Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gözler, Gözler ve tekrar gözler...Alfa Erkeği gözleriyle nasıl yakar ?

Katılım
29 Ağustos 2019
Mesajlar
304
Tepkime puanı
591
Şehir
Samsun
9Yry9k.jpg



Gerçek bir Alfa Erkeğinin göz teması nasıl olur ?

Göz teması, oyun becerilerini edinmeye başladığınızda konsantre olmanız gereken ilk şeylerden biri olmalıdır. Gerçekten delici bakışa, maruz kalındığında yakmaya hazır olduğunuza inanıyorum. İyi göz temasının kuralları oldukça basittir, ancak bunların uygulanmasında iyi olmak zordur.

Göz teması sözlü olmayan oyununuzun temel bileşenlerinden biridir; Beden dili gibi sözlü olmayan ifadeleriniz olduğunu unutmayın.
Çekicilik yaratma veya Öldürme olasılığı yüksek olan Tonalite ( Ses tonunun kalitesi ) ve Gözlerdir. Her şey eşit olmalı; İyi göz teması kuran erkekler, kadınlar tarafından DAHA FAZLA dikkat çekicidir.

  • Baskın ( Dominant ) ve Güçlü
  • Çekici ve Sevimli
  • Sıcak ve Güvenilir
  • Duygusal olarak İstikrarlı ( Duyguların bir nedeni vardır: hedeflerimizi elde etmek, iletişim kurmak ve hayatta kalmak. )
  • Kendine Güvenen ve Yetkinlik Sahibi ( Tam Bir Alfa )
İyi ve güçlü göz teması, liderlerin ve güçlü erkeklerin sembolik bir özelliğidir, çünkü açık bir baskınlık göstergesidir. Elde tutma konusunda pasif olan bir erkek, kadınlarla iyi göz teması kuramayan ve onunla başa çıkamayan kırılgan bir adam ( beta erkek ) olarak görülür. Bu kesinlikle vermek istediğiniz bir izlenim değildir. Basitçe söylemek gerekirse, kadınlar baskınlık ve onu sergileyen, kanıtlayan nadir erkekler için ıslanır.

Gözlerin bir kızın durması ve seninle iletişim kurması için en güçlü silahın. Ona yoğun göz si..işi vermekten korkma. Yoğunluk, kadınların savunmasız oldukları tutkuyu, belki de tehlikeli tutkuyu (benzersiz) göstermektedir. Öyle bir hayranlık uyandırırsınız ki kızlar size '' bana öyle bakma ” derler. Geceleri hala ona öyle bir bakarsınız ki aynı zamanda çıplak yatağında sizi hayal eder. :cool:


Göz Teması Bozmak

Ara sıra bir şey dikkatini dağıtmış gibi odanın etrafına bakarak bakışlarınızı bozarsanız sorun olmaz (bunu yapmak biraz zorlayıcıdır). Sadece konuşurken asla konuşmadığınız zamanlarda gözlerinizi ayırmamalısınız. Olaya Hakim Erkekler ( Alfalar ) konuştuklarında onlara dikkat etmeyi ve göz kulak olmayı da isterler. Göz temasını keserken aşağıya bakmayın, boynunuzu eğin, kenara bakarak göz temasını bozun. Bunu söyledikten sonra, ondan gözünüzü ayırmamalısınız, çünkü ondan gözünüzü ayırırsanız hızlıca riske girersiniz. Bu durum aşırı dikkati dağılmış, odaklanmamış, ilgisiz veya zayıf görünmenize neden olur.

Çoğu erkek, özellikle çok çekici bulduğu kadınlarla iyi göz teması sağlamakta zorlanır. Ne olabileceğine dair algılanan potansiyel çatışmayı önlemek için dikkatlerini çekerek uzaklara bakma konusunda çok hızlılar. Hiçbir şey olmayacak, en azından kötü bir şey olmayacak. Zamanın % 99.9'u sadece iki olası sonuç sağlayacak: önce bozdu ya da bakışlarını kesti ve gülümsemeye başladı, bu durumda sana olumlu yeşil bir bayrak verdiği için ona yaklaşmalısın.

Ondan hoşlandığınızı belli etme ihtimaline karşı, uzaklara bakma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Burada yapman gereken şey mükemmel bir göz temasıdır. Unutma! Yoksa her şey berbat olur. Kadınlar niyeti, cesurluğu ve bakışlarıyla ilgiyi üzerlerinde hissettiren bir Alfa Erkek isterler. Asla yüzleşmekten ya da cinsel niyetinizi iletmekten korkmayın, erkeklerde çekici olan budur.

Başlangıçta kadınlar sık sık size '( uzun süreli bakış) Shit testi yapacaklar. Bu bakış açısını ondan daha uzun süre tutmak ve onu ilk önce tav etmek sizin göreviniz. Tavlar tavlamaz, baskın erkeksi duruşunuzu kabul etmeye başlayacak ve itaatkâr kadın duruşu sergileyecektir. Bir kaç kez gözünü kırparak ona hükmedip, ara sıra senin de uzaklara bakmaya başlaman sorun olmayacak. Tavladığın kişi ile kusursuz göz teması kurma şampiyonasında gibi hissetmek zorunda değilsin.


Doğru Yol

Ona bir kız için eriyip gülücükler saçan biri ( Beta ) gibi davranma. Bunun yerine, onun hakkında konuşurken derinlemesine düşünür gibi, soğukkanlı 007 James Bond bakış açısıyla yaklaşan bir poz takının. Çevrenizdeki her şeyi ve etrafınızdaki her şeyi unutup at gözlüklerinizi takmışcasına çevreyle temasınızı kesip, sizinle aranızda dikkat dağıtacak hiç bir şey olmamasını sağlayın. Gözlerinin içine sabit ve rahat bir bakışla bak. Zaman zaman onu tut. Hiç bir şekilde başka tarafa bakma (asla aşağı bakma). Eğer gerginliği kaldıramazsa bakmasına izin vermeyin, ancak onu serbest bırakmak için gereken kişi olmanız gerektiğini asla düşünmeyin, aklınızdan bile geçirmeyin. Gözlerini yerden kaldırdığında, size bir kez daha uzun süreli bakışlar vermeye başlayacak, ancak normalde olduğundan çok daha seksi bir şekilde.

Göz Kırpma

Göz kırpmanın olmayışı sizi korkutucu ya da garip hale getirecektir çünkü göz kırpmamak doğal değildir. Doğal görünmemek, çok fazla Mış gibi yaptığınız, anlamına gelir. Kendinizi ondan daha düşük değerde gördüğünüz çok sert sinyaller almaya çalışın. Unutmayın, kadınlar erkeklerle sadece aynı cinsiyetten eşit veya daha yüksek statü veya değere sahip olduklarını düşündüklerinde seks yaparlar. Normalde daha az göz kırpmak, hiç göz kırpmamak veya çok hızlı göz kırpmaktan her zaman iyidir.


Göz Temasınızı İyileştirmenin 4 Yolu

1) Bir daha ki seferde dışarı çıkıp bir kadının yanınızdan geçtiğini görün, onunla göz teması kurmaya çalışın ve onu tavlayana kadar sürdürün.

2) Zamanının % 95'i ilk ve çok hızlı bir şekilde tavlar; Bunun nedeni, çoğu kadının, çoğu erkekte olduğu gibi göz teması kurma konusunda endişeli olmalarıdır. Onu tutarsa (bozar ve sonra tekrar temasa geçerse) yaklaşması için yeşil bayrak olarak görür. Hiç bir göz teması kuramadığınız durumlarda bile, sizi geçinceye kadar gözlerine bakmaya devam edin.

3) Rahat ve Sürekli olacak kıvama geldiğiniz her kişiyle (özellikle kadınlarla) görüşünüzü daha uzun süre tutmaya çalışın. İnsanların göz temasını fark etmeye başlayabilirsin artık.

4) İnsanlarla etkileşim kurarken güneş gözlüğü takmaktan kaçının. Telefonunuz gibi şeylerle etrafınızdakilerin dikkatinin sürekli dağıtmakdan kaçının ve önünüzdeki kişinin ( kurbanın ) gözlerine odaklanın.

Kaynak:
Alpha Eye Contact – Street Attraction
Türkçeye Çeviren: Ğmossa
 
Son düzenleme:
Renk farklılığı yazının kalitesini artırmıyor, dikkat dağıtıyor.

Yazının kalitesini renklerin arttırmaması konusu kişiye göre değişir. Renkler dikkati dağıtmaz, aksine anahtar kelimelerle pastanın bütünü konusunda sinyaller verir ve konu ne kadar uzun olursa olsun anahtar kelimeler yazının amacını ve anlaşılması gerekeni verir.
Her bireyin farklı yöntemlerle
bilgiye ulaşma ve bilgiyi kayıt etme tarzı vardır.

Bilgi paylaşıyorum, bilgiyi tartışmıyorsun, eleştirmiyorsun, rengi eleştiriyorsun.

Sakat fikirlere yönelmeyelim Please!
Bilgi sahibi omadan, fikir sahibi olunmaz.

Önce hangi rengin ne hissettirdiği konusunda bir araştırma yapın, etkilerini bütün dünya uygularken, senin bu şekilde bir eleştiri getirmen çok yersiz ki eleştiri olduğunu da düşünmüyorum.

He gel gelelim, bana söylediğini onaylayacak nitelikte bilimsel bir araştırma göster, herkes görsün.

Görsel öğrenme diye bir şey var, beyin haritası diye bir şey var.
Belki işitsel bir insansın, belki görsel bir öğrenme, belki de dokunsal bir öğrenmeyi benimsiyorsundur, bir öğrenme stliniz vardır.

Benim bu tepkinizden anladığım, bilgi sizin için önemli değil, sizin için bilgi önemli olsaydı rengine tarzına takılmazdınız. Bilgiyi al, özümse, tartış, sonuca ulaştır...Bütün mesele bu ! Ben yoğurdu böyle yiyorum :cool:
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst