Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dövmeler

Katılım
19 Ağustos 2018
Mesajlar
29
Tepkime puanı
16
Yaş
23
Şehir
İstanbul
Bu aralar dövme yaptırmayı düşünüyorum. Tavuskuşu teorisine göre dövmelerin de aksesuarlar gibi dikkat çekeceğini düşünüyorum. Bu konuda fikirleriniz neler? (Sırf kızlar için değil sevdiğim şeyleri dövme olarak yaptırmayı uzun süredir düşünüyorum zaten)
 
Dövme Yaptırma
 
Son düzenleme:
Bu kimseye sorabileceğin bir şey değil. Kararını iyi ver ama dönüşü çok zor.
 
Hayır yanlış anladınız. Zaten dövme yaptıracağım bununla alakalı bir sorun görmüyorum. İleride işe gireceğim yerler sorun çıkarmaz, dini inanışlarımla da çakışmıyor. Uzun zamandır yaptırmak istediğim birkaç model de var. Sadece bunu ortamda tavuskuşu olmak için de kullanabileceğimi düşündüm. Sizin fikirlerinizi merak ettim. Bu arada yaptırmayı düşündüğüm dövmelerden biri elin üstüne yapılan bir dövme.
 
Evet kullanılabilir. Dövmen ile ilgili soru sorarlar zaten yüzde yüz :)
 
Artık klasikleşmiş dövmelerden (only god can judge me, kral tacı, atatürk imzası vb.) değilse belli bir miktarda işe yarar.
 
Artık klasikleşmiş dövmelerden (only god can judge me, kral tacı, atatürk imzası vb.) değilse belli bir miktarda işe yarar.
Haha yok en son yaptırcağım şey o tarz bir dövme. Yaptırcağım dövme türkiyede max bir elin parmağı kadar insanda vardır. Ya da özel tasarım yaptırırım.
 
Dövme Önemli. İnstagramdan whoiselijah ve jordliddel ismindeki adamlara bak bana göre bu dövme mevzusunun bir numaralı adamları. 30 yaşından sonra onlardan esinlenip bende onlar gibi bir şeyler yapmak istiyorum. (30 olmasının sebebi bizim aile biraz bu küpe dövme konularında sert mizaçlı ama 30undan sonra bana laf geçiremezler. Özellikle 30 29 da değil :D )
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst