Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Garip Hocalar

Katılım
26 Aralık 2018
Mesajlar
11
Tepkime puanı
26
Şehir
Adana
Bir hocam var beden öğretmeni. Forumda küfürlü konuşmak yasak olmasaydı felaket küfürler ederdim, neyse. bu hoca tam bir beta. ben 2 ay önce okuldan atıldım atıldıktan 2 hafta sonra müdürümden özür diledim çünkü memleketimdeki hiçbir okul beni almıyordu. Neyse biri spor salonunda top çekti kızın yüzüne geldi ben de top dikiyorum canım çok sıkılmıştı ama nasıl dikiyorum bi düşüyor pat küt kızın önüne düştü bu hoca da bayağı sövdü bana neyse eyvallah dedik de diğer çocukları değil de beni azarladığına çok kızıyorum sınıfta 6 erkeğiz ne yapsak durmadan bana kızıyor bu herif beni dellendiriyor. Diğerlerine çok hoşgörülü ama. Bugünde memleketimin en işlek yerinde sigarayı yaktım arkadaşlarımla gidiyorum sola bi baktım bu hoca kafasını diğer tarafa çevirmiş "boşveeeer." diyor heralde beni dövdüğünü falan kurguluyor herif. Nasıl çözerim bu işi? Ne yapmam gerek? Bir şey yapmasam mı? Bu arada bu herif isterse beni okuldan attırabilir.
 
Telefondan ses kaydını hazır tut, hocan sövünce aç, uygun yerlere şikayet et.

Başka bir alternatif, hocaya diş göstermek olur. Hoca sana küfür edip, bağırdığında, dozunu senin ayarlayacağın şekilde, karşı tepki ver. Tamamen sert çıkarsan kavga edebilirsiniz ya da hocan sana vurabilir. Eğer sana vurursa darp raporu alırsın.
Hocaya ilk sert tepki verir devamında sakin sakin laf sokarsan ya da laf sokmak yerine yine sakinliğini koruyarak "tamam hocam anladım da siz niye sinirleniyorsunuz" gibi konuşursan -bu arada bu sakin muhabbetine hafif piçimsi gülümseme kat- hocan kafayı yiyecektir. Yine sana vurursa darp raporu alırsın.

Başka bir alternatif, o hocanın dersinde tabii ki dersle ilgili söylediklerini dinle, uygula. Sana sövdüğü an hiç sikleme o kekoyu ya da "hocam konuştuklarınıza dikkat edin" gibi uyar. Gerçi "dikkat etmiyorum lan nolacak" gibi tepki verebilir, eğer böyle olur ve sövmeye devam ederse yine ses kaydı, şikayet. O hocanın dersi olmadığında da sana karışırsa hiç sikleme arkadaşlarınla sohbet et veya arkanı falan dönüp git. Bu keko çıldırır. Bak altını çizdim kesinlikle takma bu adamı. Eğer sana vurursa git darp raporu al adamı şikayet et.

Aslında daha fazla yazarım da telefondan çok uzun yazı yazmayı sevmiyorum. Bu konuyla ilgili bana mesaj at yine yardımcı olurum sana.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst