Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Egoistlere Ders

Katılım
11 Haziran 2018
Mesajlar
43
Tepkime puanı
28
Yaş
23
Şehir
Ankara
Bu mesaji silmem gerekti duzenlendi.
Anlayisiniz icin tesekkurler.
 
Son düzenleme:
Sınıfta çok egoist bir kız var eskiden bu kıza yazmistim reddetmisti (o zamandan cok degistim aslinda o zaman cesaretim falan yoktu) iste kiz beni sallamiyordu bir sure bende onu takmiyordum bu yil ayni sinifa dustuk maalesef konusmalari inanilmaz egoist ve bazen ben ustume aliniyorum ettigi laflari cunku direk bana dermis gibi geliyor. Bir suredir boyleydi ama sorun da yasamiyordum idare ediyordum ama sonunda tartistim daha sonra uzlasmaya calistim ama benimle konusmama triplerine girdi cok umrumdaymis gibi (artik o kizdan azicik hoslanmiyorum tabak cevirdigim icin) neyse sorum nasil intikam alirim intikami reddedemem cidden tatmin olurum bununla. Sizce biriyle mi cikayim baska bir sey mi tavsiye verin lutfen sinif huzuru icin onemli bir konu.
 
Elde etmen önemli değil sataş sürekli bir ileri bir geri. Çelme falan tak eleştir bu gün de bok gibisin saça bak benim ki daha güzel. Sen deki de götümü bak şu adamın bile götü daha güzel
 
Benden sana tavsiye ne laf et ne sataş hiçbir şey yapma. Takma kızı kafana. Bir egoiste karşı alacağın intikam siklememektir. Çünkü ilgi isterler ilgi beklerler. Sen bulaşma sana laf mı etti sadece bir cümle kur ama sağlam bir cümle olsun iyi oturttur demekten asla çekinme. Ama başka bir şey söyleme. Eğer ki sınıftaki erkeklerin baskını olursan o kıza karşı örgütle. İlgi vermeyin lan şu kaşara olum kızın egoistliğini görmüyonuz mu erkeğiz biz olum şu kızı siklemeyin cevap vermeyin şuna artık anlasın ne olduğunu sonra o zaten gelir gardaş gör bak benim dediğimi dinleyin göreceksiniz. Diye ikna etmeye çalış. Cıvık hareketler yapma grubun baskınının sen olduğunu anlasın. Belli et işte kendini. Hadi aslanım
 
Muglali dogru bir alinti yapmissin carpe diem sende haklisin galiba kendimi kanitlamak istiyorum aslinda icten ice ama ben umursamak istemiyorum derken arkadas olmak veya konusmayi umursamiyorum yoksa intikam alasim var o acidan umursuyorum.
 
dostum benzeri bende de var kız çok şımarık ve kendini begenmiş. Bana sorular sorduğun da olumsuz elleştirili küçük düşürücü cevaplar veriyorum. Ve bana olan havası azalıyor. Küçümse onu sikleme.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst