Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Film Filth (Pislik) - 2013

boris the unleashed

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
10 Ocak 2019
Mesajlar
76
Tepkime puanı
169
Şehir
Ankara
Selam millet bugün size psikolojinizi bi an alt üst edecek ve tiksinmenizi sağlayacak bi film öneriyorum. E psikolojiniz ve sinirleriniz taş gibiyse orası ayrı tabi.
Filmimizin adı Filth yani Pislik. İskoç yapımı bir film yani aksan iskoç aksanı onu belirteyim.
Ana karakterimiz Bruce Robertson ve bu karaktere hayat veren kişi James McAvoy abimiz.
Bruce kendi halinde bir polis memurudur. Ama karısından ve kızından ayrıldığı için psikolojisi sikilmiştir. O artık üst seviye bir delidir. Tam bir pisliktir. Bir gün bir cinayet olur ve bu cinayeti aydınlatan kişi terfi alacaktır. Adamımız Bruce terfi almak için mesai arkadaşlarına her türlü pisliği hiç çekinmeden yapar bazılarının hayatını karartır. Arkadaşlarının karılarıyla yatar.Yaptığı en küçük pisliği anlatayım pedofili suçlusu bi adamı 16 yaşındaki bi kızı istismar ederken Bruce arkadaşıyla yakalar. Adamı sorgularken bir an sorgulama bahanesiyle Bruce kızın yanına gider. Kızın babası ünlü bir avukattır.ve kıza eğer yaparsa bu olayı babasına iletmeyeceği karşılığında sakso çektirir. Tabi ki sözünü de tutmaz. Bu küçük bi sahneden küçük bir örnekti.
Peki adamımız Bruce her türlü pisliği yaptıltan sonra bir şekilde terfi almayı başarabilecek mi? Aldıktan sonra başına neler gelecek? Bunları da izleyip göreceksiniz.
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst