Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Diskalifiye Tekniği

Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
96
Tepkime puanı
145
Şehir
Denizli
Tekniğin ana kaynağı; Muhtaç olmama halidir. Rollo Tomassi’nin -Tabak Çevirme- yöntemi ile benzerdir. İkisini birbirinden ayıran nokta Tabak Çevirmek tamamen kadınları tanımaya ve onları kendilerine has özelliklerine ayırarak, kendimiz için doğru olanı seçmek üzerine iken, Diskalifiye tekniği geceyi yalnız geçirmemek adına yapılan küçük bir kurnazlıktır, baştan uyarayım yatırım tavsiyesi değildir. Uzun zamanda getirisi yoktur, bas-geç.
İlgilendiğiniz kadının yanından uzaklaşmaktan, hedefiniz dışındaki insanlarla sohbet etmekten, kadında hemen harekete geçmediği takdirde şansını kaybedeceği izlenimini yaratmaktan ibaret bir teknik aslında. Bir şey için ne kadar çok uğraşmak zorunda kalırsak ona o kadar çok değer veririz. Dolayısıyla her etkileşimde onay veren taraf olun, onay arayan taraf değil.
Bir kadını diskalifiye etmek için etkileşimin başında onunla ilgilenmediğinizi gösterin. Onun peşinden koşuyor olsanız bile diskalifiye etmek durumu tersine çevirir ve ona sizi kovalamak zorunda olduğunu hissettirir. Örneklendirmek gerekirse; Esmer bir hatuna, bugüne dek hep sarışın hatunlarla sevgili olduğunuzu belirtmek onu diskalifiye etmektir. Güzel kadınlar her daim erkeklerin radarındadır. Onlar her erkeğin kendileri ile yatmak istediğini düşünürler. Dolayısıyla kendinizi bu havuzdan çıkarırsanız, göze çarparsınız zira herkes sahip olamayacağı şeyi ister. Arkadaş gruplarında kadını diskalifiye etmenin bir diğer avantajı; onun her daim o kadının ilgisini çekmek için çabalayan erkekleri püskürtmeye alışkın arkadaşlarının kalbini kazanacak olmanızdır. Diskalifiye etmek güven oluşturur, tek motivasyonunuzun onunla yatmak olmadığını bilinçaltına yerleştirmiş olursunuz. İlgi göstermeden önce bekler ona sizi cazibesi, kişiliği ve zekasıyla kazanması için fırsat vermiş olursunuz. Diskalifiye tekniği her durumda gerekmez, bazen duygular karşılıklıdır. Bu ve benzeri durumları ayırt etmekte sizin elinizdedir, dünden razı bir hatuna gidipte bu bahsettiklerimi uygularsanız akşama Elizabeth ile mum ışığında tükrük köfte yersiniz söyleyeyim. Dış görünüşü nedeniyle kendini diskalifiye eden hatunlar için yine bu tekniğe başvurmanız gerekmemekte, onlar zaten bu silahı kendilerine doğrultmuş durumdalarsa, silahı ellerinden alın. Gerçi her 10 kadından 8’inin obez olup, yine 10 kadından 9’unun kendini güzel sandığı bir Türkiye’de son söylediğim pek mümkün değil ama istisnai durumların üzerinden geçmeden bırakmayayım. Bu kavramı akıcı olarak kullanmaya başladığınızda, flört etmenin temeli olduğunu kavrayacağınıza eminim. Diskalifiye tekniği asla ayrıştırıcı, yargılayıcı ve art niyetli değildir. Yüksek standartlarınız olduğunu ve her önünüze gelenle yatmadığınızı, herkesle ilişki kurmadığınızı göstermenin bir yoludur. Unutmayın kadınlara küçük kardeşinize sataşıyor gibi hafif tebessümle yaklaşmak bu işin temelidir.
Kadınlar buluşmada, saha çalışmalarında sürekli sizi test eder ve birçoğumuz orada öylece oturup, testi çözmeye çalışır. Tıpkı bir yarışma programında yeterince puan toplamaya çalışan zavallılar gibi. Fark edilmeyen şu; Teste boyun eğerek, zaten puan kaybediyorsun. Bu noktada ise eleme yöntemi devreye giriyor. Çok zor değil, eleme yöntemi olayı tersine çevirmenize ve kadının sizin standartlarınızda olup olmadığını görmenize yarar. Bunu yapmadan önce standartlarınızı belirleyin. Zihninizde ideal kadını oluşturun fakat ideal kadını bulayım derken, vasat üstü ve iyi kadınları kaçırmayın. Küçük bir örnekle anlamlandırayım; Hangi filmi seversin? Dediğiniz bir hatun ne cevap verirse versin; “Cidden o filmi sevdin mi ya, oldu o halde görüşmek üzere” deyin. Ya da “Hayatında yaptığın en çılgınca şey neydi?” Dediğiniz bir hatunun cevabına istinaden; “Harika anaannemle çok iyi anlaşırsın” deyip onu diskalifiye edin. Dans becerisinden, sevdiği dondurmaya kadar bir kadını diskalifiye etmek için türlü seçenek olduğunu unutmayın. Unutmayın, elemenin amacı kadını kötü hissettirmek değildir. Amacımız kendinizi önüne gelenle yatmayan, standartları yüksek bir erkek olarak tanıtmak asıl hedefimiz. Diskalifiye tekniği ile birlikte tam tersi kabullenme ve it-çek tekniği bir arada kullanıldığında her şey istediğiniz gibi ilerler. Hatuna iyi davranışlar için puan verirken, kötü davranışlar için puan kırın. Daha zorlu olmasını istiyorsanız, ona belirli eşiklerde ödüller verin. 40 puan = Kol kaslarına dokunmak (Spaghetti gibi kollarınız olmadığını varsayıyorum). 80 puan = Telefon numarası gibi. Bahsettiklerimin tümü prematüre bir ilişki yaratmakla alakalıdır. Gülümseyin ve onunla sevgili olacağınızı ya da evleneceğinizi söyleyin, dakikalar sonra söylediği bir şeye üzülmüş rolü yaparak ilişkinin statüsünü değiştirin.
Onu kendinizden kurtarın. Birini uzaklaştırmaya çalışmak, sizi kovalamasının en iyi yoludur. Bunu kadınların nasıl yaptığını hepimiz tecrübe ettik. “Ben sana layık değilim, kötüyüm ben” uzaklaş benden değil mi? Evet, hiçbiriniz ne bana ne de bu yazıyı okuyan erkeklere layık değilsiniz. Girip çıkmak istediğimiz bir delik olmasaydı, sizinle asla uğraşmazdık. Bir hatun size yaklaştığında; “Senin gibi iyi bir kızın, şuradaki iyi çocukla yakışacağını düşünüyorum” iyi bir örnek.
Kendinize maddi bir değer biçin. Tıpkı bir kadının evlenmek için “5.000 liralık tek taş” istemesi gibi düşünün. Size dokunan bir kıza “ 50 dolardan başlıyor bu yaptığın” deyin.
Onu friendzone’a atın. Nasıl ama? Hep bize mi lan?! Evet, flört esnasında “Harika bir dostluk kuracağız” deyin. Götünüz yerse tabi. Bu noktada patlamadıysanız, asla patlamazsınız.
Rolleri değişin. Bariz tavlama laflarından uzak durmasını, size bir et parçası gibi bakmaktan vazgeçmesini söyleyin. Senaryo imkansızsa, sonuç etkili olacaktır.
Küstah olun. Açmama gerek yoktur sanırım? Saha raporlarımdan az çok kavramışsınızdır, hani şu “Neg değil bu hakaret” dedikleriniz.
Rekabet etmesini sağlayın. Daha ilginç kadınlarla konuşmak için fırsat kollayın, alıcıları daima açık tutun.
Ona meydan okuyun. Henüz sizinle takılmak için yeterince çılgın, enteresan ya da akıllı olmadığını belli edin. Karar verme aşamasında bir süre takılı kalın.
Birçoğunuz için bu yöntem zor olacaktır, sebep tekniğin zor olması değil sizin hoşlandığınız kadınların etrafında söylemek üzere yetiştirildiğiniz şeylere aykırı olmasındandır. Diskalifiye ifadeleri tepki, cevap, karşılıklı beklenmeyen bir ruh hali ve vücut diliyle yapılmalıdır. Kimi zaman aşırı tepki gösterenler olacaktır, bu noktada panik yapmayın zira aldığınız her tepki flörtü başlatmak için verilmiş bir onaydır. Dozajını kişinin karakteristik özellikleri belirler.
Birçok PUA’nın (Ünlü-Ünsüz) başvurduğu tekniklerin atası olan Diskalifiye tekniğini ilişkilerinize adapte edebilirseniz, başarı oranınız %50 artacaktır.
KAYNAK:http://*************/
 
Son düzenleme:
Abiii çok iyii be böyle yazılara devam etsene tyler süper
 
aga destan yazmışsın kaydettim sonra devam edicem oku oku bitmiyo
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst