar açısından ) 18-19-20 yani üç yaş grubunu kapsıyor. 26 yaşındaki bakımlı karizma bir erkek 8-9 yaş grubunu kapsıyor.

Yaşım 23 iken bende senin gibi düşünüyordum . Şimdi her şey çok farklı. 2 gününü day game ayırıp 1 hafta boyunca kızlarla buluşup sevişebilirsin. Bu oran herkeste aynı değildir.
Bunu yazanın yaşı da 20 falan olmalı. Eminim öyledir. Hayatın ve içinde bulundugu yerin normlarından bihaber olmak bunu gerektirir çünkü. Burada sahte alfalık pozlarınızı kesin bakalım. Alan çoktur nasılsa.

Sen blackpill moduna girmişsin kardeşim. Yolun açık olsun

Sen blackpill moduna girmişsin kardeşim. Yolun açık olsun
Gerçekleri konuşan birine blackpillci demek, gerçeklere karşı vereceği cevabı olmayan sahte maskülenlerin, sahte kız düşürücülerin argümanıdır. Ki blackpillci de değilim. Senin de yolun açık olsun Casanova kardeş.

Burada atıp tutan sahte alfaları boş verin.

Bu daygame denen meret, TR'de işe yaramıyor, yaramaz da. Başarı oranı çok düşük. 100 kişiye set açsanız 95'i reddedecek, kalanlardan da bir şey çıkması düşük ihtimal. O 5 kişi de muhtemelen Insta'sını ya da numarasını verip flake çıkacak, çıkmasa bile kısa bir süre sonra ghost yapacak.

Bu iş belki yurtdışında işe yarar ama oralarda bile izlediğim kadarıyla başarı oranı düşük.

KADINLAR, TANIMADIĞI KİŞİLERLE SOKAKTA TANIŞMIYOR, arkadaşlar. Hele hele TR'de...
Yapma knk o zmn

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8