Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Değişim

Katılım
30 Ekim 2018
Mesajlar
37
Tepkime puanı
33
Yaş
25
Şehir
İstanbul
Selam beyler , size biraz değişimimden biraz hayatımdan bahsedicem
Küçüklükten beri sürekli bulunduğu ortamda sözü dinlenen biriydim ve hepiniz bilirsiniz ilk ve ortaokulda sınıfın böyle reisi gibi kişiler olur herkes onun peşinden gider,onla takılır,onunla oynamak ister falan. İşte ben hep o çocuktum,hem serseri hem de derslerde okul birincisi olan bir çocuktum bu başarımdan dolayı sürekli takdir edilirdim.Ortaokula kadar bu böyle sürdü. Yaşıtlarıma göre hep uzundum ve 4. sınıfta basketbola başladım,bu şekilde ilerleyeceğimi kimse tahmin etmemişti. Ortaokul zamanı ablamın psikolojik rahatsızlığı ile beraber büyük bir çöküş başladı bende. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çökmeye başlamıştım şimdi dedikleri gibi yıkılmıştım adeta.Ablamın rahatsızlığını üstüne, babamın işlerinin son derece kötü olması da bunun tuzu biberi oldu ve ben tam olarak çökmeye başlamıştım. Ders notlarım düşmüş, antremanlara gitme isteğim azalmış,okulda sürekli kavga etmeye başlamıştım,artık öğretmenlerde rahatsız olmaya başlamıştı bu durumdan ve öğretmenlerlede çatışmaya başladım. Okula gitme isteğim azaldı,sürekli karnım ağrıyo diyip eve gitmeye başladım ama evdede durmayıp sokağa kaçıyordum.Daha sonra bir kızı sevmeye başladım ilk defa olmuştu böyle bir şey ve o kadar özgüvensizdim ki kızla gidip konuşamadım ve bir arkadaşımı gönderdim,kızında sevgilisi varmış sonrası malum,salak salak triplere girdim.

İşte bu dönem bende karşı cinse bir düşmanlık başladı hiçbir dişi ile konuşmamaya başladım bu şekilde 10. sınıfa kadar sürdü ve bu süreçte ne kızlarla arkadaş oldum,ne sevgili oldum.10. sınıfta artık bir şeylerin farkına varmıştım böyle geçmezdi bu hayat toparlanmam lazımdı ve toparlanmaya başladım. Hiçbir şey bilmiyodum sadece değişmem gerektiğini biliyodum ve bu okuldakiler artık beni böyle biliyolardı ve kimlik değişmem lazımdı. Nakili istedim başka okula,nakil gerçekleşti ancak şansızlık ya çok kötü bir rahatsızlık geçirdim konuşma yetimi kaybetmiştim,okula gittim ve kimseyle konuşamıyorum 1 ay boyunca böyle sürdü bu olay. Boyum 190 küsür olduğundan çok dikkat çekiyordum ve kısa sürede tüm okul beni tanımıştı.

11. sınıfa geçtim bu sefer kızlarla arkadaş olmaya başlamıştım ancak yine hatalı davranışlarda bulunuyordum çünkü kırmızı hap vs. hiçbir şeyden haberim yoktu. Umursamaz bir insan olduğum için kızlarlada bu şekilde konuşuyordum ve sınıfta 2-3 kız beni kesmeye başlamıştı ama benim hedefim başkaydı.Kızla yakınlaşmak için önce arkadaşlarıyla arkadaş olmaya çalıştım ve kızlada muhabbeti ilerletiyordum yavaş yavaş, ama hep soğuktu. Kız hala eski sevgilisini kovalıyomuş ve bende bir anda muhabbeti kestim. Bu arada kızın kankasının bana olan ilgisini fark ettim ve onla yakınlaşmaya başladım vs. sonra kız bana geri mesaj attı onla olmamam için falan işte böyle saçma bir muhabbet.

İşte o yaz red pill ile tanıştım ve bu dönemde hayatım tamamen değişmeye başladı, Kızlarla aram her zamankinden daha iyi olmaya başladı ve her şeyin onlardan ibaret olmadığını anlamaya başladım,basketbolumun üstüne daha çok gittim ve baya bir ilerleme ket ettim,genel kültürümü arttırmaya başladım,kitaplar okudum,kilo almaya başladım çünkü çok zayıftım,yani kendimi geliştirmeye çalıştım bu 4 ay boyunca hızlı bir şekilde. 12. sınıf geldi sınav senesi bu sene sınava gireceğim işte(başarılar knk) derslerime daha çok çalışmaya başladım ve okula gelince değişimi anladı insanlar çünkü 4 ay kimseyle iletişim kurmadım( O ilk başta hedefim olan kızla mesajlaştım bir tek ondada ters yaptım kıza uzun sürmedi yani).O kız eski sevgiliyse yine olmuş ama ayrılmıştı ve artık direk yürüyordu bana bende konuşmaya devam ettim sonra reddetti ama hala anlamadım karıyı.

Yani uzun bir yazı yazdım biraz dağınık oldu başlangıçta böyle anlatmak istemedim ama beyler HER ŞEY SİZİN ELİNİZDE DEĞİŞMEKTE SİZİN ELİNİZDE ÇÖKMEKTE SİZİN ELİNİZDE yani liderken bir anda çöktüm ve kendimi bulup tekrar lider konuma geçmeye başladım inşallah hedefim olan şeyleri başarıp daha iyi gelişimime devam edebilirim KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ GECELER.
 
Her insanın dönem dönem çöküş ve yükseliş dönemleri oluyor. Sen bunun farkına vararak şu anda doğru yolda ilerliyorsun. Hedefinden şaşma başarılar dilerim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst