Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ev haricinde nerede ilişkiye girilebilir?

Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
25
Tepkime puanı
7
Yaş
31
Şehir
Çorum
Selam dostlar. Ev haricinde seks yapılabilcek bir yer söyleyebilirmisiniz.
Malum kültürümüzde seks,sevgi hor görülüyor aşağılanıyor ve bastırılıp yasaklanıyor.
Ama kızda benim kafadan olduğu için risk almaya bayılıyoruz sonuçlar umrumuzda değil.

Ev hariç güvenli Yer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aklıma gelen: Burger king lavobosu. Kız-erkek yan yana.
 
yav şu seks kelimesine neden sansür abi kaçıncı yy.dayız adamlar teknolojiyi o kadar geliştirsin biz seks i sansürleyelim.
admine selam
 
Önerim yok ama Seks sevgi değildir. Sevgi bana göre kutsal bir histir. Kime karşı duyacağı kişiye kalmış. Ama Gidipte kıyıda köşede gizlice kız sikip hormonsal rahatlama yaşamaya sevgi demeni doğru bulmuyorum
 
Okuyorsan okulundaki her türlü oda olabilir. Mesela spor odası, müzik odası vs.
 
Gece vakti kapısı açık boş bir apartman bulup bodrum katında yapabilirsiniz.

Otoparkları kullanabilirsin.

Arkabahçeleri kullanabilirsin.

Bar tuvaletleri.

Lise zamanlarımda evim boş olmadığından ve ev kiralayacak param olmadığı için böyle yerleri kullanıyordum.

Not: kameralara yakalanmamaya çalış. Bir de kızın yaşı 18den büyük değilse ve kızın rızası yoksa hiç bulaşma. Ailesi öğrenirse mahkemede uğraşırsın.
 
Önerim yok ama s*ks sevgi değildir. Sevgi bana göre kutsal bir histir. Kime karşı duyacağı kişiye kalmış. Ama Gidipte kıyıda köşede gizlice kız sikip hormonsal rahatlama yaşamaya sevgi demeni doğru bulmuyorum

Dostum ben zaten sevgiye seks demedim. Seks bence büyük bir nimettir ama kültürümüz ile hastalıklı hale gelmiş insan bunun güzelliğini unutmuştur.
Sevgiyle yapılan seks insanı yüceltir birliğe götürür. Ama sevgisiz yapılan seks insanı küçültür.

Bırakın yok testeronmuş yok şu hormunmuş buymuş bunu senin için söylemiyorum sadece.
Sevgiyi bir başkasından aramayın arkadaşlar sevgi sizin içinizde ama siz sevgiyi kadınlardan dileniyorsunuz ve bir kadın size 1-2 defa sevgisini gösterince bu sizin ruhunuzu güzelleştiriyor ama sonra o kız gidiyor.
Evet herşey gidiyor herşey geçici ama içinizdeki sevgi hep sizinle kalacak. Önce içinizdeki sevgiyi görün ve görünce o kadar ruhunuz zenginleşecekki o kadar çok sevgiyle dolup taşacak ki ruhunuz başka insanlarlada paylaşmak isteyeceksiniz en güzelide bunu seks ile paylaşmaktır.

Günahmış yasakmış testeronmuş bırakın kendinizi kabullenin sevin ve istediğinizi yapın, sonuçlarını düşünmeden. Çünkü sonuçlarını düşünmezseniz pişman olmazsınız.
 
guitar hero için özel odalar var, iş görüyor :)
 
Önerim yok ama s*ks sevgi değildir. Sevgi bana göre kutsal bir histir. Kime karşı duyacağı kişiye kalmış. Ama Gidipte kıyıda köşede gizlice kız sikip hormonsal rahatlama yaşamaya sevgi demeni doğru bulmuyorum


Evet sevgisiz yapılan seks dediğin gibi sadece hormonsal anlık bir rahatlamadır bu çok duğru dostum. Aynı hapşurmak gibi hapşurursun ve rahatlarsın anlıktır.

Ama sevgiyle yapılan seks hormonsal rahatlamanın da ötesindedir iki zıt kutuplar birleşip (yin-yang kız erkek) seni birliğe taşır. İyi forumlar
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst