Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Eve kızı çağırdım fakat sevişmeye geçemiyorum.

N.R

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
257
Tepkime puanı
1,342
Yaş
31
Şehir
İstanbul
Merhabalar. Konumuz yukarıda gözüküyor zaten tekrar tekrar buraya yazmanın bir anlamı yok. Bir kaç sene önce film izlerken karşıma gelen bu söz dizesi "bu işe yarar" dedirtti ve evet gerçekten işe yarıyor. Başlamadan önce şunu belirtmem gerekiyor ki bazılarınız bunu saçma sapan bir zaman içinde yapacak ve "abi n'oldu şimdi yeav" diyecek. Doğru zaman sizi yatağa götürecektir. Peki doğru zamanı ne zaman anlıyoruz?

İlgi işaretlerini baştan sona tekrardan anlatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Eve geldiniz partneriniz ile güzel zaman geçirdiniz (yemek yediniz, şarap içtiniz, müzik dinlediniz vs.). Bu olaylar gerçekleştikten sonra istiyorsanız yatağınıza uzanırsın (giyinik bir şekilde :p) ardından bunları yaparsınız, istiyorsanız ayaktayken hiç farketmez. 2-3 ilgi işaretini aldıysanız devam edebilirsiniz.

Küçük bir not: Evinize gelen her kadın sizinle sevişmek istemiyor. Bunu herkes böyle düşünüyor fakat tecrübelerime baktığım zaman evime gelen her kadının benimle sevişmek istemediğini açık bir şekilde görüyorum. Zorlamanın bir anlamı yok, ilgi işaretini alamadıysanız (anlamamış veya farketmediyseniz bu sizin probleminiz.) devam etmenin size zararı dokunacaktır. İlişkinizi güçlendirin, oyunu iyi oynayın bir dahakine sevişme aşamasına geçersiniz. Sırf zevk için sapık damgası yemeyin.

Pekala, açıklamamızı yaptığımıza göre geçelim olayımıza;

Vücudumdaki her hücre doruğa ulaşıp birisine dokunmak istiyor. Dokunma iç güdüsü tam parmak uçlarında konsantre olmuş. Avuç içlerin...
ayaklarının tabanı...
klitoris, dudaklar, dil...
Binlerce ufak tefek yuvarlar hepsi nefis bir şekilde duyarlı ufacık bir dokunuşa bile endorfin(mutluluk hormonu) salgılarlar.

Bu sözleri ağır ağır ve gerçekleştirerek söyleyin. Tam parmak uçları derken elinizi havaya kaldırıp ellerini tutun ardından parmak uçlarını tutun, avuç içlerin derken avuç içlerine dokunun. Ayak tabanı, klitoris, dudak, dil kısmını şimdi yapmıyoruz :p. Sözleriniz bittiği anda partnerinizi şevhetle ve yavaş yavaş öpün (bu esnada köpek gibi abanmayın, insan olun).

İstiyorsanız öpücüğünüzün ardında şu sözleri de ekleyebilirsiniz;

İnsan vücudunda ki en büyük organ ne biliyor musun?
Senin... yumuşak ve tamamen arzulu cildin.

Devamı zaten klasik ve basit anlatmanın lüzumu yok. Dediğim gibi önemli olan doğru zaman, tane tane konuşmak, aranızda kısa bir mesafe olması, söylerken ki davranışlarınız ve dokunuşlarınız, göz teması.
 
Kız ve Erkek Evde Buluşulduğu Taktirde Sevişme Olacağını Bilir. Yani Boşuna Kasmayın. Çok Çok Yavaş Şekilde Saçıyla, Parmaklarıyla, Elleriyle vs. Oynayarak Mevzuya Girin. Orospuymuş gibi hissettirmeyin. O anın özel olduğu kafasıyla girin işe. Hadi Belinize Kuvvet.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst