Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadınlar hangi erkek tipini tercih eder?

Yaşına göre değişir. Henüz bir şeyler yaşamamış biriyse ayaklarını yerden kesecek, beraber iyi vakit geçirebileceği birini ister.
Belli bir yaşa gelmişse (genelde 26-27'den sonra) oturaklı, saygınlığı olan, kendini yanında güvende hissettiği birini ister.
 
Kızlar iyi genleri kadınlar ise erkeğin ona ne sağlayabileceğini daha çok umursar.
 
Bakın beyler, farz edelim ki bir savaştayız ve hepimiz profesyonel askerleriz. İstediğimiz silahı seçmemize izin verdiler. Hepimiz kendimize göre bir şeyler seçeriz, değil mi? Çünkü mesela ben aktif-otomatik bir şey seçerek adam-adama gitmeyi seviyorum, kimisi uzaktan ve hantal bir biçimde yarı-otomatik bir dürbünlü tüfek ile indirmeyi seviyor, kimisi pompalı-taktik gibi güçlü ve tepmeli bir şeyleri zapt etmeyi seviyor. Kadınlara silah gözüyle bakmalısınız meseleyi anlamak için. Bir adam silahını seçmez, silah onu seçer ama silahı kullanan yine adamdır. Günümüzde bu yüzden kadına köpek olan adamlar var. Bunlar geçmişte CS 1.6'da daha bir bok bilmeden "aa, AWP. Hadi onu seçeyim de havam olsun" diyen çocuk ruhlulardır. Bu yüzden genelde 1 dakika geçmeden birisi çıkar bunları avlardı. Herkesin bir avantajı ve dezavantajı var, ilk öncelikli amacınız o dezavantajlarınızı kapatmak ve ikincil olarak sizi rahatlatan, güçlü hissettiren silahı seçmeniz.

Mesela, benim kondisyonum var, beyaz kasım güçlü ama bir şeyleri fırlatamam. Sırf havam olsun diye elmas kaplı bir cirit seti alsam yalnızca kendimi kandırmış olurum. Çünkü cirit dediğimiz obje senin onu güçlü bir biçimde atmanı, hedefi onunla vurmanı ve ona yetişmeni bekleyecektir. Lakin yay gibi bir alet (nişan alman lazım, düşünüp bir plan kurman ve açıyı ayarlaman-teknik olman lazım.) benim için biçilmiş kaftandır. Ben planlı, programlı ve Makyavelist bir insanım. Eğer savaşı kazandıracaksa, uzaktan; adamı değil atını vuracak birisiyim. Bu durumda, anlayacağınız üzere gerek kadınlar gerek erkekler kendi yaşam biçimine ve dünya görüşlerine göre partner seçmelilerdir.

Fakat daha küçüklüğünden beridir yaptığı şey siktiğimin AWP-Desert Eagle kombosuna sırf havalı duruyor diye özenen bir birey muhtemelen eş seçiminde de hezimete uğrayacaktır. Kullananlara lafım yok, eyvallah. Lakin, kullanamayıp "oooo deagle hs attım" diye çocuksu nidaları olur ya hani; bir bakarsınız 50 kere kesmişler üç adam vurmuş ama verdiği tepki atomu parçalamış edalarında. Onlar asla kendi silahlarını seçemeyecekler işte.

Bu yüzden Türkiye'de ederi 4-5/10 olan kızlar 7-8/10'luk triplere giriyor. Yapmayın yaptırmayın *mına koyayım. Herkes aynı silahı alacak diye bir şey yok, önemli olan hakkını vermek. Sen sanıyor musun ki 10/10 ile 6/10'un tripleri aynı? Pompalı her nesnenin içinden geçen bir şey ama kullanmasını bilmeyen birisinin kolunu kalıcı olarak sakatlayacak bir silah. Eğer ki tabanca kullanmakta iyiysen, niye şansını zorlayıp "bana dürbünlü verin eheheh" diyip hem kıza köle oluyor, hem de elindekini de kaybediyorsun?

İlk elinizdekini öğrenin, sonra yeni silahları deneyin. Unutmayın, silahı sanat eserine ya da rezile çeviren onun kullanıcısıdır.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst