Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ezik Insandan Kacmak?

Versay

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
329
Tepkime puanı
528
Şehir
İstanbul
Iktidar kitabinda olsun veya okudugun makalelerde olsun. Guclu gorunmek/olmak izin eziklerden uzak durun yaziyor.

Ben bu ezik denen kismi yukari cekmek istiyorum. Isigin yonunu gostermek istiyorum. Kitaplar da tersini demekte. Eee guc sahibi de olmak istiyorum!?

Ama gonlum o insanlari yikik sekilde birakmak istemiyorum. Ne yapsam bilemedim. Hayata bir kere geliyorum. Anilmak mi, yoksa yasamak mi bilmiyorum.
 
Ezikleri yukarı çekersen senden büyük olduklarını sanarlar sadece seni sinir ederler test edildi onaylandı aga
Belki istisnalar vardır ama Köklü bir betayı köklü bir eziği yüceltemezsin
 
Ezikleri yukarı çekersen senden büyük olduklarını sanarlar sadece seni sinir ederler test edildi onaylandı aga
Belki istisnalar vardır ama Köklü bir betayı köklü bir eziği yüceltemezsin
Aynen oyle kendi dustugum bi hata oglan hala kendini bi bok sanir anca yalan soyler millete ben tabi ne bok oldugunu biliyorum bana hirlayamaz ama harbi karaktersiz ve ezik birine bos yere dostlugunla zamanini verme. G*t u kalkar
 
değmeyecek hiçbir insana elini uzatma. eğer o kişi gelişime açıksa arkasında dururum, destek çıkarım. eğer değilse elini bile sıkmam.
 
.
 
Son düzenleme:
Ya arkadaslarin hanginiz bu yolla dogustan geldi. Hepiniz. Adi konulmus bir et parcasindan ibarettiniz. O gunleri unutmayiniz. Hatirlaniyiniz
 
Büyük insanlar küçük insanlara davranışlarıyla kendini belli eder. Yardıma muhtaç olduğunu hissettiğin kişilere sonuna kadar yardım et ama çok ilgilenme yoksa başına kalkmaya çalışırlar.
 
Jonh kramer ne demiş onlar kendi kendilerine yardım edebilirler.zamanında bende kendi kendime karar verip bu yola gittim ezikler kendi içsel seslerine kulak verip bir şeyler yapmaya karar verdimi zaten onun karşısına destek olucak birileri çıkar tıpkı bizim oldu gibi.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst