Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Hayatımızdaki Temel Virüs

Mrx

Katılım
2 Ağustos 2018
Mesajlar
101
Tepkime puanı
251
Şehir
İstanbul
Selam dostlar.

Şu sıralar yeni başladığım saha satış işindeyim ve bugün bimden aldığım lor peynirini yiyebilmek için bir pastaneye girip çay, boş tabak ve çatal isteyip peynire gömülmeye başladım. İkinci çayımı yarıladığım sıralarda pastaneye bir kız ve bir erkek çocuğuyla birlikte bir kadın geldi. Erkek çocuk yaklaşık 5 yaşında ve kız da erkekten ortalama 2 yaş büyük...

Kadın pastanede erkek çocuğunun parasını zorla alıp (aslında bir çeşit manipülasyonla, "ver paranı ne kadar var bakiyim" gibi bir şey diyerek çocuğu kandırdı.) ekmek ve meyve suyu aldı. Ben bir yandan peynirimi yerken bir yandan bu 3 kişiyi izliyordum. 5 yaşındaki erkek çocuk sırtında okul çantası, boynunda beslenme çantasıyla resmen yaşam mücadelesi veriyordu. Ablanın sırtı boş, boynunda beslenme çantası, parası var mı bilemiyorum ama eğer varsa parası cebinde. Son olarak Annenin sırtında kızın çantası...

Doğrusu herhangi bir kişinin annesine para vermesinde sorun yok, tabii para veren kişi manipüle edilmiyorsa. Küçük yaşlarda herkes bunu yaşar, zamanında ben de yaşadım. Asıl noktalardan birisi şu, insanlar çocuklarını kandırmaktan ne zaman vazgeçecek? Çocuklar daha küçük yaştan yalan dolanla büyüyor.

Bir diğeri ise -hepinizin anladığını tahmin ettiğim ve asıl değinmek istediğim konu- erkeklerimizin daha 5 yaşlarındayken kızlara köle olarak yetiştirilmesi, kızların sanki üstün varlıkmış gibi bir şey yapmayıp erkekleri meriçleştirmeye programlanması. Beta erkek olarak bahsettiklerimizin çoğu bu yollarda fazlasıyla zaman kaybetmiş kişiler. Bunlardan olmayın.

Kırmızı hapı yuttuğumdan beridir kendimle ilgili bakım onarım yapıyorum ve düzeltiminde zorlandığım bir arıza vardı. O arıza ise bu konuda bahsi geçen meriçlik. Ağır meriç vakası değilim, lakin küçüklükten zihnime/zihnimize yerleştirilen kadınları ilgi manyağı yapma vs. parazitleri tamamen kendimden atmaya çalışırken ufak ufak boşluklara düştüğümü fark etmiştim. Bu paraziti benliğimden attığımdan beri çok daha rahatım, hayatım daha güzel.

Sizde kendinizdeki bu ve bunun gibi parazitleri tespit edip yok edin.

Eğer,

Otobüste veya herhangi bir yerde birine sırf kadın olduğu için yer veriyorsan

Bir sohbet ortamında küfür ettikten sonra ortamda kadın olduğunu fark edip özür diliyorsan (küfrü genel olarak bırakın, bu madde sadece örnek.)

Herhangi bir kız çantasını size taşıttırabiliyorsa...

Kanına meriç virüsü bulaşmıştır. Buradakiler sadece örnek, buna benzer şeyler de olabilir.
Sen kırmızı hapı yutmuş biriysen kanındaki virüsleri temizlemek senin ilk görevin olmalı. Bu yüzden hemen kendini değerlendir ve hiçbir zaman birini kadın olduğu için üstün tutma.
 
Soğukta; üşüdüm diyen kıza mont verilir mi ha, ne dersin?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst