Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gerçek dost mu?

Katılım
29 Temmuz 2018
Mesajlar
349
Tepkime puanı
695
Şehir
Konya
Arkadaşlar sizce gerçek dost diye bir şey var mı? Varsa ne demek, sizce gerçekten bir dost ne olursa olsun (en berbat yolda,en kötü alışkanlıklar) yanınızda olur mu?
Açıkçası ben zannetmiyorum.Tamam eyvallah dertleşirsin.Karşılıklı eğlenirsin rahatsındır yanında o senin yanında rahattır da ama mesela kötü bir yola düşsen yolun ayrılması muhtemeldir bence. O yüzden her insan sosyal olduğu kadar bireysel olmalı.Ruhunda bireysellik taşımalı
 
Sen düştüğünde, kötü gününde, kendin kalkacak gücü bulamazsan başka bir insanın seni kurtarmasını nasıl bekleyebilirsin?

Kendi kendimize yetmeliyiz. Erkek kendi kendine yetemiyorsa sürekli birine mi ihtiyaç duyucak? Evet. Sen kimseye muhtaç olmazsan başkaları sana muhtaç olur. Düştüğünde başkalarının seni kaldırmasını bekleme, kendin kalk. Kendini kaldıramazsan başkası sana nasıl yardım etsin @Betaboy ? Betalar kalkamaz, sen erkek adamsın. Kimseye muhtaç değilsin, düştüysen hemen kalk ayağa.
 
Benim dostlarim heo vardir mesela samimi yakin oldugum insanlar ama herseyimi kimse bilmez cunki gerek yokk en basitinden lisede ki dostlarim bi iki konusuluyo ama artik bitti yani sadece eski dostum olarak kaldi mahalledeki dostlarim mesela seneye uniye baska sehre gidince onlarla eskisi gibi olamiycamm yani ne kadar gercekk olursa olsun hayatindan zamanindan uzak olursa dostluk bitmez ama eskisi gibi olamaz kendinden sana bi ornek vereyim ilk okul arkadaslarin mahallen disinda uzakta olan bi dostunla gorusuyomusun yada ne siklikla eskisi gibi gorusuyomusun ?
Kisaca slrunun cevabi hemm evett hemmm hayir
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst