Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İçinden çıkamıyorum

Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
47
Tepkime puanı
65
Yaş
23
Şehir
Malatya
Şimdi sevgili dostlar ben bundan 2 sene önce bir kızla çıkmıştım çok da kısa sürmüştü 3 ay falan ama hala onu aklımdan çıkaramıyorum. Geçen sene 5-6 kızı reddettim ama hala aklımda o vardı. Ben her gün bunu düşünürken geçtiğimiz aylarda bu kızımız sevgilisinden ayrılmış. Bana mesaj attı nasılsın bayadır görüşemiyoruz falan dedi böyle geçti konuşma. Sonraki hafta ortak bir arkadaşımız il dışından geldi ,ki ilerde bu arkadaş olayın seyrini değiştirecek,. Bu arkadaşla buluşacağımız günün öncesinde kız mesaj atıyo buluşalım diye arkadaş da ben pennywisela buluşucam diyince kız ben de geleyim sizinle pennywise a sor sıkıntı olur mu demiş. Arkadaş sorunca yok sıkıntı olmaz dedim ve sonraki gün bir arkadaş daha geldi 4 kişi buluştuk. Kızı bi kaç kere negledim ortam baya hoştu. Sıradaki parantezli yer bonus geçebilirsiniz. (Arkamızda birileri keşke kız da olsa dedi. Ben de keşke dedim kimse anlamadı, ne dedin dediler. Ben de arkadan birileri keşke kız olsa dedi de ona keşke dedim, dedim. Burda keşke çenemi kapalı tutsaydım diyorum.) Bundan 3 gün sonra arkadaşımla yine buluştuk ve yine kızla karşılaştık. Bu sefer biraz ağır olayım dedim fazla yüz vermedim ama 7 kere falan göz göze geldik. En son karşılaşmamız da bu oldu. 1 hafta sonra dayanamayıp mesaj attım. Kısa bir konuşma oldu. Sonraki hafta yine mesaj attım. İlk mesajda kütüphaneye gidiyo musun, yer oluyor mu demiştim. O da bla bla ben dersaneden sonra 6 da gidiyorum hep bla bla dedi. 1 hafta sonra tekrar mesaj attım yer yoktu falan diye giriş yaptım. 2-3 saat boyunca konuştuk o gün. Ve arkadaşın olayın seyrini değiştirdiği yer geldi. Bu konuşmadan bir kaç gün sonra buluşuyolar arkadaşla. Arkadaşa " Pennywisela konuşmak çok iyiydi muhabbeti özlemişim onunla" demiş. Ama arkadaşın bana anlatırken durmadan vurguladığı bir kelime var. ARKADAŞÇA. Devamında arkadaşım bana bu kızın ayrıldığı sevgilisiyle tekrar barışabileceğini söyledi. O anki hayal kırıklığımı hayal edebilirsiniz.
Biliyorum uzun bir yazı oldu özür dilerim. Ama sınavdan sonraki en büyük problemim bu kız. Önerilerinizi bekliyorum dostlar. Şimdiden teşekkürler.
 
Kızla buluş olumlu ilerliyorsa devam edersin. Yok baktın olaylar çok karışıyorsa güzel kafanı hiç yorma kardeşim next
 
Kızla buluş olumlu ilerliyorsa devam edersin. Yok baktın olaylar çok karışıyorsa güzel kafanı hiç yorma kardeşim next
Dostum öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Ama kızla bir buluşma olabileceğini düşünmüyorum. Hem ortada çok fazla belirsizlik var ki bu da karışıklık demek. Yani en iyisi nextlemek. Ama nextleyebilsem çok önceden yapardım.
 
Dostum nexlteyecek bir durum görmüyorum ben , denemekten zarar gelmez , her türlü kârli çıkarsın tecrüben olur . Artık kızla internetten konuşma direk buluşma ayarlamak için konuş , buluşun . Unutma kızın ne dediğine değil ne yaptığına bakacaksın . Arkadaş olarak görüyor olabilir ama bunu değiştirmek senin elinde.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst