Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Erkek adam gibi kıskanmak

Katılım
25 Mayıs 2018
Mesajlar
453
Tepkime puanı
782
Şehir
İstanbul
Dostlarım , günümüzde erkeklerin %99’unun batırdığı ve kadınların bir numaralı ego tatmini numarası olan Kıskançlığı ele alıcağız bugün. Keyifli okumalar dilerim.

Alt başlıklar ;
1-)Kıskançlık Nedir ?
2-)Erkek adam kıskançlığı



1-) Kıskançlık Nedir ?
Kıskançlık acizliktir. Bu kadar basit. Eğer sevgilinizi başkasıyla görünce İçiniz bir huzursuz oluyorsa bu sevgilinizi başkasına kaptırmak adına oluşan bir korkudur. Yani Kendimizi yeterli bulamamamızdan kaynaklanır. Kıskançlık olgusuna sahipseniz Tabiri caizse Yetersiz ezik erkeksiniz. Açık ve net. Bunu kafanıza kazıyın. Kıskanç erkek er ya da geç dişiye muhtaç duruma düşer. Türk dizilerinde gördüğümüz gibi kıskandığınızda Kız arkadaşınız “Beni seviyor” diye düşünmez. Ego tatmini yapar ve sizi kendine muhtaç hale getirir. “Ee o Zaman Ripper , Kız Berkecanın kucağına binsin bizde izliyelim mi ?”

Elbette bu da doğru bir yol değil. Eğer Bir kızı hiç ama hiç kıskanmazsanız sizin onu kullandığınızı düşünücektir. Kullanıldığını hisseden bir kadının sizden ayrılmak istemesi pek fazla sürmez.

2-)Erkek adam Kıskançlığı

Üç yıldızlı not = Başta belirttiğim gibi Kıskançlığın her türlüsü Güçsüz erkek profiline aittir. Bu alt başlıkta anlatıcağım şeyleri Sevgilimiz kendini kullanılmış gibi hissetmesin diye uygulayacağız. Gerçek manada Kıskanırsanız bir ayağınız bataklığa girmiştir.

İlişkilerin belli bir kısmında mutlaka kız arkadaşınızın sizi kıskandırmaya çalıştığı bir evre olucaktır. Siz kıskanmadıkça dozajı daha çok arttırıcaktır. Erkeklerle gezmeler ,gülüşmeler , samimiyet , beden etkileşimi vs.

En sonunda Kız “Umrunda değilim ya Kullanıyor beni” diye düşünücektir. Ve ayrılmak isteyecektir. Hmm Ters giden birşeyler var demek ki.

Kadınların nasıl kıskançlık sergilediğini birçoğunuz gözlemlemişsinizdir.

-O kız kimdi
İle başlar.

-Ne konuştunuz
Diye ilerler.

-Git o kızla konuş sen
Denilerek tripli final yapılır.

Şu üstteki 3 cümleyi kendinize uyarlayın zira üçünden birini bile kullanmışsanız ağır sıçmışsınız geçmiş olsun.

Örnek verelim ; Kız arkadaşınız sizi kıskandırmaya çalışıyor , bilerek gözünüze gözünüze erkeklerle gezerken giriyor. Sevmediğiniz ne kadar erkek varsa onlarla samimileşiyor. (Bir kızın sizi kıskandırma çalışmasını basit bir gözlemle çok rahat tespit edebilirsiniz.)

Ee bir sonraki evre Kızın kendini kullanılmış hissetmesi Harekte geçiceğimiz nokta tam olarak bu olucak. Kızın bizi kıskandırmak için herşeyi yaptığı noktada Maço erkek kılığına bürünüceğiz.

Çekiceğiz kızı bir köşeye “Yalan söylüyorsun” diyip ağzının ortasına elinizin tersiyle çattt....

Anlık gaza gelip bunu yapmayın sakın.

Yapmamız gereken kızın karşısına geçip açık bir şekilde rahatsız olduğunuzu belirtmektir. Burada ki ince ayar çok önemlidir. Ne kızın egosunu şişirip Kıskançlık batağına düşeceğiz ne de Kızı kullanıyormuş imajı vermeyeceğiz.

-Toplum içinde Erkeklerle çok fazla yakın oluyorsun. benim kız arkadaşımsan benim düşüncelerime saygı duymalısın. Böyle hareket etmeye devam ediceksen yollarımızı ayırmamız gerekicek.

Duygu stabilitesi var , Sinirlenmek yok. Şu cümleyi gayet normal sohbet ediyormuş gibi söyleyin. Ne kızın kıçını kaldırdık ne de kullanıyormuş gibi hissettirdik. Ha sadece tek örnek bu değil.

Kız arkadaşınızla bir etkinliğe katıldığınızı düşünün. Ortam kızlı erkekli bir masada toplanmış sizde oturdunuz hemen. Yapmanız gereken basit. Güçlü bir tavırla kendinden emin bir şekilde elinizi kızın beline veyahut omuzuna atmanız. Sahiplenme duygusunu yaşayan kız arkadaşınızın burada size ilgisi artıcaktır. Çünkü Güçlü bir Erkek gibi sahiplendik. Ya o masaya oturduğunuzda sevgilinize bakan çocuklara artislik yapsaydınız ? . Sadece duygusal açısan güçsüz , törpülenmiş güçsüz bir erkek olucaktınız.

Kıskançlık yapmanız gereken yeri kendiniz anlamanız lazım. Kız normal arkadaşıyla konuşurken gidip çakma maço erkek olup kızı rahatsız etmeyiniz dostlar.

Kıskançlık yapmanız ve Sevgilinize sahiplenme duygusu yaşatıcağınız yerde unutmamanız gereken altın Formül şudur ;

Güçlü duruş + Duygu stabilitesi + Rahat tavır = Erkek adam sahiplenmesi

Öfke + Trip + Kısıtlama = Aciz erkek Kıskançlığı.

Bugünlük bu kadar dostlarım , İyi Geceler :)

Not = Yazılarımı okuyorsanız beğeni veyahut yorum atmayı unutmayın. Duvara yazmadığımı , En azından insanların bu yazılara verdiğim emekten faydalandığını anlayayım.
 
Son düzenleme:
Ben böyle dünyanın ta içine ediyim nebiçim yaratıldık biz kadınlar niye böyle erkek istiyor bütün özelliklerim değişip duruyor off valla bazen çökkünlük geliyor başım ağrıyor yeter diyorum acımasızlığa bakar mısın kendin olursan yoksun özelliklerini görüşünü herşeyini değiştiriyosun bari yakında kaza yaşasam hem intihar olmamış olur cehennemde yansam bile eminim bu dünyadan iyidir

Yine depresyona bağladım reis üstüne alınma yazı güzel...

Not: gecenin bu saatinde uyumuyosam yolunda olmayan birşeyler vardır zaten : )
 
Bir ekşi yazarının entrysi ilgimi çekti: the red pill şansıma resmen yardımıma koşmuş gibi düşünce belirtmiş
 
Ben böyle dünyanın ta içine ediyim nebiçim yaratıldık biz kadınlar niye böyle erkek istiyor bütün özelliklerim değişip duruyor off valla bazen çökkünlük geliyor başım ağrıyor yeter diyorum acımasızlığa bakar mısın kendin olursan yoksun özelliklerini görüşünü herşeyini değiştiriyosun bari yakında kaza yaşasam hem intihar olmamış olur cehennemde yansam bile eminim bu dünyadan iyidir

Yine depresyona bağladım reis üstüne alınma yazı güzel...

Not: gecenin bu saatinde uyumuyosam yolunda olmayan birşeyler vardır zaten : )
Kendini kötü olaylara empoze edersen tabi kötü şeyler olur düşünceler seni çeker.Bu verilen telkinler, öğütler senin kişiliğini farklılaştırnak için değil aksine geliştirmek için.Birde söyle düşün bakımsız, çirkin ve cahil biri olduğunu kızları geç bunları kendine yakıştırıyormusun.Gelişimini kızlar için yaparsan hiçbir yol katedemezsin.Gelişimi kendin için yap kızlar sadece bu işin eğlenceli kısmı, hobi kısmı olsun.Dediğim gibi bakımlı ve biraz genel kültürün olsa zaten çoğunluğun önüne geçersin.İlgi çekersin, gerisinde buradaki yazılardan hallediver bir zahmet 2-3 bin yazı var
İyi Forumlar...
 
Sağlam yazı tebrik ediyorum.? Okurken kendi eksiklerimi gördüm resmen. Bundan sonra bu yazıyı kendi yaşamıma uygulamak için ne gerekiyorsa yapacağım teşekkürler
 
Yazı gerçekten güzel. Son ilişkimde yapmış olduğum hataları gördüm ve bir sonrakinde bunu yapmayacağım. Motto yu kaptım :)
 
Boyle devammm et. Bence bu sekilde devam edersen fahri uyelik alabilirsin.
 
Ripper okulu bırakıp araştırmalar mı yapmaya başladın! Helal ula sana iyi konular geliyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst