Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Flake Nedir ? (Önemli Konu)

Shanker

I love women. I have all their albums.
Katılım
9 Nisan 2018
Mesajlar
84
Tepkime puanı
220
Şehir
Adana
Az çok hepiniz yaşamışsınızdır bu olayı fakat çoğunuz farkında değilsinizdir. Kızla tanışırsınız numarasını alırsınız her şey çok güzel fakat dışarı çıkmayı teklif ettiğinizde ya hayır der ya da yarım saat beklemenize rağmen asla ve asla buluşma noktasına gelmez. Tanıdık geldi mi ?

Bunun nedeni Flake'den başka bir şey değildir. Numara vermek kolay bir eylemken sizinle baş başa zaman geçirmek başlı başına kadınımıza zor gelen bir eylemdir. Yani sizinle buluşmak istemiyor. Bunun nedenleri nedir ?

Numara alma verme faslında kendinizi düzgün tanıtamamışsınızdır. 5 dakika olan o muhabbette kadın size karşı herhangi bir çekim hissetmemiş fakat defolsun diye numarasını vermiştir , kısaca diğer erkeklerden bir farkınız olmadığını düşünmüştür.

İkinci olarak ise değişen duygularından kaynaklı. Kadınların psikolojisi çok değişik bir gün çok mutluyken ertesi gün çökmüş bir biçime gelebiliyorlar.

Kadınlar bazen ailesini dahi ekebilirler bunların hepsi duygusal modlarından kaynaklıdır. O yüzden kadınların sözlerine asla itimat etmeyin , verdiği sözler çoğu zaman duygusallıklarından kaynaklı verilmiş sözlerdir bu yüzden sözlerine değil verdiği tepkilere bakın. Bir diğer önemli olay ise değer. Değerinizi daima kadından üstün tutun eğer kadın sizin değerinizin kendinden düşük olduğunu farkederse kabul etmiş olsa dahi reddeder. Soğuk yaklaşımlarda bu olayla çok karşılaşabilirsiniz zira yeteri kadar vakit yoktur ve kadınımız sizi tam olarak tanıyamaz ve anlayamaz.

Flake ile baş etmenin bir kaç yolu ;

Tanışma faslını uzun tutun , kendinizi ne kadar iyi sunarsanız Flake yemekten o kadar uzaklaşırsınız.
Güvenilir olduğunuzu belli edin sadece bir vajinadan ibaret olduğunu yüzüne şlak diye vurmayın dinleyin ve kadını anlayın.
Muhtaçlık psikolojisine girmeyin.

En önemlisini en sona yazayim dedim ne ki bu ? Tabiki de değer. Değer en önemli şey beyler değeriniz daima tanışacağınız kadından yüksek olsun ha değilse tanışmayın bile Flake'i yer götünüzün üstüne oturursunuz.
 
Maalesef yazdıklarını çok yaşadım. Kadın yanıma geliyor konuşuyoruz gözlerine bakıyorum benden hoşlandığı belli. Numarasını veriyor, bir gün yemeğe çıkalım diyorum, olur diyor. Ama başka gün kaçıyor benden. Sonra tekrar yaklaşıyor. Duygu durumları çok değişik. Erkek gibi düz hatta ilerlemiyorlar.
Bende şöyle bir çare buldum. O an ya da en geç yarım saat sonra yemeğe çıkarıyorum yani kadına düşünmesi ya da duygu durumunun değişmesi için zaman tanımıyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst