Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gelişim hakkında

Katılım
3 Ekim 2018
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
22
Şehir
Bursa
Merhaba, foruma yeni kaydoldum ve sizin fikirlerinizi almak istedim. Öncelikle kendimden bahsedeyim. Kitap okumayı seven ve ortalamanın biraz üstünde genel kültüre sahip birisiyim. Fakat edindiğim bilgileri sohbet arasında kullanmayı pek beceremiyorum. Mesela kızlarla havadan sudan konuşuyorum fakat sonrasında muhabbet tıkanıyor. Yani bilgimi kullanacak yerlere çekemiyorum. Genelde tarih, siyaset ve edebiyat eserleri okuyorum. Forumla tanışmamla birlikte psikoloji eserlerine biraz önem vereceğim fakat bunun dışında sohbetimi geliştirecek neler yapabilirim? Konuşurken göze bakar olabildiğince vücudumu kullanmaya özen gösteririm fakat muhabbet tıkandıktan sonra bir önemi kalmıyor. En azından bir yol göstericiye ihtiyacım var.
 
Bence bol bol konuş ilerletirsin kendini.Sosyalleş.
 
Eğer ki taşak muhabbeti yapıyorsanız o konuyu tarihe çekemezsin zaten, durum elverişli olmaz. Konuyu oraya çekme, bahsi geçerse döktür zaten insanlar bakakalacaktır
 
Son düzenleme:
Bizim Türk kızlarının %70-80 civarı cahil hele lise de falansan tarih-siyaset konularını pek bilmedikleri için sıkıcı bulur ve siklemezler, kişisel sorular sormaya çalış fazla kasma muhabbet tıkanırsa, yaptıkları yorumlarla ilgili sorular sor biraz açmam gerekirse atıyorum kafede oturuyorsunuz yanmasada ki birini eleştir erkek veya kız, atıyorum şu çocuk nasıl giyinmiş sizce kızlara karşı şansı var mı ? ordan devam et, BİLİM ADAMI GİBİ KONUŞMAYA ÇALIŞMA RAHAT OL.
 
Dostum ciddi bir muhabbet dönerken genel kültür bilgilerini kullan fakat masada esprili bir muhabbet dönüyorsa kişisel sorular sor. Cinsellik hakkında da sorular sorabilirsin korkma. Sadece yüzünde hafiften bir gülümseme olsun.
 
Cevaplarınız için teşekkürler. Peki kendimi geliştirmemi tavsiye ettiğiniz bir dal var mı?
 
Ayrıca bu konuşacak bir şey bulamama problemi için forumdan arkadaşın fikri vardı. 1 dakika boyunca etrafından herhangi bir nesne seçip o nesne hakkında saçmalayacaksın. Herşey serbest, aklına ne gelirse söylüyorsun. Bunu günde 5dk boyunca falan yapmanı söylüyordu. Denedim etkisini görmedim. Belki de görmüşümdür ama farkında degilimdir
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst