Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ders Çalışıyor(!)muş, Başarılar

Katılım
15 Haziran 2018
Mesajlar
225
Tepkime puanı
267
Şehir
Kayseri
Merhaba Beyler,

Yanlışlıkla göz kırptığım bir kız vardı, belki de bilinçaltımdan gelen bir tepkiyle yaptım bilmiyorum. O göz kırpmamdan beri kız sürekli bana hayran hayran bakıyordu. Aynı sınıfta olduğumuzdan önünden geçerken falan beni süzüyordu bazen. Kız gerçekçi biri, ben öyle gözlemledim. Hocanın önündeki sırada oturan tiplerden.



Bu gün okul çıkışında arkasından gittim, normalde biraz sohbet edip öyle konuşucaktım arkadaşı vardı yanında o yüzden acele ediyordu. Başta dolaylı açılış yapıcaktım, kız beni yüzü bana bir ayağı da gideceği yönü gösteren şekilde baktığından direk girdim sonra konuya(beden dili kitabından aklımda kalmış).



+X iki dakika konuşalım

-Tamam, konuşalım. (Arkadaşı da geldi yanında beraber yürüdüklerinden)

+Sen biraz ilerde beklesen biraz konuşucaz da(x ve beni işaret ederek)

-Tamam

+Nasıl gidiyor? (Gülümseyerek rahat ve dik duruşla söyledim.)

-İyi işte öyle gidiyo(bir ayağı bana dönük bir ayağı arkadaşına, anladım gitmek istediğini dolaylıdan direkte geçtim)

+(Biraz duraksadım) Ben senden hoşlanıyorum(kız gözümün içine baktı 2-3 saniye kaldık öyle, sonra kafasını aşşağıya eğdi ve tırnaklarıyla oynamaya başladı)

+Yarın müsait misin?

-Eve gidip ders çalışıyorum.

+ Dershanen var heralde?

- Yok, evde çalışıyorum ben.

+Müsait bir zamanda kahve içelim seninle.

-(kısık sesle ve bir yere bir bana bakarak) Eve gidiyorum, ders çalışıyorum 5 ten sonra ben.

+Tamam,(gülümseyerek ve elimi kaldırarak) Hayatında başarılar sana.

-İyi akşamlar (öğlen 3 te iyi akşamlar mı olur:D )

Arkamı döndüm ve hiç bozulmadan, duruşumu bozmadan yürüdüm dönerken de kız bana baktı 2-3 saniye ve ben arkama bakmadan gittim. Arkadaşlarım falan da görmüş, sana imreniyorum ben de şu kızdan hoşlanıyorum sendeki cesaret bende de olsa falan dedi beni öyle görünce.



Kız kesin bi ifade kullanmadı olmaz falan diye veya tamam falan demedi. Sonuç olarak kaybettiğim bir şey oldu mu? Hayır. Kazandığım bir şey oldu mu? Tecrübe ve deneyim.



Önceden kızlardan mendil isteyemeyen bir adam şimdi gidiyor bir kızı yanına çağırıyor ve açık açık rahat rahat konuşuyor, hepinize ayrıca teşekkür ediyorum bana yol gösterdiğiniz, erkeklerin çoğunun bilmediği şeyleri öğrettiğiniz için.



Geceniz güzel olsun - BarisD
 
Demek ki neymiş? Hiç muhabbetin olmayan hatuna ben senden hoşlanıyorum demeyecekmişsin. Ne bekliyordun ki? Sürekli bu anı bekledim, ben de senden hoşlanıyorum demesini falan mı? Böyle şeyler filmlerde bile olmaz. Neyse tecrübe tecrübedir. Ayrıca medeni cesaretinden ötürü tebrik ederim.

Bak Godless-Alpha şu yazısında neler söylemiş: Bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir?
 
Yani kızın sana çok fazla baktığını söylemişsin bu zaten '' benimle konuşmanı istiyorum gel artık '' demektir bir nevi, daha fazlası pek olmaz zaten turkish kezbanlarda. Kesinlikle senin için iyi bir deneyim en azından benimle çıkar mısın felan dememişsin :) hoşlanıyorum olayına direk atlamasaydın keşke, '' bir kaç gündür seni izliyorum tanışmak istedim vs.'' daha uygun olurdu sanki.. gerçekçi olduğunu anlamışsın bu güzel ona göre sohbeti ilerletmen gerek pandoranın kutusunda bir kaç taktik alabilirsin, gerçi yaşlarınızı da bilmiyorum karakteri tam oturmamışta olabilir, neyse çok uzattım koyver gitsin hatalarıdan ders aldıysan sorun yok.
 
kıza hoşlandığını söyleyince ben bile şaşırdım, kızı tahmin etmek pek zor değil..
 
Utanmış gibiydi kısa cevaplar verip geçiştirmeye çalışıyor gibiydi, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Demek ki neymiş? Hiç muhabbetin olmayan hatuna ben senden hoşlanıyorum demeyecekmişsin. Ne bekliyordun ki? Sürekli bu anı bekledim, ben de senden hoşlanıyorum demesini falan mı? Böyle şeyler filmlerde bile olmaz. Neyse tecrübe tecrübedir. Ayrıca medeni cesaretinden ötürü tebrik ederim.

Bak Godless-Alpha şu yazısında neler söylemiş: Bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir?
Bu yazınıda okumuştum önceden, hatta okumasaydım kesin çıkabilir miyiz falan derdim :D

Bu bana ders olsun, bir daha muhabbet kurmadan asla açılış yapmam.
 
Kız sana karşı güven duymuyor samimi değilsiniz önceden konuşmuşluğunuz yok böyle olsa bile söylenmeyecek söz olan ''seni seviyorum'' demişsin :/
 
Bana benzeri oldu ama tabi ben onceden bi muhabbet kurdum. Beden dersindeyiz ben bi anda bi gelsene dedim. Dersten kacirdim kantine gittik biraz muhabbet ettik. Sonra geri salona giderken ogle arasinda konusmaya devam edelim mi dedim tmm dedi. Bi iki gun sonra boyle samimi olup konustum acildim yok dedi. Bende iplemedimm. Tabi sonra noldu 1 hafta tum kizlarla samimi oldum hic takmadim kafama kendi geldi iste konusmak istedi. Tabi bu 11. Siniftayken suan mezunum hala devam ediyoruz.
 
Kız vermesi gereken tepkiyi vermiş.Gerçekten istiyorsan sohbeti arttırmalı iyice tanışmalı ki sonra söyle de şansın olsun. Ben o kız olsam aynı tepkiyi verirdim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst