Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dişileri etkilemenin altın anahtarı

Katılım
25 Mayıs 2018
Mesajlar
453
Tepkime puanı
782
Şehir
İstanbul
Bloglar , Yazılar , Hikayeler , Forumlar , Siteler vs. Hepiniz bir şekilde Kırmızı hapla tanıştınız. Kadınları etkilemenin yollarını aradınız bugüne kadar iyi geldiniz fakat burda değiniceğim konunun üstünde yeterince durulmadığını fark ettim . Halbuki bu konu inanılmaz derecede çekiciliğimizi yükseltiyor. Merak duygularınızı çoşturduğuma göre Esas mevzuya geçelim.

Kadınlar ile ilişkilerdeki çekiciliğimizi ölçmek için bir ölçüt kullanabiliriz.

20 ve -10 arasını baz alalım.

Burada onlarca psikolojik taktik öğrendiniz.
-2 ileri 1 geri yap. +1 Puan
-Nerde ne yaptığını bilmesin. +2 Puan
-İyi seviş +5 Puan
-Senin başka alternatiflerin olduğunu düşünmesini ve güvenmemesini sağla. +5 Puan
-Agresif tepki ver -1 Puan
-İlgi göster -5 Puan
-Değer ver ve onu bırakma -19753826372536 Puan
Vs vs. Bu liste uzarda gider. Hepimizin bildiği şeyler. Bilmiyeneler varsa forumu didik didik etsinler İlişki yönetimi hakkında işlerine yaracak çok şey bulacaklardır.

Konumuza geri dönelim. İlişkilerin işleyişi yukarıdaki gibidir. Puanınız düştükçe dişinin size hissettiği çekimde düşer. Değerimizi +5 puanın üstünde tuttuğumuz sürece ilişkimiz gayet güzel gidicektir +10 yaparsanız dişi size tapar. 0’da olursanız ilgisizleşir ve sıkılır. -5’ten sonrası ilişkiniz bitmiştir.

Bu dediğim aynı şekilde şunu açıklıyor : Bir konuda eksikseniz başka bir konudaki yeterliliğiniz o eksiğinizi hissettirmez. Gizemli ol nerde olduğunu , kimle. Olduğunu bilmesin dedik mesela Eğer bu konuda pot kırarsanız -2 puan yersiniz.Ama kadınlar size ilgiliyse ve çevrenizde kızlar varsa +5 alıp o eksiğinizi kapatırsınız. Basit matematik gibi işliyen bir sistem tercübelerimle sabit konuşuyorum.

Hadi birde kendimden örnek vereyim
-Dedikodu yaparım
-Dert yanarım
-Ani öfke çıkışları yaşarım
+Umursamaz tavrım o gelmezse benim adım atmayacağımı gösterir.
+Etraftaki diğer erkeklerin aksine zekamı konuştururum.(Kızlar zekaya bakmaz eğlenmeye bakar diyen Forumdaşlarıma katılmıyorum. Zeka oldukça etkileyicidir ve sizi kalıplardan sıyırıp Farklı bir erkek olduğunuzu ve diğer erkeklerden üstün olduğunuzu gösterir)
+Çerçevemi bozmam ve alttan almam

Basit toplama çıkarma işlemi sonucu kötü yanlarıma rağmen iyi yanlarım ağır bastığı için önceki ilişkim dişinin bana hayran kalması ile sonuçlanmıştı. Taa ki “Aşkım seni çok seviyorum beni bırakma” olayına düşmeyene kadar... o saatten sonra -5658361746247 yediğim için kız kıçıma tekmeyi basıp 1 hafta sonra koluna başkasını takmıştı. sistematiği anladığınızı varsayarak geçiyorum.

Size burda vericeğim etken benim gözümde +10 puandır. Kendi tercübelerime dayanarak söylüyorum bunu.

Çünkü bir kadın Üstün olduğunuzu kabullendiği anda sizin bağımlınız haline geliyor. “Ele geçirilimeyen bir erkek”...
Türkiye gibi bir yerde yaşayan bir kadını daha fazla ne tatmin edebilir ki ?

Peki karşıya ondan üstün olduğumuzu nasıl mı belirticeğiz ?
Çerçeve örneğini ele alalım.
Çerçeve = Dişinin gözündeki değerimiz olucaktır.

Not **=Çerçeveniz dişiye yansıttığınız kadar güçlüdür. Aslında olağanüstü biri olup o an kendinizi yansıtamamış olabilrsiniz. Dişi sizi loser tayfayla aynı değere sokabilir. Kendimizi iyi pazarlamamız gerekir her zaman.(Geçen yazıdada belirttim yine belirteyim. Gidip kıza Cv sunar gibi hayatınızdan bahsetmeyin. Üstü
Kapalı bir şekilde yansıtın kalitenizi.)

Henüz tanışmamış bir kadın ile erkeğin çerçeveleri birbirilerinin gözünde eşittir.(Normal durumlarda)

Tanışıp konuşmaya başlayınca dişimiz bizi eski sevgilileriyle , çevresiyle , kendisiyle ve birçok şeyle kıyaslamaya başlıyor.

-Eski sevgilimden daha yakışıklı +1
-İnsanlar ona saygı duyuyor +1
-Kasları var şule oruspusunun sevgilisinin göbeği gibi değil. baklavası var adamın +1
-Çok etkileyici konuşuyor +5
-Özgüveni yerinde +5
-Rahat bir şekilde oturmuş +1
-Ses tonu çok cazip +2
-Giyimi çok şık +1
Vesayre. Örnekleri çoğaltabilirsiniz.

Aldığımız her artı karşıdaki kişinin gözünde çerçevemizin büyümesini sağlıyor. Çerçeveniz karşıdaki kişiye “Ben üstünüm” mesajı vericek büyüklüğe geldiğinde . Karşı taraf Çekiminize kapılıyor. Böylece flört evremiz başlamış oluyor.

Kısa süre sonra Sevgili oluyorsunuz. (Çıkma teklifi ederseniz -2 yersiniz)

Dişinin çerçevesi ile sizin çerçeveniz birleşiyor. Dişinin çerçevesi sizin çerçevenizin içinde küçük tatlı bir biçimde durduğu sürece dişi sizden asla vazgeçemeyecektir. Çünkü KADINLAR EN GÜÇLÜ ERKEK İÇİN HERŞEYİ YAPARLAR. Bu şekilde devam ettiğiniz sürece karşıdaki kişi ufak hatalarınızı her zaman görmezden gelicektir.( Dedikodu yapmanız , Agresif çıkışlarda bulunmanız , Trip atmanız gibi) Bu gibi etkenler Çerçevenizin yanında hiçbir etki göstermeyecek hale gelicektir. O kadar kaliteli yönünüz varken dişi küçük sıçmaları görmezden gelicektir.


Gelelim Çerçevenizin nasıl içine sıçabiliceğinizden ve kontrolü kaybetmenizden bahsetmeye , İlişkilerde hani herşey güzelken birden kendinizi dişiye muhtaç hissedersiniz ya. Ha ! İşte o bu evre.

Çerçeve örneğimize devam edelim , Dişi sizin çerçevenizin sağlamlığını test etmek için shit testler yapıcaktır. Flört , İlişki , 1. yıl ,15. Yıl hiç farketmez ömrünüz boyunca shit test yiyiceksiniz.
Siz bu shit testlerden kaldıkça Dişinin gözündeki Çerçeveniz küçülmeye başlayacaktır. Ve en son ne olucak biliyormusunuz ? - puanlarınız + puanlarınızı aşıcak ve dişinin çerçevesi içten sizinkini çatlatıcak.

Bu olayın görülme sebebi %90 biz erkeklerin “Aman nasıl olsa elimde ne olcak nasıl davransam” diye düşünmesidir. Yanlış yanlış yanlış.

Çerçevemiz içten çatlayıp dişinin kontrolüne geçtiği anda Knockout olursunuz. “Bitmiş ilişki” konumuna gelir birdaha toparlanamaz ve deli gibi muhtaçlık acısı çekersiniz.

Yazıyı beğendiyseniz ve daha fazla yazmamı istiyorsanız beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Zira bu yazı 45 dakikamı aldı. Forumdaki yazar arkadaşları şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum. Görüşmek üzere ?
 
Beğendim dostum yazını.
En azından maddeler halinde taktiği sunmuşsun. Onu yazıp duvar kağidı yapiyorum telefonuma. Unuttugumda aklıma gelsin surekli.
 
Dostum guzel be surukleyici bu yazi bilinen dogrulari kendi cercebenden guzel yorumlamissin yazilarinin devamini bekliyoruz
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst