Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gece kulübü yürümesi

Nad

Katılım
25 Ekim 2018
Mesajlar
9
Tepkime puanı
12
Yaş
24
Şehir
Manisa
Arkadaşlar hepinize mutlu yıllar öncelikle. Sağlıklı huzurlu bir yıl geçirmenizi umuyorum.

Toplam 2 kız 3 erkek yılbaşını kutlamak için bir mekana gittik. Gözüme kestirdiğim kız, kız arkadaşıyla birlikte dans ediyordu. Bir arkadaşıma aşırı benziyor. Yanlarına gittim, direkt konuya girdim, benzettiğim kızın fotoğrafını gösterip “insanlar klonlanmaya başlamadıysa senin ikizini buldum” dedim. Alakamız yok bence dedi soğuk bir şekilde. Arkadaşına da gösterdim, o benzetti “evet benziyor” dedi sadece o da çok soğuktu. Arkadaşı telefona gömüldü psikolojik olarak baskı hissettiğinden. İkisi de dans etmeyi kesti benim yürüdüğüm boş boş bakınıyor arkadaşı da telefona bakıyor. O an bistroma dönüp vazgeçmeyi geçirdim aklımdan ama bu düşünceyi kovdum hızlı şekilde (kritik nokta). Güleryüzlü ve özgüvenli takılmaya devam ettim. Tahmin oyunu oynadım. “Sizde tam hemşirelik okuyor tipi var, doğru tahmin miydi?” diye bir soru yönelttim. Kız bu sene sınava hazırlanıyormuş. Arkadaşıyla hiç ilgilenmeseydim bana engel olabileceği için aynı soruyu tekrar ona sordum. Mezun olduğunu söyledi ve muhabbet genişledi. Dans etmeye başladık, dansta da belirttiğim gibi sadece hedefimdekine yönelik değil ikisini birden idare ederek oynadım. Hedefteki kız vodkasını düşürdü. “Sakin ol heyecan yapma” dedim esprili bir ifadeyle. Bu ikisi kıkırdayıp kulaktan kulağa bir şeyler konuşmaya başladı o sırada. Kıza bir soru yönelttim (ne dedigimi hatırlamıyorum). “Seni duyamıyorum, yaz lütfen” dedi. Telefonumu çıkarıp boş bir sayfaya yazdım ne söylediysem. Kız telefonumu aldı. Okuduktan sonra boş sayfaya bir şeyler yazdı arkadaşına gösterdi. Arkadaşı aldı o da bir şeyler yazdı. Birbirlerine bir şey yazıp yazıp sildiler. Yaklaşık 40 saniyelik yazışkanın sonunda telefonumu uzattı numarasını yazmış. İsmini öğrenip kaydettim ve arkadaşlarımla beraber eğlendiğimi söyleyip arkadaşının elinden tuttum “bize katılın hadi” diyerek. Kız istemedi, hala soğukluğunu koruyordu. Muhabbeti uzatmak istemediğimden tekrar memnun oldum diyerek ellerini sıktım ve ayrıldım.

Bana en çok tecrübe katan kısım soğuk yapmalarına aldanmayıp özgüvenli ve güleryüzlü şekilde oyunumu devam ettirmemdi. Bunu aklınızdan çıkarmazsanız potansiyel hedeflerinizi kaçırma şansınız çok düşük olur. Özellikle ortamda birden fazla kız varsa çok büyük ihtimal soğuk davranacaklardır, moralinizi bozmayıp oyuna devam edin.

İkinci olarak hedefinizin yanındaki kızlarla konuşmayı ihmal etmeyin. Hatta hedefiniz dışındaki kızlarla daha fazla diyalog kurarsanız kız bilinçaltında size kendini gösterip beğendirmeye yönelecektir. Unutmayın kızlar çok kolay manipüle olur. Arkadaşının benim için “yavşak imajlı biri boşver onu” tarzı bir şey demesiyle bile bütün oyunum berbat olabilirdi. Onunla samimi şekilde sohbet ederek böyle bir şey yapmasına izin vermedim.

Gördüğüm çoğu kişi yukarıda belirttiğim iki noktaya dikkat etmeyerek şanslarını yitiriyorlar. O yüzden detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım. Umarım bir şeyler katabilmişimdir, hepinize iyi seneler tekrardan.
 
Aynen öyle çok kritik bir noktaya değmişsin.
Benimde sevgilimin en yakın arkadaşı mesela benim aram onla çok iyidir. Sebep?
Muhabbeti filan güzel diye değil. Kızlar dediğin gibi kaybetmekten ikinci plana atılmaktan çok hoşlanmıolar. Hatta benimki bir ara test etmişti. İşte dayısı mı akrabası mı sevgilisinin en yakın arkadaşıyla sevgili olmuş evlencekmiş. Benim tepkimi ölçüyordu. Velhasıl kelam. 1 kızla hiç bir zaman yetinmeyin. Kız tek tanıştın seni arkadaşıyla tanıştırdı. Mall gibi durmayın o kızla da muhabbet edin. Sağlıcakla
 
  • Beğen
Tepkiler: Nad
Dediğin doğru.
Bazen sevgilim olan kız benim benim sevgilimin yanındaki kıza sinir olduğumu bilir.
Ona rağmen ortam devam edebilir.
Lakin en sağlıklısı dediğin gibi.
Çünkü sosyal biri olduğunu ve sadece onunla ilgilenmediğini belli etmiş oluyorsun.
Ki or*spu damgası yemek istemez.
Herşey sanki tesadüfmüş gibi gelişsin ister bu kevaşeler.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst