Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gece Kulübü ve Barlarda ne yapılmalı?

Katılım
23 Haziran 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
15
Yaş
23
Şehir
Ankara
Beyler gece kulübü, bar gibi yerlerde ne yapmamız lazım,genelde reddedilerek öğrenmek isterim çoğu şeyi ama sürekli 60-70 lira veremiyorum bu yüzden tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Mesela Dans eden bir kız var ona nasıl yaklaşılmalı
 
Hocam ben ilk deneyimimde sonuç almıştım . Tabi 3 bakış olayı gerceklestikten sonra yaklaştım ve kolayca numara aldım . Ilgilendigine emin olduğum kizlarla yakınlık kuruyorum . Ayrica o masada erkeklerde vardı :)
 
Bu tarz mekanlara tek basina gitme arkadas cevrenle git ve kız dusurmek istiyosan da hangi sehirde oldugun ve ortamin onemi cok buyuk ona gore arastirip gitmelisin.
 
Bu tarz mekanlara tek basina gitme arkadas cevrenle git ve kız dusurmek istiyosan da hangi sehirde oldugun ve ortamin onemi cok buyuk ona gore arastirip gitmelisin.

Ankara'da oturuyorum genellikle Tunalı tarafı için soruyorum bu soruyu.Ortam hakkında konuşmak gerekirse çoğunlukla üniversitelilerin takıldığı bir yer,baya bir canlı oluyor.

Benim problemim şu gidip konuşuyorum muhabbet açıyorum ama sonraki adıma bir türlü geçiş yapamıyorum.
 
Bu ortamlarda bulunan kızlar genelde aranan kızlardır yoksa aksam evinde oturup karpuz, çekirdek yer.

Benim hic oyunu bilmeyen ve pasif sayilabilecek (cp si 4 civarlari) arkadasim bile liseli olmasina ragmen Istanbul'da gittigi barda iki universiteli kizi yedi. Ve daha ilk opusmesiydi çocuğun.

O yapiyorsa sen hayli hayli yaparsin. Sadece kasma, "kiz tavlayacam amunaaaa hurraaa" diye bir mentaliteye girme, cesaretli ol ve EN ONEMLISI EGLENMENE BAK.

Eğer oyuna da hakimsen yatakta bile bitirirsin night game'i.

Beline Kuvvet!
 
Dam olayı var o sıkıntı oluyor
Dam olayı olan yerler genelde gece kulübüdur. Kaliteli olan yerlere zaten cok paran varsa girersin. Genelde universiteli tayfanin takildigi barlar dam istemez. Zaten dam olayini da siktir et.
Mesela bizim burada Akdeniz'in en unlu gece kulüplerinden birisi olan Aura'ya tanıdık sayesinde girmistim. Icerideki gozlemlerime gore genelde godaman tayfa, insaatci kiro tayfa(parali olanlar) ve golddiggerlar kayniyordu. Genelde forumun yas ortalamasi genc oldugu icin oyle yerlere gitmen hem abes kacar hem de ilk basta overdose gelebilir.
Sana tavsiyem pub yada eli yuzu duzgun ortalama ve yas kitlesi senin yasina uygun bir bara gitmendir.
Ha ama bizim burda heryer dam istiyor amq dersen yanina kizli erkekli (max 3-4 kisi) bir grupla gidip durumsal acilis da yapabilirsin.
Geri kalan ortama ve oyunun sihrine kalmis durumda.
Bol sarjlar!
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst