Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Forumda fazla vakit geçirmek ve uygulamamak

Katılım
12 Kasım 2018
Mesajlar
317
Tepkime puanı
219
Yaş
24
Şehir
İstanbul
Bu foruma girmeden edememeye başladım. Ve beni üzen kısmı sanırım çoğu şeyi biliyorum ama uygulamaya geçemiyorum. En basitinden sınavlarımın olması yüzünden spor yaparsam sınavlarım kötüleşir mi diyorum ve başlamıyorum. Eğer bir kız grubu görsem oturabilir miyim gibi ricaların yanlış olduğunu ve eğlenceli olmam gerektiğini, neg atmayı felan denemeyi bide kasmamayı öğrendim. Okumakla olmuyor ama... Bahane buluyorum sanırım yapmamak için. Ama her geçen saniye canımı acıtıyor, hani tamam okudum öğrendim ama bana azcıkda olsun geri dönüşü olmasını istiyorum. Geri dönüş için de gidip tanımadığım kızlarla konuşmak iyi fikir. Fikir iyi ama yapmıyorum. Özgüvenimi sıfırlamalarından korkuyorum sanırım. Mesela tamam ters tepebilir ama kalbimi kırarlarsa napıcağım? Ruhen zaten emin olun forumdaki en berbatınız benim. Acaba sarsılır mıyım diyorum. Beni küçük görerek bakması veya kahkaha atması felan. Diyebilirsiniz e nolacak yapsın nextle. Öyle olmuyor benim için, intihar eden insanlara bakarsanız insanların küçük cümlelerinden ama büyük zarar vericiliğinden etkilenip pes ettiler. Ama yapmazsam içim içimi yiyor belki iyi anlaşıcağım yada 1 dakka da olsa bana iyi davranıcak konuşucaz bu 1 dakkanın bana özgüven katacağından eminim. Forum konusunda kendimi kısıtlamaya karar verdim. Bağımlı haraketler sergiliyorum.

Benim kendimce ürettiğim çözüm: Forumu azaltmaya odaklanıcağım az yazı çok uygulamaya geçme.

Sizin çözüm öneriniz nedir?
 
Kendinden fedakarlık yaptığında gelişirsin her alanda geçerli bu. Bir defa bir şey söyler ağrına gider ikinci kez bir başkası üçüncü kez bir başkası ve sonra bir bakmışsın ki belki bir daha karşına çıkmayacak bir insan için kendini heba etmenin bir anlamı olmadığını göreceksin ve ortalığın... Diyorum ve hayatında istediğin yere essek gibi çalışarak ulaşmanı diliyorum.
 
Dostum bence önemli olan düşünmek ve üstüne kafa yormak. Bak al kahveni otur masaya dakikalarca düsün al elinede kalem içini dok. Herşey bir anda olmaz yavas yavas kasma kendini üstündeki ağırlıgı at. Hayata karsı bir bakış acısı geliştir. Durumunu özetleyecek yazılar yaz eksik yanlarına bak nasıl geliştiririm kafanı yor . Tamam teoride muhtesemsin ama pratikte yokum diyosun. Ya her kıza yaklaştıgında sevgili olma sikme ümidiyle yaklaşma sosyal bir insan ol git sehirdi kütüphane varsa git dolaş kültür merkezi varsa ücretsiz kurslara yazıl sosyal çevreni genişlet. İnsanlar seninle konuşmaya çalışsın sohbet etmeyi sev mümkün olduğunca insanla sohbet et ama karsı cinsle konusurken bir kadınla erkeğinde arkadaş olarak konuşabilceğini düşün karşıdaki kişi kadın yada erkek fark etmez ne olursa olsun sohbet etmenin ayıp bir yanı yok ve bir kızla konusurken seni terslerse sikine takmaya değmez cünkü bu kız büyük ihtimal arkadaşları tarafından götü kaldırılmış ve sıkıntılı bir hayatı olan bir kezban ortam oruspusudur. lütfen kendine yazık etme biraz rahat ol kasma kendini herşeyi bir anda yapcam deme filtrele bazı şeyleri ve hayatın merkezınde kendinin olduğunu unutma. ozgüveninin de kolay kıralacagını düşünme sen kendini bildikten sonra milletin birşey söylemesi ne kadar umurunda olur . ve saçma bulduğum bir konuda şu ki bunu bir zorunluluk haline getirmeniz. Atıyorum herkesin dilinde saha raporu bügün 20 kızla görüştüm ya sikeyim insanlarla muhabbet et sohbet et varsa gözüne kestirdiğin git konuş önce bir hayata bakış acısı geliştir. sen eğer bir kizi siktikten sonra duygualrını mahvedip birakip gitcek potansiyeldeysen her gün bir g*t sikceksen duygularını siktir et simdiden dark triad üçlemesine çalış hırsızlık yap. zevkine insanların hayatını s*k,ya herşey bakış acısı ve hayata karsı koyduğun kurallarla ilgili kendi sınırlarını oluşturcak kurallar koy ve one göre hayata karşı tavır al. ben bu forumlara baktığımda yada bu tür ortamlar abaktığımda herkes psikopatik ozellikleri övüyor herkes duygularını hiçe sayip haraket ediyor makyavelist hepsi aq anlamadim gitti ülkede ne cok psikopat varmiş . icimi doktum oh beee. işin özü cok kasmayın abi yaeaea raaatt olun qanqa ..
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst