Arkadaşlar cümleten herkese selamın aleyküm inanmayan arkadaşlara da selamlar

Bir kaç aydır bu foruma girmedim foruma girdiğim zaman da aktif olamıyordum fakat itikadımı(hem kalben hem zihnen inandıktan sonra)hayattan inanılmaz derecede keyif almaya başladım...
Arkadaşlar öncelikle ben çeşitli zamanlarda farklı şeylere inanmış ama uzun süredir müslüman olan birisiydim,fakat farkettim ki müslümanlık böyle olmaz müslüman adam namaz kılmalı,küfür etmemeli,kadınlara tahrik edici şekilde bakmamalı diye düşündüm tabi bunların hepsi araştıra araştıra oldu yani birden değişim yaşamadım...
Zamanla günde 2 rekat namaz kılmaya sonra 3 sonra 4 sonra 5 derken Elhamdülillah 5 vakit namaz kılan birisi oldum ve o kadar mutluyum ki dilimin döndüğünce anlatacağım,mesela çok uzun süredir dinlemediğim ama sevdiğim bir şarkıya denk geliyorum işte o zaman bak sırf o şarkının motivesi ve mutluluğu sayesinde 1 hafta kimse moralimi bozamaz diyorum,mesela annem biraz yaşlıdır ev işlerini bana yaptırtır,onları yapıyorum sonra yine mutlu oluyorum harika bir şey küçük şeyler ile mutlu olmayı öğrendim uzun lafın kısası.Lafımı şu son cümle ile bitirmek istiyorum tecrübelerim bu yönde
Sen Allah'a yönelince o senin dertlerini almıyor yada yok etmiyor bilhassa daha çok dert verse bile dayanma gücün artıyor dirençli oluyorsun,dertlere hoşgeldiniz sefa geldiniz diyesim var o derece

Şimdi kimse demesin sen dert nedir bilmiyorsun diye herkesin derdi kendine,kimse kimsenin yollarından geçmedi bana göre benim derdim en sıkıntılı sana göre senin derdin kimsede yok
SAĞLICAKLA KALIN GÜZEL İNSANLAR