Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

DEĞER KATMAK

Katılım
6 Nisan 2018
Mesajlar
222
Tepkime puanı
494
Yaş
27
Şehir
İstanbul
Mevlana “Veren el alan elden üstündür” der.

Ben de diyorum ki etrafına her zaman değer katan adam ol.

Çünkü bu seni kızların gözünde çekici bir erkek yapar, eğer değer sömüren bir erkek olursan bu da itici bir erkek yapar. Çekici olup güzel kızlarla yatmak ya da uzun süreli ilişkiler mi kurmak istiyorsun yoksa itici olup evde mastürbasyon yapan bir kaybeden mi olmak istiyorsun? Ben şahsen birinciyi tercih ederim ?

Peki değer katmak ne demek? Karşılıksız değerli şeyler vermek demek. Bu değerli şeyler şunlar olabilir:



1. Harika duygular (Dikkat et ilk yazdığım şey duygular!)

2. Karşıdaki insana faydalı olacak bilgiler.

3. İyi bildiğin bir konuda destek olmak.

İlk aklıma gelen örnekler bunlar. Duyguları neden ilk sıraya koydum? Çünkü konumuz kızlar ve kızlar için en değerli şeylerden biri güzel duygulardır. Kızlar kendilerine neşe veren, onlara harika duygular yaşatan erkeklere bayılırlar. Çok kısa sürede yatağa girdikleri erkekler bunlardır. Gizli bir şekilde görüştükleri erkekler bunlardır. Bütün olumsuzluklara rağmen görüşmeye devam ettikleri erkekler bunlardır. Gerçekten istedikleri erkekler bunlardır!

Kadınların serserileri sevmelerinin sebeplerinden biri cömert bir şekilde onlara harika duygular yaşatmalarıdır. Yargılamadan, suçlamadan.

İlk tanışmada nasıl değer katarsın peki?

1. Kıza direk eğlenceli hikayeler anlatırsın.

2. Kızı güldürürsün.

3. Hedefin olmayan kızlara iltifat edersin. Baltalara iltifat edersin, adamın t-shirtüne iltifat edersin. Çoğu erkek vasat ya da vasatın altında giyinir. Bu yüzden de kimseden iltifat almazlar. Sen adama iltifat ettiğinde adamın yüzünde içten bir gülümseme olur, çok hoşuna gider çünkü belki bu son 2 sene içinde altığı tek iltifattır. (Bu engel teşkil edebilecek erkekleri etkisiz hale getirme yöntemidir aslında ama değer katarak.)

4. Kıza ilginç bir şeyler öğretmek.

Bunlar hep değer katma davranışlarıdır. Genelde erkekler kızlar böyle yaklaşmazlar. Değer sömürerek yaklaşırlar. Örnekler:

1. Daha tanışır tanışmaz “Adın nedir?”, “Nerede oturuyorsun?”, “Nerede okuyorsun?”, “Bölümün nedir?”, “Ne iş yapıyorsun?” gibi sorular sorarlar.

2. Arkadaşlık sitelerinde daha ilk gönderdikleri mesajın sonuna msn adreslerini yazarlar! Dur daha sen kızı tanımıyorsun ne msni??? Kızların en iğrendikleri davranış bence. (Nette) Ayrıca bence bu sadece kızlarla değil bütün insanlarla olan iletişim de de yapılmaması gereken bir şey. Sen önce değer katacaksın karşılıksız, ondan sonra msn adresini paylaş.

3. Kızlara içki ısmarlayıp karşılığında onların numarasını sömürebileceklerini düşünürler! Yeni tanıştığın kızlara ısmarlanan içkilerin kızların gözünde hiçbir değeri yoktur.

4. Kıza güzel duygular vermediğin halde kızla dışarıda vakit geçirmek istemek. Değer sömürmektir. Zaten kız gelmeyecektir. Kıza güzel duygular yaşattığın sürece kız seninle gelebildiği her yere gelir, görüşebildiği her saatte görüşür. Evli kadınların aldatma sebeplerinden biri de budur bence. Ama konumuz bu değil tabi.

Yani eğer kızı istiyorsan değer katacaksın, ona güzel duygular yaşatıp değerli bilgiler, ilginç bilgiler öğreteceksin. İlginç ve eğlenceli hikayeler anlatıp onu güldüreceksin.

Şimdi hayatında yaşadığın çok eğlenceli ve ilginç bir olayı düşün. Sonra onu başına yakın zamanda gelmiş gibi yeni tanıştığın bir kızı telefonda arayıp anlat. Sonra telefonu kapa.

“Baksana bugün başıma acayip komik bir şey geldi..” gibi bir girişle başla. Kendi durumuna uygun olacak şekilde düzenle bu standart girişi. Sonra da “Neyse sonra konuşuruz” deyip kapa.

Burada amaç şu: Bir anda kıza güzel duygular verip gitmek. Kız daha fazlasını almak için geri dönecektir. Bunu bir kaç kere yapıp sonraki bir geri dönüşünde hadi dışarı çıkalım de. Emin ol kabul etme olasılığı çok yükselecektir.

- Pua-cemiyeti
 
Son düzenleme:
Adın ne ? Nerelisin? Kardeşin de var mı? Varsa ikinizi birlikte .. vs diye sormak yerine varsayma metodu kullanmalıyız. Bu sorularıda sorarız elbette sadece sorma stilimizi değiştirmemiz lazım, bir soru gibi değil de varsayım olarak söylemeliyiz örnek olarak Adın Ne? demek yerine Sende Esra tipi var adın Esraydı dimi? (p*ç gülüşüyle)Tembel birine benziyorsun liseyi açıktan okuyordun değil mi? (yine p*ç gülüşüyle)Hindistanlıydın di mi ? Yalan söyleme işte sırf hindistan cevizi getirmemek için böyle diyosun gibi varsayma metoduyla konuşursak mülakat tarzında ve sıkıcı olmaz sorularımız.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst