Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

hedeflenen dişiyi elde edemeyip etrafındakileri elde etmek

Katılım
10 Nisan 2018
Mesajlar
110
Tepkime puanı
161
Şehir
Antalya
bakın beyler, ben bu olayı bir çok defa tecrübe ettim. hatta nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bu durumu yaşayan başka insanlarda bu konuya değinmişti. sadece benim başıma geliyor sanıyordum ama, bu durumdan yakınan çok dostumuz var. gerçekten ilginç ve psikolojinin tuhaf konularından biri.

örneğin dünkü anımdan yola çıkarak konuya giricem. dün bir arkadaş ortamına girdim, 3 kız benle dahil 5 erkek vardı. oraya gitmemin tek nedeni x adlı bir kızı elde etmek. daha önce bir defa yüz yüze, bir defa da instagramdan konuşmuştuk. hedefimde direkt olarak o vardı. gittim ortama, diğer iki kız pek sikimde olmadığı halde ve x'i elde etmeye çalıştığım halde o ortamda şunu çok iyi gördüm ki, o iki kızı bana karşı aktif ilgili yapmayı başarmışken, hedefimdeki kızla doğru dürüst elektrik kuramamıştım.

mesela aramın kötü olduğu, pek anlaşamadığım kız bana iltifat etti. gitmiş bir fotoğraf çekinmiş gelip bana sordu nasıl çıkmışım diye. hatta biraz oturduktan sonra "ben gidiyorum" deyip ayağa kalktı, hazırlandı, tam giderken arkasını döndü bir şey söyledi birine, bende piçlik yapayım diye bunun gözünün içine baktım, o da bana baktı. rahat bi 2-3 saniye bakıştık, ondan sonra kız "neyse ben biraz daha kalayım" deyip yanımıza geldi. içimden kahkaha attım. bir de yeni gördüğüm bir hatun vardı, kızla ilk defa tanışıyorduk. kız bana sorular soruyordu, ben istemsizce bunu siklemiyordum. hedefimdeki kıza odaklandığımdan dolayı. günün sonunda bu hatun benden uzak dururken vücudunu bana çevirip yanıma yaklaşmış ve sürekli hakkımda sorular soruyordu (beden dili analizi)

yani kısacası hedeflediğim dişiyle çok olumlu bir etki yaratamamışken, hedefimde olmayan hatunları tav etmiştim.. bunu sadece dün değil, daha önce bir çok defa yaşadım. ilk değil yani. bu olayı tecrübe eden var mı benden başka?
 
tabiki odağın tek kıza olursa diğer kızları siklemediğinden bi gizem yaratırsın der "acaba neden beni siklemiyor" daha çok merak edip yakınlaşır sana hedefin olan kıza da aynısını uygulasaydın aynı sonucu alırdın
evet temel olarak böyle, haklısın. fakat bunu uygulaması zor. ya da daha doğrusu, böylesi bir bilgiye erişmek için gerçekten tecrübe etmek insana büyük bir katkı sağlıyor.. deneyim = başarı
 
Şimdi, bu bir yana iyi bir yana da kötü.

Neden iyi ? Ortamdaki diğer kızları etkileyebiliyorsun.

Neden kötü ? İstediğin kızı elde edemiyorsun, ya hedefe yönelik tekniklerinde bir sıkıntı var ya da kızda. Eğer bu her seferinde böyle oluyorsa teknikte sıkıntı vardır.

Hedefin olmayan kızlar neden senden etkileniyorlar ? Ne yapıyorsun da böyle oluyor ? Bunun cevabını sor ve ara, sonra da bulduğun cevapları hedefindeki kıza uygula.
 
insan ulaşamadığının ısrarcısı elinin altındakinden de kaçtığı bir canlıdır

sen diğer elemanları umursamadıkça onlar sana yakınlaşmaya çalışıyor ama ilgi gösterip ayartmaya çalıştığın kız seni pek önemsemiyor hiçbirini umursamamış olursan hepsini kapabilme şansın olur bahsettiğin gibi bi ortama girerken mesela dalga geç onlarla ciddiye alma muhabbet et konu sen olma kendini anlatma sana sorulan sorulara karşı ikilemde bırak onları gizemli ol ama çok abartma
espiri yap kaliteli olsun espiri yapmaya fırsat arama onlar senin espiri yapmanı beklesin
 
Şimdi, bu bir yana iyi bir yana da kötü

Kesinlikle. Bunun açıklaması varsa o da hedef kıza karşı beslediğin duygu ve niyet,kendi topuğuna sıkmana neden oluyor. Konuşurken düşünüyorsun uzun uzun, sonucu arzuluyorsun, ince ince inceliyorsun hareketlerini falan. Fakat hedefte olmayan bir kızla konuşurken sonucu umurunda değil,kızın tepkisi de umurunda değil. Haliyle kendi topuğuna sıkmamış oluyorsun. Umursamamanın önemi burada tekrar karşımıza çıkıyor fakat hedef kıza mümkün değil. Hatta bununla ilgili bir yazı yazacaktım... İyi oldu hatırlamam :)
 
O kadar emin konusuyorsun ki tav ettim nedir dostum sen baya ütopik bir durumdasın.

İlgi gösterdiğin kız büyük ihtimal sana ilgisi var soğuk yapıyor ya da istemiyor seni sana tavsiyem aracı bir kişi koyup öğren
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst