Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Erkeklerle nasıl geçinmeliyiz ?

Katılım
16 Temmuz 2018
Mesajlar
191
Tepkime puanı
160
Yaş
24
Şehir
Ankara
Ulan bütün ezikler erkejlerin yanında rahat oluyor kızların yanında eli kolu birbirine giriyor bu olay bende tan tersi.Hemcinslerime takılmayı sevmiyorum ve hiç erkek arkadaşım yok şuan.Bu durumu yorumlar mısınız ?
 
Açikcasi erkeklerle aram kotü zaten çocukluktan beri işlerimi kendim yapıyorum erkrk arkadadasım çok olmadı
insanlara karşı bir olumsuz duyguların var bende de öyle sadece kızlara ilgi duyuyorum biraz o kadar. hayatta fazla ilgi görmemişsin erkeklerden. gerçek dost çıkmamış karşına. aynı durumdayız dostum.
 
erin yanında rahat oluyor kızların yanında eli kolu birbirine giriyor bu olay bende tan tersi.Hemcinslerime takılmayı sevmiyorum ve hiç erkek arkadaşım yok şuan.Bu durumu yorumlar mısınız ?
Ben de sevmiyorum. Onlar ise ısrarla davet ediyorlar.
Ama neden üzerime düştüklerini anlıyorum. Erkekler arasında güçlü kuvvetli erkekler her zaman ilgi çekicidir, herkes onunla arkadaş olmak ister. Benim yanımda kendilerini daha güvende ya da huzurlu hissediyorlar ama ben duyguyu erkeklerin değil, kızların yaşamasını isterim.
Erkeklerle otururken sıkılıyorum. Muhabbetler belli genelde; maç, seks, penis boyu, kızın bacak arası...Ben bu tarz şeyleri konuşmaktan ziyade, kızlarla yaşamayı tercih ederim.

Kızlarla takılmayı seviyorum ama henüz alfa erkek değilim. Yani henüz olamadım. Kızlar konusunda bir yere kadar gidip orada fren yapıyorum genelde.

Yani erkeklerle takılmayı ben de pek sevmiyorum ama kızlar konusunda da maalesef ilerleyemedim henüz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst