Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Işıklar, Notalar ve Boşluk

Katılım
11 Şubat 2019
Mesajlar
149
Tepkime puanı
340
Şehir
Ankara
güçlü bir kombinasyondur.


Şu videoyu izleyen birisi şarkıyı anlayacak kadar Rusça bilmiyorsa, kolay kolay bir bağlantı çıkaramaz. Gerçi Rusça'da bir yere kadar, şarkının %80'i ses efekti.

Hiçbir şey anlamasan bile, defalarca, defalarca ve defalarca dinleme isteği uyandıracak kadar ustaca bir orgazm yaşatıyor. Ben bu durumun adına "ışık-mekan kırılması orgazmı" adını veriyorum. Her "patlama" penisinizi sulandırmaz neticede, beyninizin zevk alması çok daha büyük bir patlamadır. Buna katılan benim yanımda yaklaşık olarak 3.5-4 milyar kadını da sayarsak, önemini daha ciddi kavrarsınız.

Bilinçaltı tavsiyesi mi istiyordunuz? Alın size tavsiye. Şarkı iki insanın bir saatlik kısa bir süredeki tutkulu aşkını anlatıyor en temelinde. Fakat bunu böyle değil de, sıradan bir Murat Boz ya da Tarkan klibi gibi anlatsaydı hemen hemen hepinizde bu kadar etkileyici bir ilk-izlenim bırakmazdı. Kızın sesinin tonlaması incecik. Beyninizi ipek bir şal ile sarmışsınız gibi bir his bırakıyor. Bu sırada ortamın üzerindeki ışık oyunu beyninizi usul usul öpüyor ve boşluk... Beyniniz artık klibe ait. Sanki orada sevişen iki rus teenager'ı değil de, sizin beyniniz ve zaman mekan algısı olmayan ritim ve ışık oyunları. Öpüşürlerken patlayıcı beati koymaları, en güçlü ışık oyununu yansıtmaları neden sanıyorsunuz? Peki kaçınız bir kadını o kadar derin ve hisli bir şekilde sevişirken gördü? Çocuğun sikinde bile değilken, 3:00'da durdurup kadının yüz ifadesine yalnızca bakın. Gerçekten birisine ait olduğunu hisseden o gözlere...

İşte bana "bilinçaltı bilinçaltı" diye yazanlara vereceğim en büyük cevap bu videodur. Sizler zeki adamlarsınız, anahtarı elinize verdim. Videoyu izleyip kendi hazine sandığınızı kendiniz keşfetmelisiniz. Unutmayın ki, ister sevişin ister seks yapın- kadın sizden daha fazla zevk alacaktır.
 
Şarkıya biraz fazla mı anlam yüklemişsin sanki...
orada dikkatini çekmek istediğim şey şarkı değil. Şarkı bile denemez gerçi, ses efekti yumağı. Orada dikkatini çekmek istediğim şey o ortamın beyin sulandıran uyumu. Kadınların "g noktası" direkt olarak beyinlerinin en hassas sinirlerine bağlıdır. Beyinsel orgazmın-ortamın komplikeliğinin oluştuduğu uyuma bağıntısı mesele. Tekrar izlemelisin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst