Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Doğru Kişi, Doğru Zaman ve Doğru Yer

Katılım
29 Mayıs 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
33
Yaş
30
Şehir
İçel
Merhaba dostlar,
Öncelikle bu forum ve topluluk ile ilgili yaşadığım tecrübeleri kısaca anlatmak istiyorum. Ben bu foruma aylar önce katılmıştım. Hala theycallmealpha ve benzeri yazarları okuyup kendini geliştiren bir topluluk gördüğüme sevinmiştim. theycallmealpha'nın ilk çıktığı zamanlarda okumaya başlamıştım. Daha sonra theycallmealpha öğretisinin saçmalıklarla dolu olduğunu düşünmeye başladım ama yine de farklı öğretileri okumayı bırakmadım. theycallmealpha'nın öğretisini ne kadar da aptalca bulsam da bana kazandırdığı en önemli şey beni bu mesele ile tanıştırmasıdır. Okuduğum diğer öğretilerin içinden beni en etkileyeni kırmızı hap öğretisidir. Bu öğretinin en sevdiğim yanı, theycallmealpha'nın bize altın tepside sunduğu gibi bir dünyanın olmamasını söylemesidir. Temelinde sadece hayat gerçeklerini barındırır. Gerçekler üzerine bir temel kurması, benim gibi kendini defalarca hayal ürünü öğretiler yüzünden kandırıp başarısızlık üzerine başarısızlık yaşamış birisi için aşırı ilgi çekiciydi. Kırmızı hapı yutmuş değilim henüz. Reddit'deki kırmızı hap topluluğu üyelerinin de sık sık dile getirdiği gibi aşırı acı bir hap olduğunu tecrübe etsem de tam manası ile kırmızı hapı yutmadım. Bu forumla ilk tanıştığımda kırmızı hap başlıklı konulara rastlamam da şaşırtıcıydı. Bu konuyu araştıran ve üzerinde duran üyeleri görmek sevindiriciydi. Ama işin iç yüzünün öyle olmadığını fark ettim. Bir kaç kırmızı hap başlıklı konu açarak foruma katkı sağlamaya çalıştığımda üyelerin büyük çoğunluğunun aslında öğretiyi anlamadığını gördüm. Umarım darılmazsınız bana ama forumun zaman kaybı olduğunu düşünerek forumda yazmayı bıraktım. Bugünlerde işlerimin de hafiflemesi ile forumu tekrar kontrol etmek istedim ve kırmızı hapın daha fazla ilgi gördüğünü düşünüyorum. Bununla birlikte yeni bir konu ile yazıma devam etmek istiyorum.

Doğru Kişi, Doğru Zaman ve Doğru Yer
Bu konuda forumun en büyük sorunlarından birine de değinmiş olacağım aslında. MGTOW'da, Red Pill'de bildiğimiz gibi hipergami gerçeği üzerine yaşam stratejileri geliştirmiş topluluklar. Bu kadar çok sayıda bu gerçeği sürekli olarak dile getirmesi aslında hipergaminin ne kadar güçlü bir gerçek olduğunun da kanıtı bence. Benim fark ettiğim diğer bir şey de hipergaminin aslında o kadar da gün yüzünde olmaması. Yani demek istediğim şu; kadınlar farklı kişilere ilgi gösterip farklı kişilerle yatıyorlar ve bunu kimseye belli etmeden yapmayı başarıyorlar. Gün içinde sürekli muhabbet ettiğimiz kadınlar, ne kadar normal, kibar, ne bileyim doğru kelime olmayabilir ama namuslu görünseler de, arka planda kimsenin ruhu duymadan tüm fantezilerini gerçekleştirmeyi başarıyorlar. Bu fantezileri gerçekleştirdikleri adamlar bazen bize göre aşırı tipsiz, beta, omega oluyorlar. Kimse buna mantıklı bir açıklama getiremedi, kırmızı hap dışında. Hipergami. Durumu incelediğinizde aşırı beta olarak tanımlayacağınız bir adam, kimsenin ruhu duymadan çok alakasız bir kadınla yatıyor. Kadın o kadar alakasız oluyor ki, biriyle hiç yatmayacağını düşündüğünüz aşırı çekingen ve sizinle göz kontağı bile kuramayan bir omega ya da yeni evli alt komşunuzun 28 yaşındaki karısı... Kadın durumu beyninde çok güzel rasyonel hale getirmeyi başarıyor. "Aşık olmuştum." ya da "hata da yapsam kocamı çok seviyorum". Bazen kadınlar aldattıktan sonra ihanet ettikleri adamı çok sevdiklerini dile getirirler. "Kadınlar duygusaldır ve duyguları ile hareket ederler". Evet duygusal. Kendi beyinlerinde rasyonel hale getirmek için kocalarını sevdiklerini söylemeleri çok masumca değil mi? Aldatan adamın böyle bir gereksinimi yoktur. "Seksi bir kadınla yattım ve eşimi aldattım". Kadınların duygusallıkları yüksek SMV adamlar için işler. Düşük seksüel market değerine sahip adamlar onlar için zaten görünmezdir. Siz yüksek SMV'de olsanız doğru zaman, doğru kişi ve doğru yer olduğunda sizi aldatacaklardır. Ama onlar duygusallar. Kendilerini kötü hissetmemek için "ben seninle yatsamda kocamı seviyorum" diyebilirler.
Peki kadınla yatan adamın yerine kendimizi koyarsak ne olacak? Empati yapıp kadınla yatmayabilirsiniz ama siz olmazsanız başkası olacak. Yattığınızda da kadının beyninde bunu rasyonelize etmesine yardımcı olmalıyız ya da bu konuda yorum yapmamalıyız. "Kocanı aldatmaya utanmıyor musun namussuz" demek yerine sessiz kalmalıyız.
 
Toplum baskısı eski çağlarda çoğu kadının bekaretini korumasına sebep oldu. Şuanda öyle. Herkes gizliden fındık kırmıyor. Toplumsal ahlak yapısı ve din sayesinde hala bir ton cinsellik yaşamamış kız var ahlak tabularımızı umursamamız ne kadar sağlıklı o halde ?

Ahlak yapısını umursamamak bize yarar sağlar. Toplumsal baskı ve tabuları umursamamak insanı gerçekten kral gibi hissettiriyor. Ama uzun vadede herkesin böyle olduğunu düşünsene. Bir kadının kocasını aldatmasını “Hipergami” diyerek normalize etmek ? Benim ahlaki yapıma ters. Sen karını becerdiklerini görmek istermiysin mesela. “Hipergami” diyip atlatabilirmiydin ? Toplumsal tabular düzen için yaratılmıştır. Düzensiz bir toplum sadece sekste değil her konuda kaosa mahkumdur bana göre. Hipergami aynı şekilde bizim içinde işliyor ve ben Evli olsaydım eşimi düşünüp başka birisiyle yatmazdım bunu açıkça söylüyorum. Bir erkek eşini tatmin edebiliyorsa Kadının başka erkeklere gözü kaymıyor. Radarına yakalanan erkekler “Benim eşim daha güçlü” denilerek diskalifiye ediliyor. Amaçları kendilerine en uygun eş adayını bulup nesil devamlılığını sağlamak sonuç olarak. Aldatılan erkekler %95 oranla herhangibi bir sebeple sevgililerini veya eşlerini tatmin edemiyor. Cinsel konuda tatmin edebildiğin ve “ben senin bulabiliceğin en güçlü erkeğim” mesajı verebildiğin kadının seni aldatması bana saçma geliyor. Kırmızı hapı anlamamışsınız diyip kestirip atabilirsin tekrar. Ama benim görüşüm yazılarına devam etmen sana karşılık veren insanlarlada münakaşaya girip konularında bilgi birikimi oluşturmandır. Tıpkı benim sana verdiğim cevapa şimdi karşılık vermen gerektiği gibi. İyi forumlar
 
Hipergami ve yukarıda bahsettiğim herşey dünyanın yuvarlak olması kadar gerçek. Toplum düzeni beni ilgilendirmiyor çünkü kimsenin iplediği yok bu konuyu. Kadınların hepsi eminim bu söylediklerine katılırlar ama dediğim gibi doğru zaman, yer ve kişi geldiğinde kocaları ile ne kadar mutlu olursalar olsunlar hep aldatma potansiyelleri var. Ben şahsen kırmızı hapın zaten kabul edildiğini düşünerek, hipergaminin ne gibi kapılar açabileceğini göstermek için yazdım. Amacım tartışma başlatmak olmamalı. Bu gerçeklerin çoktan kabul görmüş olması lazımdı bu forumda. Bu forumun sorunu da bu zaten. Gerçekleri bir türlü kabullenememek. Kırmızı hapın acı tadıda burada. Daha önce sıkıca bağlandığınız her şeyi gerçeklerle takas etmeniz gerektiği. Gerçekler hiçbir zaman satmaz oysaki geri kalan herkes sizi yarı yolda bırakabilir.
 
Hipergami ve yukarıda bahsettiğim herşey dünyanın yuvarlak olması kadar gerçek. Toplum düzeni beni ilgilendirmiyor çünkü kimsenin iplediği yok bu konuyu. Kadınların hepsi eminim bu söylediklerine katılırlar ama dediğim gibi doğru zaman, yer ve kişi geldiğinde kocaları ile ne kadar mutlu olursalar olsunlar hep aldatma potansiyelleri var. Ben şahsen kırmızı hapın zaten kabul edildiğini düşünerek, hipergaminin ne gibi kapılar açabileceğini göstermek için yazdım. Amacım tartışma başlatmak olmamalı. Bu gerçeklerin çoktan kabul görmüş olması lazımdı bu forumda. Bu forumun sorunu da bu zaten. Gerçekleri bir türlü kabullenememek. Kırmızı hapın acı tadıda burada. Daha önce sıkıca bağlandığınız her şeyi gerçeklerle takas etmeniz gerektiği. Gerçekler hiçbir zaman satmaz oysaki geri kalan herkes sizi yarı yolda bırakabilir.
Dostum bende burda Hipergamiden ve ahlaki yapıdan bahsettim ahlaki yapı seni ilgilendirmiyorsa sadece işin Hipergamik kısmını ele alalım.

Bir kadının 1.90 , Kaslı , Yakışıklı , Saygı duyulan , yatakta performansı çok iyi olan ve karşısındakini tatmin eden vs. Alfa özelliklerindeki kocasını Tüpçü mehmet abiyle aldatma ihtimali bana saçma geliyor. Ha senden iyisini bulunca aldatır diyorsan. Benden iyisini bulması nerdeyse imkansız olur. Türkiyedeki erkeklerin “Erkeklik” seviyesi malum. Biscolata erkeği bulması lazım ayrıyeten o elamanla konuşması çekim yaşaması uygun an bulması benim herşeyden bihaber olmam uygun alan bulamaları falan filan derken Türkiyede Gerçekten “Alfa Erkek” niteliğine sahip bir erkeğin sevgilisi veya eşi tarafından aldatılma şansı kaçtır ki ? Bunu bir soru olarak soruyorum sana. Burda fikir alışverişi yapıyoruz sonuç olarak birşeyleri kabullenemediğimden değil. Kadınların nasıl canlılar olduklarının farkındayım. Tabiri caizse kadın düşmanı desinler sikimde değil. İki yüzlü bencil egoist solipisist doğalarının bilincindeyim dostum.
 
Neden sadece kendi karımızın bizi aldatma ihtimalini ele alıyoruz ki? Benim burada bahsetmeye çalıştığım şey şu, hipergaminin alfa, beta, omega, din, dil, ırk dinlemediğidir. Ayrıca kadınların seks konusunda anlık düşündüklerini vurguluyorum. Neden aldatsın? Çünkü o anda tek düşündüğü şey karşısındaki adam. Mantıklı düşünen bir varlık olsa zaten yapmaz böyle bir şeyi. Yakışıklısındır ama seninle aynı seviyede belki senden daha kötü bir adamla da yatabilir. O an onunla yatmak ister, bitmiştir. Bu arada tüpçü Mehmet abiden bahsetmiyorum. En azından kadının gözünde kendisinden daha iyi SMV'ye sahip biriyle yapar bu işi.
 
Neden sadece kendi karımızın bizi aldatma ihtimalini ele alıyoruz ki? Benim burada bahsetmeye çalıştığım şey şu, hipergaminin alfa, beta, omega, din, dil, ırk dinlemediğidir. Ayrıca kadınların s*ks konusunda anlık düşündüklerini vurguluyorum. Neden aldatsın? Çünkü o anda tek düşündüğü şey karşısındaki adam. Mantıklı düşünen bir varlık olsa zaten yapmaz böyle bir şeyi. Yakışıklısındır ama seninle aynı seviyede belki senden daha kötü bir adamla da yatabilir. O an onunla yatmak ister, bitmiştir. Bu arada tüpçü Mehmet abiden bahsetmiyorum. En azından kadının gözünde kendisinden daha iyi SMV'ye sahip biriyle yapar bu işi.
Türkiye şartlarında Günümüz kadınlarının % kaçı önüne gelen adamla sırf istedi diye seks yapar ? Cidden soruyorum bunu Tüm ahlaki tabuları kadınların cinsellik için hazırlanması gereken evreleri katarak söyle bunu
 
Türkiye şartlarında Günümüz kadınlarının % kaçı önüne gelen adamla sırf istedi diye s*ks yapar ? Cidden soruyorum bunu Tüm ahlaki tabuları kadınların cinsellik için hazırlanması gereken evreleri katarak söyle bunu
Sayısız örnekleri var. Ahlaki tabuları kimsenin umursamadığını zaten söyledim? Kadın cinsellik için ne gibi bir hazırlık yapmalı? Ben burada hipergaminin gücünden bahsediyorum. Açıp redditteki subreddit'i okursan kırmızı hapı kırmızı hap yapmış üyelerin bunu kaç defa tekrar ettiklerini görürsün. Benim söylediğim yanlış anlaşılmaması adın tekrar ediyorum, kadın için doğru zaman, mekan ve kişiyi ayarladığınızda o an ne kocasını hatırlayacaktır ne de sevgilisini, nokta. AWALT diye bas bas bağırıyor tabiri caizse red pill topluluğu. AWALT.
 
Sayısız örnekleri var. Ahlaki tabuları kimsenin umursamadığını zaten söyledim? Kadın cinsellik için ne gibi bir hazırlık yapmalı? Ben burada hipergaminin gücünden bahsediyorum. Açıp redditteki subreddit'i okursan kırmızı hapı kırmızı hap yapmış üyelerin bunu kaç defa tekrar ettiklerini görürsün. Benim söylediğim yanlış anlaşılmaması adın tekrar ediyorum, kadın için doğru zaman, mekan ve kişiyi ayarladığınızda o an ne kocasını hatırlayacaktır ne de sevgilisini, nokta. AWALT diye bas bas bağırıyor tabiri caizse red pill topluluğu. AWALT.
Düzen böyle napalım, erkeklerin de kaçamağı olabiliyor kadınlar neden yapmasın? Yakalamadıkça veya yakalanmadıkça sıkıntı yok.
 
Düzen böyle napalım, erkeklerin de kaçamağı olabiliyor kadınlar neden yapmasın? Yakalamadıkça veya yakalanmadıkça sıkıntı yok.
Sorun şu, bazen erkekler sevdiği için aldatmıyor ama kadınlar sevse de aldatabiliyor. Rollo Tomassi'nin kadın aşkı ve erkek aşkı arasındaki farkı anlattığı yazıyı okumanızı tavsiye ederim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst