Nereden baktığına göre falan değişmez mantığını kullandığın zaman gerçek olmadığını anlarsınKuran-ı Kerim betimlemeye dayalı bir kitaptır. Neresinden baktığına göre değişir.
Nereden baktığına göre falan değişmez mantığını kullandığın zaman gerçek olmadığını anlarsınKuran-ı Kerim betimlemeye dayalı bir kitaptır. Neresinden baktığına göre değişir.
Kardeşim ben bunu Kuran-ı Kerim'in onlarca tesfiri olduğu ve 6-7 farklı meali olduğu için söylüyorum. Sen ise bana mantık diyosunNereden baktığına göre falan değişmez mantığını kullandığın zaman gerçek olmadığını anlarsın
Reis hepsini oku istersen araştır falan ama gereksiz bir masal kitabı sana söyleyeyim mantıklı bir insan nasıl inanır anlayamıyorum ancak korkudanKardeşim ben bunu Kuran-ı Kerim'in onlarca tesfiri olduğu ve 6-7 farklı meali olduğu için söylüyorum. Sen ise bana mantık diyosun
Hiç bir fikir sahibi olamadım demek istedim din gibi ince bir konuda.dindar ailede büyümemekten kastım oydu,Pek dindar bir ailede büyümediğim için mi? Ailenin dini seni ne ilgilendirir kendi aklın yok mu mantığına ne uygunsa onu seç işte
Ayrıca efe aydalın kırmızı hap bir ateistleri anlamak adlı videosunu da tavsiye ediyorum
Evet aylardır hep aklımda bu vardı.Ben de aynı durumdayım malasef kötü bir şey ya bir yanım islam diyor ki gerçekten inanmak istiyorum ama olmuyor diğer yanda kuran da yazan bazı saçma gelen şeyler geliyor bir tane bile düzgün uygulayan insanın olmaması geliyor diğer yanda ateistlik vs. de saçma geliyor ne dinler mantıklı geliyor ne dinsizlik birde bu şey çok önemli bir şey varsa diğer ebedi hayat yoksa hayat sadece bu dünya insanı depresyona sokabiliyor bu durum
Ha anladım pardonHiç bir fikir sahibi olamadım demek istedim din gibi ince bir konuda.dindar ailede büyümemekten kastım oydu,