Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadınların geri adım atmayan erkeğe ilgisi

Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
149
Tepkime puanı
178
Şehir
İzmir
Son 1 haftada konuştuğum 3 kızla da diyaloglarımız farklı olsa da, sonu hep şu noktaya geldi:

Kız diyor -Artık görüşmeyelim olur mu?
Ben- Peki sen bilirsin senin yanında hemen numaranı siliyorum. Hoşçakal. Hayatın sana güzellikler getirmesini dilerim.

Bu 3 kızda daha sonra arayıp özür diledi ve ayrı ayrı buluştuk. Bir tanesinde olsa neyse de, 3 ünde bu s.ktir çekmenin bu kadar etkili olacağını bilmezdim.
Hepsinin görüşmeyelim demesinin farklı sebebi vardı. Bir tanesinin erkek arkadaşı varmış. Watsapp mesajlarını okumuş falan(Aslında sevdiği olan kadınlara pek takılmıyorum bilseydim takılmazdım zaten. benden gizlemiş)
Bir tanesi erkek arkadaşı ile yeni ayrılmış toparlanamamış falan...

Ama red e red in bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim. Kızlara karşı cümlenin sonunda kullandığım " Hoşçakal. Hayatın sana güzellikler getirmesini dilerim." ifadelerini ise, bilerek duygusal atmosfer yaratmak için dedim. Ayrılırken bile vicdan yapmaları için :)

Sizce bu yöntem genelde de işe yarıyor mu yoksa zaten içten içe dönmek mi istiyorlardı da tesadüf mü?
 
Yarıyor zanza bu da aslında basit bir test, erkekliğini sınıyorlar. Sevgili olduğun kız için de geçerli bu, atıyorum ayrılalım dediğinde '' Tamam, sen bilirsin '' deyip masadan kalkman bile yeterli. Kızlar bumerang gibidir, atarsın geri döner. (;
 
cevaplar için teşekkürler. Bu kızlar çevresinde çok erkek olan kızlar. Birisi fotomodel, diğeri milli takım seçmelerine hazırlanan voleybolcu ...Fizikleri güzel odluğu için çevrelerinde çok erkek var ve beni de sadece arkadaş gibi görüyor olabilirler ama onlarla arkadaş kalmak gibi niyetim olmadığını da hep satır aralarında belirttim.
Bana muhtaç değiller yani...Sonuçta peşlerinde zengin ve yakışıklı tonla erkek var. Onlarla ciddi düşünmüyorum, gecelik ilişki peşindeyim. Bir tanesi dün mesaj attı, beraber yemek yiyelim, bu sefer hesabı ben ödeyeceğim dedi(Diğerinde ben ödemiştim)
Buluştuğumuz zaman niyetimi daha da açarım. Yanaşmazlarsa, arkadaş kalmak gibi niyetim yok.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst