Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Değerli Erkek ?

N.R

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
257
Tepkime puanı
1,342
Yaş
31
Şehir
İstanbul
Değerin asıl açılımı Sexual Market Value'dir ki bunu illaha ki duymuşsunuzdur. Değerli bir erkek olup olmadığınız insanlarla olan ilişkilerinizden az çok anlayabilirsiniz örnek ;

- Ortamda aranan adam olmak.
- Kadınlarla aranızın mükemmel olması
- İnsanların size saygı duyması.

Buna benzer bir çok örnek verebilirim fakat gerek yok ana mantığını kavrayın yeter. Yüksek değerli erkekler kolay bir şekilde s*x'i ve insanları elde edebilirler , bu erkek tiplerinin kimi çok yakışıklı , kimi çok zengin , kimi çok zeki olur. Kısaca özgüvenleri ve insanlarla etkileşimleri mükemmel seviyededir (bu forumun bana kalırsa %0'ı hatta Türkiye'nin %1'lik kısmından bile az ben bunlara elit kesim diyorum ulaşılması zor orada kalmak daha da zordur).

Değerleri yüksek değerli erkeklerden biraz daha düşük olan bir erkek kesimi de vardır. Bu tip erkeklerin potansiyeli vardır ve kadınların radarlarına yakalanırlar kötü yanlarından biri ise kadın ilişkileri o kadar da hızlı değildir , yani bahsetmek istediğim 2 günde fuckbuddyliğe terfi edemezler. Tanışma faslında Shit Testlere tabi tutulursunuz.

Bu değerde kaldığınız zamanlarda yüksek dereceli sıkıntılarla baş başa kalırsınız. Kadınların oyunlarına gelmemek , insanların oyunlarına gelmemek ve buna benzer saçma sapan işler. Bu yüzdendir ki yazdığım yazıları hep açık uçlu bırakırım daima gelişmeniz için , kimisi okur geliştirmez ve kendisi de gelişmez neden ? Elinde bedava bilgi var hiçbir çaba sarfetmemiş... neyse bu konulara girmeyeyim çıkamayız , en iyisi devam edelim.

İyi giyinmek orta değerli erkekler için çok önemlidir , kendinizi iyi ifade etmeniz ve beden diliniz önemlidir , sahip olduğunuz şeyler önemlidir (ev , araba , para vs.) kadınlar sizin onlara ne sunduğunuza bakar neler sunabileceğinize değil.

Değerli bir erkek olmak için değer göstermelisiniz sizin tabirinizce (şu tabirlere hiç alışamadım ya lan) DHV. Burada ki ana sıkıntı şu ki kendinizi anlatırken kendinizi pazarlamamanız gerekiyor. Örnek olarak şöyle bir şey yazayim ;

- Ben çok zekiyimdir aslında ile bir arkadaşınızın aniden ortama dalıp "amma zeki adamsın be" demesi aynı şey değildir. Söylemek ile göstermek arasında ki fark burada başlar. Kadın kendinizi satmaya başladığınızı anladığı an "defol git yha" gibi tepkiler verebilir aman dikkat!

Değerli bir erkek olmak için iyi olmak yetmez. Giyinişte , konuşmalarınızda , ilişkilerinizde , beden dilinizde , diksiyonunuzda , ortamda en iyisi olmalısınız asla ve asla iyi olmak yetmez zira sizden iyisi geldiği anda her an "bays" yiyebilirsiniz. Kısaca her an gelişmelisiniz hayatın rekabet yasası da burada ortaya çıkıyor.

Herhangi bir olayı kendinizi geliştirmek için kullanın. Bir yere oturun bu ne işe yarar diye sorun ve genel kültür kazanın , arkadaşlarınızla sohbet ederken onları daha yakından tanıyın , giyiminizi değiştirin (mükemmelleştirin) ve buna benzer psikolojik , fiziksel bütün aktiviteleri yapmalısınız. En önemlisi bunu kendiniz için yapın dişiyi elde etmek , baştan çıkarmak için değil aksi takdirde "abaza" oluyorsunuz :).

Değer geliştirmek için yapılabilecek bir kaç aktivite ;

Daha fazla hobi edinmek.
Eğlenceli bir herife dönmek.
Kendinizle barışık olmak.
Disiplinli ve çalışkan olmak.
İşini seven bir herife dönmek.
İnsan ilişkilerinizi ve çevrenizi geliştirmek.
 
Bu yazıyı okumak kimseye bir şey katmaz ama bu yazıyı okuyup uygulayanlara çok şey katar.

Bütün mesele icraate dökmekten geçiyor. Aslında herkes her şeyi biliyor ama kimse rahatını bozmak istemiyor. Genel kültür olsun diye okuyup geçiyorlar işte.

Değerle ilgili bir yazı da ben yazayım yarın.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst