Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gizli numara sorunu

Öncelikle herkese merhaba bi kaç gündür sürekli gizli numaradan aranıyorum tabi eski sevgilim olduğunu biliyorum ama ispatlayamadım geçen gün aradım ulaştım beni rahatsız etmeyin falan diye yeminler etti sen hayal dünyasında yaşıyorsun falan arkadaşları hayatına tam yoluna koymuşken neden yapsın o değil adım kadar eminim o yapmaz falan dediler daha birsürü yalan işte sonrasında teyzesi ondan telefonu alıp benle konuşmaya hakaret etmeye falan başladı beni aradıgı zaman gizli numara arkadaşımın sevgilisine vermiştim ve o küfür etmişti ona bilerek kurtulmak için aramsın diye yapmıştım ve teyzesi bi an ağzından kacırdı elinden telefonu alıp yiğenime küfür eden kız kimdi diye ve kendilerini ele verdiler siz neden yapar böyle bir insan ben yapmadım dedi o kadar birde beni suçlu çıkardılar sanki ben bilerek yapıyormuşcasına onları rahatsız ediyormuş gibi

arkadaşım senin daha önce konularını da denk geldi ve okumuştum. artık önüne bakman gerektiğini anlaman için ne olmasını bekliyorsun? herşey bitti gitti. arayıp aramaması artık seni ilgilendirmemeli. bu forumda onu soracak kadar dert ediniyorsun. kendi geleceğine odaklan. başka hatunlara yol al :)

Gizli numaralardan gelen tüm çağrıları direkt engelleyin. Hiç muhatap bile olmayın. Her operatör bunu engelleme ayarını ücretsiz bir şekilde sunuyor. Bir iki tık, bir iki sms ile hallolur.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8