Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gün İçinde Aktivite Önerileri Var mı?

Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
36
Tepkime puanı
49
Yaş
23
Şehir
Bolu
Gün içinde çok boş geçiriyorum kafayı yemek üzereyim. Yatağa yatıp tavanı seyrettiğim zamanlar bile oluyor. Gün içinde yapılabilecek aktiviteler söyler misiniz?
 
Kitap oku kişisel gelişimine önem ver bir şeyler araştır dil öğren dizi film izle dışarı çık spor yap
 
SİZ PEARL HARBORA SALDIRABİLİRSİNİZ VEYA ÇİNLİLERİ KATLEDİN İMPARATORUM
 
Çok bilgisayar oynar ve televizyon seyderdim. O zamanlar tam bir shut gibiydim. Sonradan fark ettim ki televizyon ve bilgisayar başında geçirdiğim her saniye boşmuş. Arkadaşlarla girdiğim oyunları bunun dışında tutuyorum 1-2 saat neden olmasın. Bunları bıraktığımda bir çok aktivite yapacapımı fark ettim. Sadece eğlenmek için değil kendimi her konuda geliştirmek istiyordum. Aktivite istiyorsun. Yemek yapmak bile bir aktivite olmalı. Biraz önce sebzeli soslu spagetti yaptım. Bak bu bile bir aktivite benim için. Spora gidebilirsin. Paran yoksa yazı değerlendirip ekstralarda çalışabilirsin. Yüzme de kendini geliştirebilirsin. Bir çok yüzme çeşidi var. Bende eksiğim ve her fırsatta kendimi geliştirmek için yüzmeye benden daha çok iyi yüzen biriyle giderim ki bir şeyler öğrenebileyim. Okey,batak bilmiyorsan nasıl oynandığını öğrenebilirsin. Eğer arkadaş konusunda eksiksen arkadaş edinebilirsin. Arkadaşların yeterince var ise hepsinin ortamına gir. Herkesin ortamı farklıdır ve böylelikle hangi ortamda nasıl davranacağını çözebilirsin. Bazen parka gidip küçük çocuklarla futbol oynadığım bile olur.
 
Kendini bulduğun bir aktivite vardır muhakkak. İngilizce bilmiyorsan, İngilizce öğrenmeni tavsiye ederim. Spor yapmıyorsan 17 liraya Direnç Lastiği al ve her sabah 3 kilometre yürüdükten sonra eve gelip kol, göğüs, karın çalış. 2 haftada 6 kilo verdim. Hiçbir şey yapamıyorsan Tinder’a gir, hepsini sola kaydır kaydırmadan önce Instagram hesabı olanların Instagram hesaplarını al ve siber set aç.
 
Dışarı çık, arkadaşlarınla gez, sosyalleş, kitap oku, spor yap, evde tıkılı kalma arkadaşların dışarı çıkmayı reddederse tek başına çık tek başına çıkanı yemiyorlar temiz hava alırsın ;)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst