Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadınlar mı seçer yoksa erkekler mi? - Grup Açıcı

Godless Alpha

Mekanın Sahibi
Yönetici
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
432
Tepkime puanı
1,626
Şehir
Antalya
Selam beyler.

Bugün kanat adamınızla birlikte 2 veya daha fazla kız grubuna yapabileceğiniz açılıştan bahsetmek istiyorum. Bunu herkese açık alanlarda yapabilirsiniz. Bulunduğum şehirde büyük bir park var ve genelde gençler gelip çimlerin üstünde oturur sohbet ederler. Tabi şu an kış geldi bu mümkün değil ama farklı sosyal ortamlarda da yapılabilir, size kalmış. Grup açıcılarının ortak özelliği tamamen spontane olmasıdır. Yani amacınız onları etkilemeye çalışmak değil muhabbete dahil etmektir.

Ekürinizle hararetli bir şekilde "Kadınlar mı seçer yoksa erkekler mi?" konusunda tartışıyormuş gibi yapın. Biriniz kadınların seçtiğini ve bunu sebebiyle savunun. Diğeriniz erkeklerin seçtiğini söylesin ve sebebiyle birlikte savunsun. Mutlaka ama mutlaka ikinizde farklı düşünceleri savunuyormuş gibi yapın. Sonrasında iki veya daha fazla kız olan gruba yaklaşıp açıcınızı kullanın.

Sen: Merhaba. Arkadaşımla bir konu hakkında tartışıyoruz da sizlerin de fikrini öğrenmek istedik.

Onlar (Olası Cevaplar): Merhaba, ?, Mesele nedir?, Dinliyoruz, İlgilenmiyoruz, Özel bir şey konuşuyoruz

Sen (Merhaba ve sizi dinlediğini belirten bir tepki verirlerse devam edin): Sizce kadınlar mı seçer erkekler mi? Ben erkeklerin seçtiğini söylüyorum arkadaşım da kadınların seçtiğini söylüyor.

Onlar (Olası Cevaplar): Kadınlar seçer, erkekler seçer ...

Eküri: Bence kadınlar seçer çünkü genelde teklif alan taraf onlardır, hatta erkeklerin teklif etme yükümlülüğü varmış algısı var toplumumuzda. Erkek teklifini yapar kadın olumlu veya olumsuz kararını verip erkeği ya seçer ya da seçmez.

Onlar (Olası Cevaplar): Aynen bence de, katılıyorum, doğru söylüyor

Sen: Haklı olabilirsin ama biz buraya Ahmet ile gelmeseydik sizle bu konuşmayı yapmak yerine şu karşıdaki grubun yanına gitseydik onları seçmiş olurduk. Yani aslında biz buraya gelerek sizi seçmiş oluyoruz. Bir erkek sizle gelip konuşur ilk hamleyi yaparsa bu erkeğin seçtiğini göstermez mi?

Buradan sonrası tamamen size kalmış. İsterseniz esprili bir mizaç takınarak ortamı şenlendirip onlara dahil olmayı teklif edebilirsiniz. İsterseniz de hiç o topa girmeden yanlarından ayrılabilirsiniz.
 
Daha s*k yazi yazmalisin. Yazma tarzin hosuma gidiyo. Guzel bi yazi olmus eline saglik.
 
Bu tarz açıcılar daha çok gelmeli patron..harikasın
 
Erkek kendisini seçecek olanı seçer.
Erkek 5 kızdan 1 ini beğenir.
5 olasılıktan birini beğenir.

Kadınlarsa kendisini seçen 5 erkekten birini seçer.

İkiside seçer yov
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst