Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

İnstagram'da Kız Düşürme: Doğrular ve Yanlışlar

Katılım
5 Mart 2019
Mesajlar
102
Tepkime puanı
262
Şehir
Ankara
İnstagram taktiklerini bu başlık altında toplayalım. Sizin de bildiğiniz taktikler varsa bu başlık altına yazarak konuya katkı sağlayabilirsiniz. Bu yazıda sadece İnstagram'dan kız düşürme taktikleri öğrenmeyeceksiniz, günlük hayatta kullanabileceğiniz bir çok pratik teknik olduğunun da farkına varacaksınız. Yani yazı sadece İnstagram için değil.

DM'e cevap vermiyor?
Eğer kız sizi tanımıyorsa DM'e selam, merhaba gibi tanışma cümleleri yazdığınızda %90 cevap vermeyecektir. Bunun yerine paylaştığı bir duruma soru cümlesiyle cevap verin. Böyle bir durumda kız %70 cevap verecektir. Eğer cümleniz espri içeriyorsa bu olasılık %80-90 olabilir. Kendi örneğim üzerinden ilerleyeceğim:
- Durum: Tost makinesiyle çektim.
+ Ben: Tefal mi?
= Kız gülerek cevap verir. (Eğer kızı güldürebiliyorsanız [bir palyaço gibi değil de daha çok bir stand-up'çı gibi] sizden hoşlanma olasılığı çok yükselir.) Ve bunun üstünden sohbet ilerler...
Espri yeteneğinizi geliştirmeniz çok faydalı olacaktır. Bunun için de kötü espri yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor. Eğer kötü bir espri yaparsanız duygusal bir tepki vermeyin (utanma gibi) bu hareket cool davranış kalıbına girer. (duygularını belli etmemek-duygusal kararlılık) Ve günümüzde cool olmanın popüler ya da zengin olmaktan daha çekici bir özellik olduğu kabul ediliyor. Yani sohbet ederken yanlış bir şey yaptıysanız o şey hiç olmamış gibi davranırsanız iyi esprinin sizi göstereceğinden daha çekici görüneceksiniz. Dolayısıyla espri yapmaktan çekinmeyin, hata yapmaktan çekinmeyin.
Sohbeti ilerletemiyorum?
Eğer DM'e cevap geldiyse işin zor kısmını atlatmışsınız demektir. Sohbeti ilerletmek cidden kolaydır. Eğer kendi kendinize engel olmazsanız! Sohbeti ilerletmekte zorlanma sebebi genellikle strestir. Ne yazacağım ne yazacağım diye heyecanlanırsanız hiçbir şey yazamazsınız. Unutmayın o instagram'daki binlerce kızdan biri ve cevap vermezseniz onu kaybetmeyeceksiniz. Sadece daha geç yazacaksınız. Sosyal ağların da güzelliği budur. 5 dakika düşündükten sonra yazabilirsiniz. (O kadar düşünmeyin ama. Gereksiz ve sohbetin akıcılığını bozar.) Kısacası sakin olamıyorsanız bile sakinmiş gibi yapın (gevşeyin, uzanın, yavaş yazın vs.). Sakinmiş gibi davranırsanız beyninize sakin olduğunuz sinyali gönderirsiniz ve beyin de kortizol salgısını azaltır. Dolayısıyla sakin değilseniz bile sakin olursunuz. Rahatça bir arkadaşınızla ya da bir yakınınızla sohbet ettiğinizi düşünün. Rahat bir ortamda sohbeti ilerletebildiğinizi fark edeceksiniz. Demek ki neymiş? Sohbeti ilerletebilirsiniz. Yine de zor durumlarda kullanabileceğiniz bir taktik vereceğim. Bu teknikle sonsuz sayıda hikaye oluşturabilirsiniz:
Hikaye anlatma metodu:
1- Önce bir kelime seçiyorsun. Etrafta gördüğün bir nesne, bir tabelada gördüğün kelime vs. herhangi bir şey.
Ör. karşıda çocuklar top oynuyor ve o an aklına top kelimesi geldi. Şimdi top ile ilgili bir hikaye uyduracaksın. Bir keresinde lisedeyken arkadaşıma şaka yapmak istemiştim topa abanarak kafasına bir şut çektim ve arkadaşım arkasını döndüğünde bir de ne göreyim! (heyecan ve merak duygusu veriyorum) Kimya hocasını arkadaş sanmışım. Bir de bizim hocanın gözlüğü vardı döndüğünde baktım takmıyor. Topu kafasına öyle bir şiddetle atmışım ki hocanın gözlükleri 5 metre uzağa uçmuş. Hayatımda ilk defa bu kadar sağlam bir şut çekmiştim o da bizim kimyacıya gol oldu. Tabi hocanın yüzü öfkeden kıpkırmızı, (görsel bir çağrışım yapıyorum ve renk katıyorum) kulağımdan bi tuttu müdürün odasına doğru uçurdu beni...

İnsan beyni aslında hikaye anlatmada çok beceriklidir. Sadece biraz pratikle bu yeteneğini uyandırman gerekir. Aslında hiç böyle bir şey yaşamadım ama biraz önce eğlenceli bir hikaye anlatmış oldum. Önemli olan da bu. Aslında konuşmak konusunda kendini geliştirdiğinde bu taktiğe de ihtiyaç kalmayacak ama yeteneklerini geliştirmek için bir süre hikaye anlatma tekniğini kullanmanı öneririm. Dikkat etmen gerekenler hikayeye duygu ve renk katman. Fakat ses tonunu ve beden dilini de verdiğin duyguya göre ayarlaman gerek. Kalınla çizdiğim yerler örnek. Ayrıca espriyle süslersen hikayelerin çok eğlenceli olacaktır... Bundan 10 kat kaliteli hikayeler uydurabilirsin. Ve dikkat etmen gereken bir diğer şey o duruma uygun bir hikaye uydurmak. Bu sayede spontane bir şekilde bir sürü hikaye anlatabilirsin.
İnstagram profilin
İnstagram profilin HB3'se ve sen gidip profili HB9'luk bir kıza yazacaksan istediğin kadar profesyonel bir PUA ol, kızla sohbet etme olasılığın çok düşecektir. Belki cevap alırsın ama kız profiline baktıktan sonra ya seninle sohbet etmez ya da arkadaş olarak sohbet eder. Arkadaş olarak sohbet etmek de kontrol edemezseniz friendzone'a dönüşebilir ki büyük ihtimalle öyle olacaktır. Bu yüzden profilini biraz düzenleyip başarı şansını ciddi anlamda artırabilirsin. Hatta kızlar bile teklif edebilir. :D Fotoğrafçılık tekniklerini öğrenmeni ve iyi fotoğraflar çekmek konusunda biraz pratik yapmanı öneririm. Ayrıca iyi kullandığın bir fotoğraf düzenleme uygulaması olsun. İnstagram hesabın en azından benimki gibi HB6 olabilsin...

Herkese iyi düşürmeler. :)
 
Yazını beğendim ufak bir uyarı yazıyım instagramla ilgili.
İnstagram o kadar lanet birşey ki :) gerçek hayatta değerini 6 8 se instagram o değeri bir anda 3 e 4 e kadar düşütebiliyor.
İlk zamanlarımda sokakta tanıştıklarımından instagram alırdım. İnstagramımı gören kız vazgeçerdi. İstagramınız kötüyse kadınlara instagramım yok deyip geçin. İnstagramı değerli olanlar kızlara yazabilir fakat dezavantajı. İnsta olarak 8 değeriniz varsa gerçek hayatta değeriniz 8 den düşükse ilk buluşmada kadınlar sizden uzaklaşabilir.
Tavsiyem insta değerinizi yükseltmek yerine gerçek değerinizi artırın. Oyun ve kariyere fazlasıyla önem verin. Eğer oyunda ustalaşırsanız 10 kızdan sadece 2 si reddedicek. Ve birsürü kadından teklif alıcaksınız.​
 
Yazını beğendim ufak bir uyarı yazıyım instagramla ilgili.
İnstagram o kadar lanet birşey ki :) gerçek hayatta değerini 6 8 se instagram o değeri bir anda 3 e 4 e kadar düşütebiliyor.
İlk zamanlarımda sokakta tanıştıklarımından instagram alırdım. İnstagramımı gören kız vazgeçerdi. İstagramınız kötüyse kadınlara instagramım yok deyip geçin. İnstagramı değerli olanlar kızlara yazabilir fakat dezavantajı. İnsta olarak 8 değeriniz varsa gerçek hayatta değeriniz 8 den düşükse ilk buluşmada kadınlar sizden uzaklaşabilir.
Tavsiyem insta değerinizi yükseltmek yerine gerçek değerinizi artırın. Oyun ve kariyere fazlasıyla önem verin. Eğer oyunda ustalaşırsanız 10 kızdan sadece 2 si reddedicek. Ve birsürü kadından teklif alıcaksınız.​
oyunda ustalaşmak nasıl olabilir?hangi kitapları okumak lazım gelir
 
Espri yeteneği gerçekten çok önemli. Hem üzerimizdeki gerginliği atıyor hem de daha farklı hissettiriyor. Fakat iletişimin sadece %7'si kelimelerden oluştuğu için kızın rol yapıp yapmadığını anlamak zor. Bu yüzden ben sanaldan kıza yürümeyi (gerçek hayatta etkilememişsem) sevmiyorum. Buluşmaya davet ettiğimde ise şu ana kadar pek olumlu yanıtlar alamadım.

Ve ayrıca espri yaparken önemli olan nasıl söylediğinizdir. Saçma olsa bile gerçek hayatta sanki Cem Yılmaz gibi tavır takındıysanız kız gülecektir. İnternette bunu yansıtabilmek pek mümkün değil hem bir sürü başarısız erkek kızlara IG'den yazıyor. Fark katmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst