Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İÇSELLEŞTİREMİYORUM

Katılım
26 Temmuz 2018
Mesajlar
72
Tepkime puanı
24
Şehir
Bursa
Arkadaşlar 1 senedir bu işlerle uğraştım. Pratiğe gelince ise bir anda her şey aklımda siliniyor. Tam cıvık , muhtaç oluyorum. Sonradan (5-10 dakika sonra) yaptığım salaklığı anlıyorum ama bunu hep yaşıyorum. Yani bildiğim her şey aklımdan siliniyor. Bugün yaşadığım bir olayları anlatıyım.

1- Bir kızın morali bozuktu. Bende ne oldu tarzı şeyler söyledim. O da dün neyse boşver dedi. Tabi bende söyle hadi dedim Zorladım ve tabi ki kız söylemedi.
2- Aynı kızla kafedeyiz. Kızlı erkekli bir ortam. Erkeklerle kızlar aynı fakültedeler. Oradan konuşuyorlar ben bir türlü lafa giremiyorum. Arada bir giriyorum beni dinliyorlar ama rahat hissedemiyorum. Çünkü konuşurken espri yapıyorum ve millet gülüyor gayet normal bu ama espri yaparken kendimi küçük düşürüyorum. Mesela yaşadığım memleketle ilgili konuşurken buraya yürüyen merdiven iki sene önce geldi o zamana kadar yürüyen merdiven neydi bilmiyordum dedim güldüler. Ama sanki hayatı boyunca memleketinin dışına çıkmamış ezik birisi gibi hissettim kendimi.
3- o kızla maç izlemeye gidecektik. ama kız bir anda ben çıkıyorum dedi. bende çıkıyorum dedim. ama pişman oldum. çünkü ortamda güzel kızlar vardı. ve onlarla uzun uzun konuşabilirdim.

bunu çözmek için bir kağıda unutma diye yazacağım. her an aklımda olmasını istiyorum. unutmak istemiyorum. alfa , pua vs. aklımadn çıktıkları an betalığın dibine vuruyorum. kendimi küçük düşürüyorum.
 
Öncelikle, 2. madde yaptığın şey gurur verici. Kendini küçük falan düşürdüğün yok :)
Kaliteni yaptığın espriler değil, yaptığın davranışlar belirler.
Örnek,
İyi bir giyim, diksiyonunun güzel olması, yabancı dil bilmek, hobi sahibi olmak.

Kıza tutulmuşsun onu bırak. Next.
Çünkü gelişmene çok büyük zararı var.
 
Ya bir kaç ay su kız işlerini boşver şuan burda önemli olan kız değil kavramları boşver taktikleri boşver kendini geliştir , ve zihniyetini bir oturt kendini tanı kimsin sen abi onu bir öğren ezbere yaşamayın şu hayatı burada şöyle yapıcam şöyle davranıcam kız şunu derse şunu diyeceğim diyen tonla adam var böyle olma kimsin sen?
Ezbere yaşama abi inan ben denedim olmuyor boşver kendini geliştir ezbere biryere kadar bu şuna benziyor sıkıntın oluyor kız böyle dedi ne yapayım diye soruyorsun burada bir abin şunu yap diyor kızla aran iyi oluyor sonra başka bir sorunda o kişi yanında olmadığında mal gibi kalıyorsun daha kötü bir durumda.
Bu yol mu daha iyi yoksa ne yapacağını bildiğin doğal olarak davranıp insan iletişimini sürdürdüğün yol mu?
Bak 1.deki sorun bence senin etrafında çok az dişi olduğu için , boşver banane desene abi olaylara sanane niye seni bağlıyor bu ?
2.Bak burada sorun yine sende kendinle savaş lütfen hatan ortada diyorsun ki giriyorum ama kendimi küçük düşürüyorum ya normal davran espiri yapmak için kasma kendini normal iletişim kur. Ortamın gözdesi olmaya çalışma. Lütfen kendini ezik hissetme davranışlarınla kendini tanımlarsın ortamlarda espiri yapcam diye kasma ya yapıyorsanda lafının arkasında dur niye söyleidm diye üzülme çıkmış ağzından dersini alırsın birdaha yapmazsın.
3- Kız çıkıyorsa sen niye çıkıyorsun bırak abi boşver bak bunlar yine senin içinde olan şeyler kendinle savaş lütfen bırak şu kızlara bağlanmayı kız sevişelim dese koşa koşa sevişeceksin bu kafada olma lütfen kendini insanlara bağımlı kılma.

Alfa pua vs şeyler senin karakterin değiştirmez bunları aklından çıkarmayınca karakterin o olmuyor. Anlıyor musun bu yüzden bunları siktir edip kendine değer ver kendini geliştir ve kendini hayatının merkezine koy lütfen bu söylediklerimi bir arkadaş tavsiyesi olarak al ve doğru diyor dedigin noktaları al kendine burda saçmalamış isem alma ezbere yaşama.
 
senin bakış açın yanlış hiç tcma mucks falan okumadın sanırım herneyse
1.Kızları sözlü olarak ikna etmeye çalışma hadi nolur yap,lütfen gidelim gibi ısrar etme
2.Ne dediğin değil nasıl dediğin önemli
3.kişilere falan bu kadar takılma anda ol anı yaşa o zaman her yerde mutlu olursun büyük ihtimal o kızların olduğu ortamda da mutlu olmayacaktın bu söylediklerini düşünmekten
 
Boktan tavlama zımbırtılarını okumayı bırak..Eski okuduklarını da içselleştirmeyi siktir et. Tüm kitapları makaleleri sil ve siktir git gerçek hayatı yaşa gerisi kendiliğinden gelişiyor

1-Kızın morali bozuksa seni ilgilendirmez sen onu teselli edecek kız kankası değilsin

2-Bu şeylerAsosyalliğin belirtileridir çaresi tektir: sürekli insanlarla içli dışlı olcaksın bir süre sonra geçiyor

3-O zaman diyecektin kıza ben 5 10 dkye gelirim sonrasında muhabbete devam etcektin millete
 
senin bakış açın yanlış hiç tcma mucks falan okumadın sanırım herneyse
1.Kızları sözlü olarak ikna etmeye çalışma hadi nolur yap,lütfen gidelim gibi ısrar etme
2.Ne dediğin değil nasıl dediğin önemli
3.kişilere falan bu kadar takılma anda ol anı yaşa o zaman her yerde mutlu olursun büyük ihtimal o kızların olduğu ortamda da mutlu olmayacaktın bu söylediklerini düşünmekten

ikisini de okudum. eve ısrar etmemem gerektiğini de biliyorum. ama o an her şey aklımdan uçup gidiyor ve o beta moduna giriyorum.


3. söylediğini bazen yapıyorum ama sonrasın da pişman oluyorum. çünkü kendimi küçük düşürmüş olabileceğimi hissediyorum. milletle çok rahat daşşak geçerim. bu da cıvık birisi yapıyor beni.
 
ikisini de okudum. eve ısrar etmemem gerektiğini de biliyorum. ama o an her şey aklımdan uçup gidiyor ve o beta moduna giriyorum.


3. söylediğini bazen yapıyorum ama sonrasın da pişman oluyorum. çünkü kendimi küçük düşürmüş olabileceğimi hissediyorum. milletle çok rahat daşşak geçerim. bu da cıvık birisi yapıyor beni.
Kurallar zaten sürekli aklında dönüyor olmamalı ne yapmaman gerektiğini bilip onu yapmayıp onun dışında kendin olman gerekir örnek kızlara muhtaçlık belirtmemek bunu yapmayıp kafana göre takılabilirsin ben de zamanında çok fazla kızlarla iletişim hakkında pdfler okumuştum fakat uygulamaya geçmediğim için unuttum %90'nı sürekli bu kurallar kafanda yaşamamalısın zaten bu biraz da başkasını taklit etmek oluyor yani yapman gereken temel olarak yapmaman gerekenleri anlayıp gerisinde kafana göre takılıp tecrübe etmek

anladığım kadarıyla zihninde 'şunu yapmalıyım' 'şunu yaparsam insanlar beni sever' 'azcık daşşak geçiyim de insanlar beni sevsin' gibi şeyler dönüyor
bunu aşman için eğer grupla takılıyosan bir süre onlardan uzaklaş veya 2 kişi gezin nofap da oldukca yardımcı olacaktır nofap bozduğum zaman ben de böyle şeyler düşünürdüm sık sık insanları o pdflerden veya duyduğum tavsiyelerle bir bok değilken yönetmeye çalışırdım bu arada en önemli yardımcı olacak 2 konu da tecrübe ve kendini geliştirip kendine güveninin artmasını sağlaman tecrübe insanlara ne söyleyip söylemeyeceğini nasıl yaklaşman gerektiğin gibi konularda yardımcı olacak hem tecrübeli hem de gelişmiş bir insan olduğunda zaten yürüdüğün zaman kendini tanrı gibi hissedeceksin ve böyle şeyler düşünmene gerek olmayacak gitmiyosan da spora yazılabilirsin o da oldukca yardımcı olacak bu konuda ve hala bu konuları okuyosan da okumayı veya ezberlemeye çalışmayı bırak direk sokağa at kendini uygulamayı dene yanlış yapman falan önemli değil üstündeki pası at
 
Emin ol çoğumuz o pualık taktiklerini vs uygulamıyoruz yani en azından ben onlara takılmıyorum önceden takılıyodum ve kasıntı bir tip olmaya başlamıştım kendine fazla güveni olmayan birinde böyle etkileri oluyor ezik hissetmen falan harbi önemli değil git bi kızın yanına erkeğin yanına istediğin gibi muhabbet et ısın biraz bir süre sonra zaten otomatikleşecek düşünmeyeceksin bunları canın gitmek istiyosa gidip kafana göre muhabbet ediceksin olması gereken bu
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst