Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Duygularına Hakim Ol

Katılım
10 Kasım 2018
Mesajlar
114
Tepkime puanı
234
Şehir
Kayseri
Merhaba Galya Halkı. Bu ikinci yazım olacak ve tıpkı birincisi gibi fazlasıyla özensiz olacak. Bugünkü konuyu dün forumda gördüğüm bir başlıktan ilham alarak açıyorum. Konumuz ne derseniz kıskançlık,öfke,üzüntü ve binbir çeşit duygu. Başlayalım o zaman:

Her şeyden önce kıskançlığa değinmek istiyorum. Bir erkek her ne olursa olsun kıskanmamalı. Kıskansa da bunu karşı cinse belli etmemeli. Çünkü neresinden bakarsanız bakın kıskançlık acziyettir. Kendini yetersiz görmektir. O kızı elinde tutamayacağını düşünmek bir nevi loserların atası olmaktır. Ve bunu bilen kadınlar kıskanç bir erkekle beraber olduklarını fark edince sizi nextleyip tabak çevirmeye devam edecektir. Ayrıca size güzel bir açı daha vereyim bu konuda. Kıskanmanız onun sizi aldatmasını engellemez. O kızcağız sizi ayakta uyutur 1 ay boyunca aldatır ve bir gün uyandığınızda kendinizi terk edilmiş bulursunuz. Ve sebep bile bulamazsınız. Kısacası kıskanmayın. Yıkık olmayın, efsane olun.

Bir diğer mevzu ise öfke,sinir artık adına her ne derseniz. Bu olayın kadınlardaki yansıması çok basit. Kadınlar duygusal ve mental kontrole sahip erkekleri beğeniyor çünkü hipergami diye bir şey var. Bilmiyorsan belirteyim yani. Ve sen bir erkek olarak o kızın karşısında yanında yöresinde öfkesini kontrol edemeyen birisi olarak görünürsen o kız senden hem tiksinir,korkar. Tıpkı zehirli bir böcek gibi görür seni. Ve ilk fırsatta yok eder. Ya da aciz bir tezek çuvalı der tekmeyi koyar geçer. Çünkü hipergami kardeşim. İlişkilerin temeli budur. Kısacası duygusal ve mental kontolünü ele geçir kardeşim. Yıkık olma, efsane ol.

Son ve fazlasıyla önemli olan diğer iki konu;mutluluk ve hüzün. Kardeşim yukarıda söylediğim şeylerden çıkarman gereken anlam buz gibi sert ve soğuk olmalıyım olmasın. Çok fazla gerizekalı yaptı bunu sen yapma. Yukarıda yazdıklarım stabiliteyi sağla,kontrolü ele geçir ve dengeli bir ruh-beden yapısına sahip ol anlamına geliyor. Üzüntülerini asla bir kadınla paylaşma. Ne pahasına olursa olsun hayatında bir sorun yokmuş gibi davran ve asla ama asla kadına dert yakınma. Burayı geçiyorum açıklamaya ihtiyaç duymuyor. Sıra geldi mutluluk,neşe ne derseniz işte. Aşırı mutluluk imkansızdır. Siz bu ayağa yattığınızda kızcağızımız sizin yalancı bir loser olduğunuzu anlayacak ve next yapacaktır. Bu yüzden her zamab dengeyi tutturun. Ütopik mutluluklara sahip olsanız bile bunu belli etmeyin. Güçlülelere has mutluluğunuzu keyifli yapınızla belli edin. Ve şu bizim kızcağızı bağlayın kendinize. Bulunmaz Hint Kumaşı görmüş gibi sarılsın size. Hadi aslanlarım iyi forumlar
 
Daginik yazin bile guzel olmuss. 3. Yu cabuk yaz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst