Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Deneyimim

Katılım
29 Haziran 2019
Mesajlar
87
Tepkime puanı
218
Yaş
24
Şehir
Antalya
Merhaba gençler , öncelikle belirtmek isterim bu foruma gelmeden önce kızlar hakkında biraz da olsa fikrim var sanıyordum ama hiç bir bilgim yokmuş :) yakında saha'ya çıkacağım fakat bunun için kızlar ile alakalı bazı psikolojik testler uyguluyorum sosyal medya da. Gerek ben mesaj atıyorum gerek onlar atıyor atıyor dedigime bakmayın haftada 1,2 tane belki.

Şunu anladım ki övülmeye her ne kadar aç olsalar da aslında ona çok güzelsin dediğiniz zaman arpa boyu kadar da olsa sizden yavaş yavaş uzaklaşıyor. :) İlk mesajı attığımda bokunu çıkarmadan araya küçük ve açık iltifatlar ettim. Bunun iyi olmadığını biliyordum kızı kaybedeceğimi de biliyordum ama psikolojisini az cok bilmek istiyordum saha'ya çıkabilmek için.

2 . Deneyim ise kız börek yapmıştı bende hikayeye cevap olarak * Yerleri batırmışsın ama tadına bakmak isterim :) * şeklinde oldu ve başarılı oldu 2 gün sonra gönderecek numarasını vs. Aldım hala konuşuyoruz. Burdan çıkacak sonuç ufak bir neg ile giriş yapmak ( açıkçası neg'in tam olarak ne olduğunu anladım ama yerini ve zamanını tam bilmiyorum şimdiden diyeyim )
Kızla ilginç bir şekilde flört ediyoruz kiz da çok güzel

3. Yine kontrollü bir şekilde hata yaptım :)

Kız bira fotoğrafı atmıştı bende , * Ararsam açmayın * yazsaydın yazdım kısa kısa konuştuktan sonra görüldü attı bıraktı , bunda ne başarısız anlamadım bende .d

4. İse direk giriş oldu

Hikaye falan dinlemeden *

Ben - Merhaba , bunu herkese söyleyen birisi olarak mı görünüyorum bilmiyorum ama sizinle tanışmak isterim

Kız - Elbette neden olmasın.

Yazdı. Ama ne yazış sonuçlarını bilerek çıktım zaten deneme yanılma yapabilmek için çünkü tecrübesiz olduğum için saha'ya böyle çıplak gitmem hata olurdu.

Şu anlık tek verebileceğim rapor ufak bir neg ile olaya girmek , muhabbet ise kızın isteğine göre ilerliyor genelde ama vereceğiniz cevaplar bu konuda anahtar çekimi yaratmanız gerek. Ben kızla bir iki konudan sonra direkt olarak flört sinyalleri verdim ama bu flörtle kalacak ilerisini yapmam. Kız konya da ben Alanya uzak ilişki mi olur :p

Şu anlık tek bildiğim zaten bana anlatılan şekilde bir eylem içinde yada bir uğraş içinde olan birisi ile aksiyona girmem. Yolda durduk yere bir selam tanışalım mı dersen konu ilerlemiyor, yada seti açtıktan sonra iltifat etmek konuyu 0 a indiriyor .
Red yeseniz bile deneyin ben 2.ci de turnayı vurdum , belki siz 5 te vuracaksiniz hiç belli olmaz .d
Saha da tek düşüneceğim konu red yiyince ağlamamak.

Biliyorum zaten bunlar blogda yazılı ama ben tecrübe olarak aktarıyorum ve yazılanlar %100 işe yarıyor

Dipnot : param yerine göre haddinden çok ve vücudum da dışarda belli olacak kadar dikkat çekiyor ama forumla tanışmadan önce kızlarla kolay kolay konuşamıyordum ve özgüveni 0 birisiydim su sıralar enerjim arttı ve kendimi daha güçlü hissediyorum.

Bu arada seti yine de sosyal medyadan açmayı tavsiye etmem sağlıklı olmuyor ben her ne kadar güzel olursa olsun sanal'dan konuştuğum hiç bir kızla kolay kolay gelecek düşünmediğim için sadece deneme yanılma yapıyorum

Herkese iyi forumlar
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst