Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gizemli erkek yanılgısı

Katılım
26 Kasım 2018
Mesajlar
217
Tepkime puanı
127
Şehir
Kayseri
Aktif olmak aslında proaktiflik yani hareketli,girişken,hırslı,azimli,çabalayan,uğraşan erkek olmakla ilgilidir. Erkek için girişkenlik ve atik olmak fazlasıyla önemlidir. Erkeğin hayattan istediklerinin kendisine gelmesini değil, kendisinin isteklerini gidip almasıdır. Konuşkan ve girişken erkeği tanımlar bu aktiflik.

Gizem veya cool olmak ise genellikle karizmanın sırlarından birisidir. Sakin,kendinden eminlik ve duyarsızlık, herkesin istediği şey için çabalamamak, umursamazlığın eşlik ettiği bir diğer karakterdir.


Aktif erkek iş bitiriciyse, gizemli erkek karmaşıktır.

Öncelikle çekingen,sosyal olarak sıkıntılı,deneyimsiz ve karizmadan yoksunsanız gizemli olmak size göre değildir. Gizem arkasında bir hikaye gerektiren olgun bir duruştur. Toyluğun bitişidir ve erkeğin kendi büyüsüdür.

Çekingenseniz işe girişken olmakla başlamalısınız. Hayatta bir şeyler için ciddi bir sıkı çalışma ve sosyal yeteneklerinizin gelişimi için ciddi bir efor sarf etmelisiniz. Kadınlar içinde çabalamalısınız. Öncelikle yapmanız gereken hayatınızın kontrolünü ele almak ve onu iyileştirmektir.

İşe vücut geliştirme, iyi giyinme, sosyal ortamlarda takılma, soğuk yaklaşımı öğrenme, genel kültür geliştirme vs gibi çok farklı alanlarda efor sarf ederek gelişmelisiniz. Bu ilk ve öncelikli hedeftir.

İnsanlarla konuşmalı ve enerjik olan taraf siz olmalısınız. İnsanlara selam veren ve diyalog başlatan o girişken adam olmalısınız. Eğer kendinden emin olmadan cool ve gizemli adam olursanız hikayeniz şekilde kalır içeriği olmaz.

Aktif erkek çekicidir, çabalar girişkendir ve istediğini alır. Hayata karşı duruşu net ve pozitiftir. Bu onun dünyayla baş etme biçimidir. Kadınlar aktif erkekleri severler.

Gizemli ve cool erkek ise bir hikayesi olan adamdır. Kadın için çabalamaz ve kendini ispat etmeye çalışmaz. Aslında bir deneyimin sonucudur bu karakter ve gelişmişliğin. Hayatta belli şeyleri elde ettikçe bir hikayeniz oluşmaya başlar ve tecrübe size engin bilgiler bırakır. Karizmanız ve auranız güçlenir. İnsanlar sizi fark ederler ve bunun için bir çaba harcamazsınız, nasıl ki aktif erkek çabalayarak ilgiyi çekiyorsa bu karakter çabalamadan çeker.

Yüksek enerji tüketmenin bir bedeli vardır çünkü eksikliğin ve doyumsuzluğun bir sonucudur. Yüksek enerji tüketmek bir şeylere duyulan ihtiyaç ve istekten gelir. Hırs iyi olsa da bazen kendini tüketir. Hayat kahpedir çünkü her zaman ödülü en çok çabalayana vermez. O yüzden biraz geri çekilmek iyidir ruh sağlığınız açısından.


Kadınlarla ilişkilerde de böyle bir ikilem vardır. Siz çabalayan ve uğraşan taraf olduğunuzda yüksek efor sarf edersiniz. Belirli bir tecrübeyi aştıktan sonra bunu azaltmalısınız. Gizem ve cool olmak kadının merakıyla fantezilerini cezbeder. Derinliğiniz yani hikayeniz kadınların aklını karıştırır. Kadına bir hikaye vermeye başlarsınız.

Erkek olgunlaştıkça durulur çünkü bazı şeyleri anlamaya başlamıştır. O yüzden olgun erkeklere çok enerji yakışmaz. Onlar sakin ve tecrübelidirler. Ne yapması gerektiğini bilirler. Gerektiği yerde efor harcarlar ve bir şeyler kazanmışlardır. Hayatın ilginç yönü bir şeyi çok isteyene vermezken az isteyene verir.

Kendi tecrübelerinizi hikayenize çevirdikçe hayatla olan bahtsız oyununuzda şans size dönecektir.
 
Öncelikle eline sağlık,kasıntım falan yok ama yapım gereği bende bu gizemli diye tarif edilenlerden biriyim,görünüşümden ve önceliklerimden dolayı insanlarla çok yüzgöz olmuyorum arada belki.yüz göz oluncada değerimi kaybediyorum bulunduğum ortamda.Her seferinde kendimi yeni ortama kabul ettirmek sevilmek gibi şeyler baydı biraz sınav döneminde olduğum içinde şu sıralar umursamayıp kendi halimde bi başıma takılıyorum.Böyle alışmışım gençlik zamanında böyle alışmak ne kadar mantıklı ?
 
Son düzenleme:
Öncelikle eline sağlık,kasıntım falan yok ama yapım gereği bende bu gizemli diye tarif edilenlerden biriyim,görünüşümden ve önceliklerimden dolayı insanlarla çok yüzgöz olmuyorum arada belki.yüz göz oluncada değerimi kaybediyorum bulunduğum ortamda.Her seferinde kendimi yeni ortama kabul ettirmek sevilmek gibi şeyleri baydı biraz sınav döneminde olduğum içinde şu sıralar umursamayıp kendi halimde bi başıma takılıyorum.Böyle alışmışım gençlik zamanında böyle alışmak ne kadar mantıklı ?
Susmak insanlarla iletişimi soyutlamak hiç bir getirisi olmayan şeylerdir bir ortama girmek için çaba sarfetmen yanlış herkes senı sevcek saygı duycak diye bı kural yok sen ınsanlara göre şekillenme bırak birazda herşey zamanla kendi olsun
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst