Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Evde dil öğrenilir mi?

Katılım
4 Mart 2019
Mesajlar
77
Tepkime puanı
39
Şehir
Bilecik
Bu aralar kendimi gelistirmeye daha cok odaklandim ve yakin zamanda kendimi gelistirme konusunda atıcağım diğer adımın dil öğrenmek olduğuna karar verdim.Suan ingilizceyi b2 seviyesinde biliyorum sanirim.Almancayi da derslerden cok az da olsa biliyorum.Simdi hedefim 5 yil icinde 3 dil + almancayi anadilim gibi konusmak.Evde nasil dil ogrenebilirim(bunun icin telefon uygulamalari var sanirim) ve hangi dilleri öğrenmem daha yararli olur?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Dili hayatının her aşamasına, her anına yaymalısın. Günlük hayatta yaptığın , söylediğin her şeyin karşılığını konuştuğun dilde biliyor hale gelmelisin. Bunun için, evet dil evde de öğrenilir ama bolca da pratik gerektirir. O yüzden dile mümkün olduğunca vakit ayırmalı ve o dilde insanlarla iletişime geçebilecek seviyeye getirebilmelisin kendini.

Bunun haricinde, Çince-Rusça-İspanyolca-Arapça-Fransızca-Almanca-İbranice-Yunanca ve Farsça önerdiğim diller arasındadır, önemli milletlerin önemli dilleridir, yarın bir gün işine yararlar. İngilizceyi zaten bildiğin için eklemedim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst