Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

HARD HAZIRLIK: Zorlu monk günleri yaklaşıyor.

Katılım
6 Temmuz 2018
Mesajlar
73
Tepkime puanı
124
Şehir
İstanbul
Tekrardan merhaba daha öncesinde bu sitede tatil için uyguladığım programı paylaşmıştım ve yarı başarıyla programı bitirmiştim. Onun üzerinden 1.5 ay gibi bir süre geçti. Bu sürede zinciri kırmadan No Fap yapamasam da uzun aralıklarla bozdum bu benim hayatımı etkilemedi açıkçası ama yine de irademi geliştirmek için tamamen kurtulmak istiyorum. 1.5 ay çoğunlukla konfor alanında geçen tatlı bir tatil yaptıktan sonra yaz tatilini bitirmiş bulunmaktayım.

Bu kışı çok sert geçirip sınırları zorlamak istiyorum. O yüzden bu kış için büyük bir program yapmaya karar verdim. Önceki programda dediğim gibi
En sevdiğim huylarımdan biri de yaptığım programlara isim vermek bunu da detox programı diyerek basitinden felsefik anlam eklemeye çalıştım çok takılmayın
bu programa da HARD adını koydum. HARD 4 aşama olacak.
  1. HAZIRLIK
  2. GİRİŞ
  3. GELİŞME
  4. SONUÇ
Her aşamada programları kendime göre düzenleyip bir kademe zorluğunu arttıracağım. Bu programların her aşamasını sizlere örnek olsun diye bu sitede paylaşmayı planlıyorum. Bu 4 aşamalık program 296 gün sürecek. Eğer planladığım programları başarıyla tamamlarsam irademi, kültürümü, sahip olduğum bilgiyi ve fiziksel görünüşü olarak şuan ki beni 100'e katlayacağıma eminim. Tabi planladığım programları mükemmel bir şekilde tamamlayamam. Hatalarım illaki olacak. Mükemmeliyetçiliğin gelişime duvar ördüğünü düşünüyorum. Sonuçta insanı asıl geliştiren yaptığı hatalardan ders çıkarmasıdır. Yaptığım hataları da burada paylaşacağım. Güzel bir tecrübe olacağını düşünüyorum.

Hazırlık.jpg

Program bugün başlayıp 5 gün boyunca devam edecek. (3 Eylül) 4 aşama olan programın en kolay bölümü olacak. Yani asıl program için hazırlık kısmı.

YAPILACAKLAR
5 gün boyunca NoFap
5 gün boyunca sabah 7'de kalkılacak.


5 günün sonunda GİRİŞ bölümü hazırlanacak. Bu süre zarfında yeni spor salonu arayacağım. Onun dışında bu 5 günü rahatça geçirebilirim.
 
Moruk, program varsa paylaşır mısın ?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst