Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Fikirlerinizi almak istiyorum

Katılım
20 Kasım 2018
Mesajlar
59
Tepkime puanı
129
Şehir
Ankara
Evet beyler tekrardan hepiniz hoşgeldiniz. Uzun süredir düşündüğüm bir konu vardı ve bu konu hakkında fikirlerinizi duymak istiyorum.

Daha önce başka forumlarda da yazı yazdığım oldu ama kesin olarak artık sadece bu forumda yazmaya karar verdim. Bu kararımda forumdaki yöneticilerin ve fahri üyelerin yazılarında ve sesli konularındaki samimiyeti çok etkili oldu bunu bilmenizi isterim. Asıl konumuza dönecek olursak, yazıyla belirli bir kitleye ulaşım sağlansa da bu belirli bir noktada kalıyor. Bu yüzden Youtube vb. bir platformda canlı yayın yapmayı ve videolar yüklemeyi düşünüyorum. Hem daha fazla kitleye ulaşmayı hem de sizlere daha fazla alternatif sunmayı istiyorum. Canlı yayınlara forumdaki üyelerimizi davet ederek soru-cevap bölümü yapmayı planlıyorum. Bu konudan ayrı olarak, Alfaloji yönetiminden izin alırsam video veya canlı yayınlarımda Alfaloji'nin reklamını yapmayı da planlıyorum. Canlı yayın yapma ve video hazırlama hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdiden yorum yapan ve fikrini belirten herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Son düzenleme:
Yayınlara izlenme geleceğini sanmıyorum, videolara bir kaç kişi belki.
 
Yayınlara izlenme geleceğini sanmıyorum, videolara bir kaç kişi belki.


Aynen öyle. Biz buradan takip ederiz yardım ederiz fakat zor iş.

Buradan sesli anlatım yapıp neğenilirsen. Bence videonu yada sesini Alfaloji forumun Instagram sayfasında paylaşabilirsiniz, yada canlı yayın yapabilirsin. Yani o şekilde de olabilir.
 
Hangi konularda video, ses, yazı yazmayı planlıyorsun
 
Yararlı olacağına inanıyorum forumda video işleriyle uğraşan başka arkadaşlar da vardı. Onların desteğiyle kaliteli içerikler ve videolar ortaya çıkarabilirsin.
Saygılarımla.
 
Bence video isi olacaksa burdan olmalı.Bilgi yayıldıkça deger kaybeder.Evde boşbeleş oturup havadan bilgi bekleyip baska insanlara birsey katmayacak kisiler icin uğraşmak vakit kaybı.Burdan herkes birbirine fayda sağlıyor en çok saglayan,en basarili kişilerde fahri/mod oluyor ve bilgi alışverisi gerçekleşiyor.Bence bu fikrini tekrar düşün.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst