Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

hulk is coming

Beni bilenler bilir oldum olası zayıfımdır , diğer erkekler tarafından herzaman domine edilmeye ezilmeye çalışıyorum sebebi belli "çekemiyoylay"😃 .Neyse bu s*tiğim durumdan çok sıkıldım ve 8 aylık bir hulk moduna girmeye karar verdim . Planım şöyle şuan 58 kiloyum hedefim ise 70 kiloya çıkıp birde kendimi savunmak için bir dövüş sporuna yazılmak .4 ay fitnes 4 ay bir dövüş sporu yapmak istiyorum arkadaşlar sizce bu kararım nasıl? Gideceğim dövüş sporu ne olmalı? Kilo almak spor yapmak dövüşmeyi öğrenmek gerçekten bana saygınlık getirecekmi bunu deneyen bak özellikle deneyen diyorum sonuç alan varmı teşekürler.(sevğülü admin bey amca bu konuyu soru cevapa Alsan çok mutlu olurum yada sorularımızı onaylayın da bir şeyler öğrenelim saygular efenim)
4 ay fitness az kanka zaten 1 ayı adatasyon süreci olucak 70e kadar çıkıp sabit kalmak istiyosan bak burası önemli 70de sabit kalmak... kaslarını buna iyice alıştırman gerek yani kasların su tutmaya alışmalı sende yeme düzenine alışmalısın. Bana kalırsa 1 sene devam et bodybuilding e zaten başlayınca bırakamazsın kolay kolay.
Ayrıca dövüş sporları çok değişkenlik gösteriyor kilo kaybetmene tekrardan sebep olur. Örneğin box a gittiğini düşünürsek bodybuilding yaptığın süreç boyunca yediğin yemekten daha fazla yemek zorunda kalıcaksin kaslarını korumak için çünkü çok efor istiyen bir spor. Sadece kollarını kullanmıyorsun sürekli hareket halindesin böyle olunca antremanlarda çok su kaybedebilirsin.

Aklında bulunsun kasların yüzde 95 Civarı su içeriyor bol su içip su kaybetmemeye oynamalısın. Proteini felan söylemiyorum zaten sen günde 100 gram proteini aşsan sana yeter başlangıç için.
Bu uzun uzadıya giden bir konu iyice araştır. Kervan yolda düzelir misali spor salonuna kayıt ol önce spor yaparken hem araştır hem de bol bol ye iç
 
Arkadaşlar buğün bir hocayla konuştum, kıck box önerdi bana yapan varmı nasıl sizce kıck box
 
Bizim orada crossfit hocası var, ekipmanlar falan full.
Hoca özel askerlere falan ders vermiş. Ben internette araştırdım falan oturduğum yer de aradım. Şansa bak amına koyim yakın bir yer de buldum. Hoca ile tanıştım ve 1 ay denedim; anasını satayım acayip zevkli ve insan vücudu tanıyor cidden.
Fitness yapanlara artık ön yargı ile baktım diyebilirim.
Zaten hoca fitness yapanlara davar gözüyle bakıyor. Fitness de kendini şişiriyorsun, hafif güç ve dayanıklık katıyorsun. Fakat crossfitte vücudunun sınırlarını zorluyorsun. En güçlü, en dayanıklı, en çevik ve hızlı olduğun bir vücuda bürünüyorsun. 1 Ay sonra paradan dolayı bıraktım fakat şu an kesintisiz devam ediyorum.
Dün bayağı zorladı ve dayanamayıp tuvalete koşup kustum antrenman sonunda. Seni bilerek zorladım falan dedi. Bir daha ki antrenmanda görüşeceğiz falan dedi. Çok fişeq adam ya.


Ama CrossFit'e başlamadan önce fitness geçmişi oluşturmamiz gerekmez mi?Ben şu an öyle yapıyorum da dediğin ilginç geldi bana.Crossfit hakkında bir bilgim yok
 
Ama CrossFit'e başlamadan önce fitness geçmişi oluşturmamiz gerekmez mi?Ben şu an öyle yapıyorum da dediğin ilginç geldi bana.Crossfit hakkında bir bilgim yok
Hayır, saçmalık ! Crossfit ile fitness apayrı bir şey. Fitness yapıpta crossfit gitsen bile yine güçsüz olacaksın emin ol. Benim temelim olmasına rağmen mosmor olup kusuyordum crossfitte.
 
Fitness + kickboks çok sağlam olursun hiç düşünme direk atla içine
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst