Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Günün Kritiği

Godless Alpha

Mekanın Sahibi
Yönetici
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
432
Tepkime puanı
1,626
Şehir
Antalya
Selamlar ahali.

NOT: Bunu okumak size hiçbir şey kazandırmaz. Zamanınız değerliyse bunu okuyarak boşa harcamayın. Zamanınızı çalmak istemem.

Blogu takip edenler varsa aranızda orada 2.5 sene civarında bu camianın içinde olduğunu belirtmiştim. Bu camiayla tanışmam TCMA ile olduğunu söylemiştim. Kendimle alakalı kısa bir olay örgüsünden bahsedip bugünün kritiğini yapacağım.

Öncelikle kendimi geliştirmeye başlamam dolaylı olarak TCMA sayesindedir bunu inkar edemem. TCMA ile tanışmam (keşfetmem) bundan çok eskilere dayanıyor. Sözlükte yazı dizisini yayınladığı sene keşfettim. O zamanlar yaş bakımından küçüktüm ve okuyup gaza gelmiştim. Sonrasında o yazılardaki telkinler sayesinde kendimin mükemmel ve farklı olduğumu düşünmüştüm. Kısa bir özgüven patlaması yaşıyordum fakat çok çabuk sönüyordum, saman alevi gibiydi bu özgüven. TCMA okuyunca g*tüm kalkıyor okumayınca havası alınmış balon oluyordum. O zamanlar bazı şeyleri fark edemeyecek kadar küçüktüm. Kaç defa okudum bilmiyorum belki 5 belki 10 defa okumuşumdur. Hiçbir işe yaramadığını düşündüm. Okuyup kardeşliği aramaya koyuldum. TCMA kendisi olmadan ilerleme olmayacağını söyleyerek sanki ona muhtaçmışız algısı yarattı. Yani muhtaçlık izlenimi vermek bir manipülasyon tekniğidir ve bunu algılayacak kadar bilgim yoktu. O nedenle ona muhtaç olduğumu düşündüm. Ki değildim, değilim. Yıllar sonrasında yani bunun 3 yıl öncesinde tekrardan okudum. Okumaya başlayınca bu defa algıladıklarım farklı oldu. En yakın arkadaşıma bahsetmiştim. (adı Alp olsun) Arkadaşım da bir hevesle başlayıp sonrasında okumamıştı. Ben o son okumamda geçici etkisinin olduğunu kavradım. Özgüvenli olmamın önemli olduğunu ama özgüvenli olmak için hiçbir sebebimin olmadığını anladım.

Ben o gün karar verdim değişmeye. Buna kitap okuyarak başladım. O zamana kadar ömrümde doğru dürüst kitap okumamıştım. Kitaplara olan ön yargımı yendim. Çok fazla okudum, okuyorum. Her okuduğumda yeni şeyler fark ettim. En güzeli de düşünmeye başladım.

Alp'e önerdiğimi söylemiştim fakat kendisini etkilememiş olacak ki okumamıştı tamamını. Lakin o bir süre sonra başka bir arkadaşına bahsetmiş. O bahsettiği arkadaşın ismi Berk olsun. Berk ise Alp'in tavsiyesi üzerine o yazı dizisini okumuş ve kendisine çeki düzen vermeye karar vermiş. Yaş farkından kaynaklanıyor sanırım bu. Berk dediğim kişi benden 2 yaş büyük. Sonuç olarak ben TCMA ile tanıştığımda düşünce yapım olgunlaşmamıştı, düşünemiyordum. Bu arkadaş ise 20 yaşında okumaya başlıyor. Elbette ikimize aynı şekilde tesir etmesi mümkün değil.

Alp, Berk ve ben 2 sene öncesinde buluşmuştuk. Onun TCMA okuduğundan haberim yoktu. Pek fazla vakit geçirmemiştik ama pekte bir muhabbetimiz olmamıştı. Bundan birkaç ay önce wattpadde alfa muhabbeti dönen yazılara yorum yaparak sitenin reklamını yapıyordum. Tesadüf eseri Berk'i gördüm. Gördükten sonra üstüne düşmedim.

Şimdi size Berk'ten biraz bahsedip asıl varmak istediğim noktaya geleceğim. Berk dediğim kişi bana çok benziyor. Tecrübe bakımından ise benden oldukça fazla tecrübesi var. Turizm sektöründe çalıştığından dolayı birçok ülke gezdi, ilişki koçluğu yaptı, şehir şehir dolaştı. Özgür yaşadı diyelim kısaca bu nedenle memleketine pek dönmüyordu. Şimdilerde ise hayatını komple değiştirdi bir süreliğine.

Bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü bugün memleketindeydi ve yine Alp aracılığıyla buluşmuş olduk. Biraz sohbetten sonra bunu çok sık yapmam yazısını okudun mu sen yorumlarda seni gördüm çünkü dedim. Evet hayatımı değiştirmeme sebep olan yazıdır kitap okumayı o sayede sevdim dedi. TCMA'nın müritlerinden farklı olarak sadece okuyup geçmiş bu çok hoşuma gitti. Çünkü tapma durumu yok söylediklerinin doğru olduğunun farkına varıp kendini değiştirmeye karar vermiş. Bu yüzden sohbet etmeye başladık Alp yanımızdan ayrıldıktan sonra uzun uzun konuştuk. Bir erkekle yaptığım en uzun sohbetti diyebilirim. Onun hakkında bildiklerimi genel olarak bugün öğrendim.

Ben bugün şunu anladım insanın gerçekten düşünce yapısı ve hevesi aynı olan biriyle tanışınca farklı oluyor her şey. Oyun, alfa beta, kırmızı hap camiasının 2 yıldır içindeyim fakat sanal hariç gerçek hayatta kimseyle bu konular hakkında uzun uzun konuşmadım. Çünkü kimsenin ne bilgisi ne ilgisi var. Anlattığım şeyler çok uçuk geliyor, hayal geliyor. Bakıyorum adama hikaye geliyor anlatmayı kesiyorum. Yetersiz birini gördüğümde onunla ilgileniyorum onu geliştirmek için uğraşıyorum bakıyorum kendisinde aynı heves yok uğraşmayı bırakıyorum. Hevesli birisini bulunca insan daha da hevesleniyor bu olaylara.

Arkadaşlarımla gezip tozup eğlenebiliyorum. Hatta güzel muhabbetlerimiz de dönüyor. Sadece bu konular hakkında konuşamıyorsun. Genel olarak insanlarla bu konular hakkında konuşamıyorsun. Hatta bu konuları geçin normal konular hakkında da konuşamıyorsun. Kitap üzerine çok vurgu yapıyorum fakat adam ben kitap okumaya karşıyım diyor. Kendine ait düşüncesi yok, sen bu adamla kalkıp nasıl kaliteli sohbet edebilirsin? Kendinizle aynı şekilde hevesli birisiyle tanışırsanız hiçbir şey bilmeseniz bile üzerine kafa yorup sohbet ederek çok şey öğrenebilirsiniz. Bu kültürlü-kültürsüz insan farkını iliklerime kadar hissettim bugün. Ettiğimiz muhabbetleri dinleseydiniz öğreti niyetine kitap olarak bastırmak isterdiniz. İkimiz için de kafa açıcı bir muhabbet oldu.

Ben de ona sizlerden bahsettim, forumdan bahsettim. Berk kırmızı hap, oyun muhabbetlerini bilmiyor ama bilmeden bütün konuya hakim. Yani tecrübe edinerek öğrenmiş her şeyi. Anlattığı, tecrübe ettiği her şeyin bizim camiada karşılığını söyledim ve ilgisini çekti. Kendisini foruma davet ettim. Biraz da forum üzerine kafa yorduk. Güzel planlar yaptık ileriye yönelik. Son zamanlarda bazı konularda umudum kırılmıştı, hevesimi kaybeder gibi olmuştum. Bugün o bazı konuların imkansız olmadığını anlamış oldum. Ben hayallerini gerçekleştirene kadar kimseye bahsetmeme taraftarıydım genelde. Bugün aynı frekansta konuştuğum biri olduğunu anlayınca bahsettim biraz ve üzerine kendisi de bir şeyler kattı. Bu beni daha fazla motive etti.

Anlaşılan anlaşılmaya ihtiyacım vardı ve bu çok iyi geldi bana. Son olarak yurt dışındaki pickup sanatını Türkiye'ye taşıyacağız, belki daha iyisini. Henüz erken ama yapacağız bunu. Kimse yapmasa ben yapacağım kararlıyım. Sadece zamana ihtiyacım var her şey farklı olacak.
 
Kesinlikle katılıyorum sana. Arkadaşlarıma bu konuları açmaya çalıştığımda "ne diyon aq" tarzı yorumları çokça duydum bunun sebebi adamın bünyesi kaldırmıyor. Artık kadınlar ve insan ilişkileri senelerdir kafasına nasıl empoze edildiyse adama ne kadar bilgi verirsen ver adam yine de bunun uçuk bir olaydan , uçuk bir fikirden başka bir şey olmadığını düşünüyor. Senelerdir kendi kafamda kendime denk adam aradım (ego kasmıyorum hepiniz bana denksiniz , hepinizin kafasında bazı şeyler oturmuş.) fakat bulamadım taa ki bir kaç ay önceye kadar.

İnstagram'dan bir mesaj geldi bana sayfa adı vermek istemiyorum fakat erkek olmak ile ilgili bir sayfa whatsapp gurubuna katılıp katılmayacağımı sordu başımızın üstüne dedik katıldık. Fark ettim ki sayımız çok cidden çok o grupta bile 150 küsür kişi var bunların 75'i bir bok bilmiyor sadece sallamaya geldi diyelim geriye yine de çok fazla kişi kalıyor. Konudan sapmayayım , grupta bir çocuk gördüm yaşı küçük fakat bilgiye o kadar aç ki her konu hakkında soru soruyor. Bu adamı kimse takmıyor bilmediklerinden değil adama yanıt vermekten acizler.

Yazdım çocuğa gel kardeşim grubu boşver sor bana soracağını. Çocuk ile neredeyse 1.5 aydır konuşuyoruz ve o yalnızlık hissi yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Seni kesinlikle anlıyorum , bilgili bir insanla veya öğretebileceğin bir insanla konuşmak çok başka çünkü adam seni anlıyor ve dinliyor yorum yapıyor. İkinci olarak Pick Up Artisliği Türkiye'ye taşımak zor bir süreç cidden zor gerek kültürel gerekse başka meselelerden kaynaklı. İnsanlarımızın düşüncesi bir erkeğin bir kadınla normal hayatta tanışıp görüşmesi ayıp nedenini asla çözemiyorum ha şimdi biri gelip bana "Tecavüz var kardeşim" derse de ağzımı bozarım. Ulan Amerika'da orada burada tecavüz hiç mi yok ? Bu adamlar nasıl yapıyor ?

Forumda yeniyim fakat benden sana tam destek dostum , yolun açık olsun.
 
Katılıyorum. Gaziantep'te yaşıyorum, ben başladıktan sonra iki arkadaşımı daha bu yola soktum. Derken senin gibi kardeşliği arama yoluna koyuldum ve tesadüfen bir dostumla tanıştım. O da diğer arkadaşlarıyla tanıştırdı derken Gaziantepte çok samimi 5 kişiyiz. Bununla kalmayıp whatsapp grubu açtık ve oradan da ilerledik. Gaziantepte yaşayan varsa tanışabiliriz. Tabi şuan herkes sınav hazırlığı içinde olduğu için dağıldı pek takılmıyoruz. Bu arada yaşlarımız max 19 :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst